Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

mickute - ten giega imete kedus :) As turiu irgi Ted Baker panasaus stiliaus tamsius be raisteliu, tai jau labai laukiu siltu oru, kad galeciau nesiot :)

giega - ai, as gailise palikus paskutiniu metu, tai net kai ir vyras perka, man gaila buna :D

nu jo, Next’e tokios aprangos darbui nenusipirksi tikrai :D

Voque - aciu :* as irgi pasiilgau plepet cia, bet darbo dienom tai is viso nelabai laiko kazkam kitam, isskyrus darba, randu.. Nu baigsis projektas ir pasikeis viskas tikiuosi :)

ai o del egzemos, tai taip - dziaugiuosi, kad tik egzema, nes jau visko buvau prisigalvojus.. reikes pakeist naudojamas priemones, iprocius, bet svarbu zinau kas yra ir kaip kontroliuot :) buna ir blogiau zmonems

Atsakyti

Labas rytas :) 

Gerai tokie rytai,patinka man,kai niekur neskubi,ramiai kavą gurkšnoti gali :wub: 

Kas kavos kartu? Ar dar miegate? :)​ 

Atsakyti

Vakar beveik visą dieną su Vyru dirbom prie statybų abu. Smagu kai galiu Jam padėti :)  O po to Visi važiavom į Šilelį pasivaikščioti,atsipalaiduoti po darbų,gamta,graži gamta ir saulėlydis labai gerai pailsino po darbų :wub: 

Šiande dar net nežinau ką veiksime :ax:​ 

Atsakyti

Labas rytas

prabudom kaip priklauso- 6 pagal sena laika  :P​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 25 kovo 2018 - 07:36

Almost,smagu Tave matyti čia :wub:  Šaunuolė,kad optimistiškai žiūri į ligą,lengviau su ja gyventi bus ir ji nebus tokia "pikta" :)   Agą pas mus remontai...uhu...galo nematyti :D  Dabar visas dėmesys garažo statybai ir vakarais rūsy,nes įrenginėjam laisvalaikio kambariuką,kur būtų galima vyno išgerti su Draugėm :D

*Voque* ar lepinaisi taure vyno vakar? :)  Kokie šiandienos planai? :bigsmile: 

Mickute7,kuriam aukšte gyveni? Nebaisu langus valyti? :)

giega,gražūs pirkiniai. Kedukai man antri gražesni :)  Radai vašelį?

Mouette,pasiilgom Tavęs :wub: 

BigBang,tikiu,kad puikiai leidžia atostogas :ax:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 25 kovo 2018 - 07:43

Labas rytas   prabudom kaip priklauso- 6 pagal sena laika  :P​ 

reiks keleto dienų priprasti prie naujo ritmo.

Atsakyti

as 3 aukste gyvenu. 

vakare dar kaimynai atvare, o tai  nuciokinau, kad vakar  masiniuka nusipirko, nu tai sakau laistyti reikia  :D  tai atvare su romo buteliu ir desrytem, o  as visokiu suriuku turejau, nu tai pasisedejom  kelias valandele

Atsakyti

Labas rytas! :) MB kepa blynus, tai greit pavalgom ir eisim su šeima pasikavinti :rolleyes: 

Vakar jokio vyno, ai kažkaip nebenorėjom, tai ramiai vakarą leidom :rolleyes: 

Saulėtas rytas pas mus, tikiuosi tokia ir diena bus :angel_not: 

Atsakyti
LAbukas

NA ar atsisukot laikrodzius biggrin.gif

Oras neypatingas,prie juros nevaziuojam..Bet ka veiksim dar irgi nesugalvojom..Noreciau i Outletus,bet biski tingiu vaziuot..Bet namie sedet irgi nesinori biggrin.gif

VAseli radau,iskrites is dezutes ir isiveles i megztuka..Bet vakar tik viena krasta suneriau,paskui pas draugus i svecius isvarem mirksiukas.gif
Atsakyti

nu ne, saulutes siandien Kaune nera  :hmm:  mes namie tupesim, niekur kojos nekelsim, tinginiausim ir valgyt gaminsiu. Kazkaip net negrazu per Verbu sekmadieni tvarkytis.  bus dar tu dienu. tai va- turiu vistienos. daug turiu. tai daug ir gaminsiu. vakar nieko nereikejo, likucius pabaigem, tai ir kepsnius kepsiu, ryziu turiu uzsimerkus, tai greiciausiai ir dar plovo su vistiena pagaminsiu. 

Atsakyti

Mickute7,kaip tai saulės nėra? :hmm:  :D  Pas mus jau kokia valanda gera,kai spigina saulutė :)  Ruošiamės važiuot kur pasivaikštinėti :ax: 

*Voque* gero laiko su Šeima :wub: 

giega,kaip Tavo koja? Dar skauda?

Atsakyti

Oi prisivaikščiojom, visai liuks oras, žmonių daug, kas į mišias, kas pasivaikščioti :) oras buvo liuks, bet einant atgal vėjas pakilo, saulė dingo, tai gerai, kad ryte išėjom :rolleyes: dabar vyras gamina pietus, aš kavą geriu - poilsis :angel_not: 

Atsakyti