Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

pagaliau  is virtuves-  vistienos suktinuku su suriu ir ruk.nugarine pritroskinau  su baravyku padazu ir dar antram puode balandeliai vartosi :P vsio, darbai kaip ir baigti . laikas pailseti :ax:​ 

Atsakyti

Ir mes visko prisigaminom, dabar tinginiaujam :) spėju, kad taip ir leisim vakarą, tingiu eiti kurnors :rolleyes: 

Atsakyti

Mickute tai kiek dienų dabar valgysit 😨😨 ☺ nors aš irgi mėgstu per išeigines pasigamint kad poto bent pora dienų nereiktų....☺ nes jei dar po darbų norisi kažką kažkur..laiko visai nebelieka.

O rūgštynes aš šaldau. Ir vietos jos mažai užima ir skonis būna visiškai kaip šviežiai skintų. šiemet net permažai užsušaldžiau. Nuo kovo gal jau nebeturiu.

Atsakyti

tai kad tu suktinuku  tik 6, va jau po viena suvalgem, balandeliu irgi nedaug si karta padariau, kopustas sviezas, tai galva nedidele, suvalgysim per kelias dienas, nereiks sukti galvos ka pietums i darba isideti. o ryt grizus is karto sesiu toliau prie darbu

Atsakyti

Labas labas rytas :) 

Einam pirmadieninės kavos gurkšnoti :ax:​ 

Atsakyti

Kažkaip savaitgaliais man sunkiai pavyksta čia užsukti žiūriu :hmm: ir pakalbėta nemažai palyginus :D  

Mano savaitgalis šis toks,naminis-darbinis. Vyras truputį sirguliuoja,tai niekur nebuvom ir išvažiavę,nes vėjas abi dienas "pasiutiškai" nefainas buvo :unsure: 

Šiande kimbam jau į darbus,vakare Dukrą į gimtadienį turėsiu vežti,tai vakaro planai aiškūs :)​ 

Atsakyti

Labas rytas

Labas labas rytas :)

Einam pirmadieninės kavos gurkšnoti :ax:​ 

einam, dar  grudetos varskes uzkaposiu, o tu pasakok ka gero nuveikei per savaitgali

Atsakyti

Mickute7,kompiuterį jau sutvarkė? Reik išmokti ir man taip maisto keliom dienom pasidaryti,bet niekaip nesusiplanuoju šito reikalo :D 

giega,šiande aišku nenubudai kaip į darbą? :D  Kaip Tavo koja,ar nejauti nieko ?

Almost,kaip praėjo savaitgalis ? :)  Pasiruošus darbais užkariauti pasaulį? :bigsmile: 

*Voque* kokius filmus žiūrėjote? 

Mes savaitgalį žiūrėjom Šeimai skirtą "Maksas" verkėm Visi,aš labai retai per filmus verkiu,bet nesusilaikiau :(  O labiausiai buvo gaila žiūrėti kaip Jaunėlė Dukra verkė su pasikūčiojimu :blink:  Čia apie Šunį,mes kai patys turim šunį tai mums labai jautru buvo .

V-rine,galvoju va rašiai Dukra dvyliktokė,Sūnus ketvirtokas,skirtumas amžiaus yra,išeis Dukra,liks dar Sūnus,o man va gali būti,kad abi panašiu metu sparnus pakels :D  amžiaus skirtumas nedidelis :)  Na bet vis sau kalu kalu į galvą,kad "Vaikus gimdom ir auginam ne sau"...Užauginam ir paleidžiam,nors širdy Vaikai liks visada :wub:​ 

BigBang,kaip Tau darbai savaitgalį,ar labai pavargai?

Liepuks,kur dingai??? Pabėgai iš mūsų ar užsiėmusi? :) 

Mouette,linkėjimai,pasiilgom ir laukiam sugryžtančios :wub: 

Atsakyti

Mickute7,kaip ir rašiau savaitgalis namuose. Daug dirbau,stalčius tvarkiau,mečiau ko nereik. Po to šeštadienio vakarą,bulvių su šonine ant žarijų prikepiau,filmą Visi žiūrėjom ir tiek. Niekur nevažiavom,nes Vyras sirguliuoja.

p.s pas mane pusryčiams irgi varškė :D​ 

Atsakyti

Nesutvarke dar, juk tik ketvirtadieni  kolegai nunesiau, tai  gal per savaitgali   ziurejo.

Ale jau   ir rytai svieseja, kol tamsu, tai drasiai gali verstis ant kito sono :P  jau smagu. tik dar silumos dauigau paduotu. Medziai irgi graziai susproge,  dar diena kita ir jau gatves visiskai nematysiu

Atsakyti

agą rytai jau šviesūs,aš kai bundu apie 5.10val tai jau jau šviesu :yahoo:  Patinka man šviesūs rytai :wub: 

Tik šilumos 4... :unsure:  Nieko ateis ir šiluma :D​ 

Atsakyti
LAbukas

Sauletas jis pas mus,posiltis,bet siandien jau nebebus taip karsta,kaip savaitgali...PAs jus iseina musu siluma ax.gif
Siandien pabudau net pries 6 biggrin.gif Aisku keltis anksti ir dar uzmigau,bet va tada jau sunkiai keliausi...
R's,koja man vis teik skauda...As nelabai ir tikejausi,kad visiskai praeis..Man dargiau del grozio ten buvo.nes issike guzai buvo..Dabar skyles biggrin.gif biggrin.gif Zinok gana ryskiai matos visos 3,o jau beveik 2 men praejo.Ir turbut liks tokie randukai..

NA ka,pirmadienis,tuoj i darba varysiu.Vakare planuoju plaukus nusidazyt,tiek ir ziniu..
Atsakyti