Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Karta salia manes beminanti grynai filmavo savo papus biggrin.gifTai irgi daugiau demesi kreipe,kad jue ten graziai iseitu, nei ka trenere sako..

Na kas kam galvoje, reikia juk ir gražius selfius pasidaryti, ir visa kita :D svarbu, kad ant treniruoklio :D 

TB taip pat dar sportuoja? :mirksiukas: 

aš rūgštynių sriubą virsiu, Irgi norisi tokios šiltos....

Oi kaip mėgstu rugštelynę :bigsmile: gal kažkaip kitaip gamini? su kokiu slaptu ingredientu?

Laba vakara!

Pirmas kolis įveiktas, gavau 8. Ramuma.  :rolleyes: 

Sveikinimai :ploja2:  :4u: 

Ką Kaune planuojat veikti? :mirksiukas: 

Jau ir as po darbu gristu. si savaite vel bus darbinga, tai kad vel varysiu  vienam darbe ilgiau ir tiesiai  paskui i kita. . teks biskeli paarti. tiek to - atostogos juk ant nosies  :P 

Primink dar kartelį ir tikiuos jau paskutinį kada tos atostogos Jums? :bigsmile:​ 

Atsakyti
Sveikos, apie dovanas dar nieko nežinau ir nieko nedarau...pirma aišku turėtų žinojimas ateit...o jis neateina kažkodėl tai smile.gif
Pavydžiu Vogue tuo klausimu.

Vogue mano rūgštynių įprasta paprasta, mėsos buljone su bulvėmis. Nes mano šeima kaži ar mandriau valgytų. Kiti žinau ir kiaušinius įmuša ir t.t., maniškiai nesuprastų įtariu. Aš irgi apsidžiaugiau nuvažiavus pas uošvius į sodą ir pamačius kad jie dar nenušalę smile.gif pasmus ši sriuba paskutiniu metu vienintelė kurios netenka likučio išpilti lauk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 lapkričio 2019 - 14:26

Oi man rūgštynių sriuba butinai turi būti su kiaušiniu :rolleyes: ir kuo daugiau - tuo geriau :D  :rolleyes: 

V-rine, daug maisto išpilate/išmetate? :hmm: 

Atsakyti
Na va,jau po darbu biggrin.gif Mickutes papratimu ir as i virtuve ikritau,balandziu pridariau,bus dviem dienom mirksiukas.gif

Vogue,mb moka uz sportklubi,bet neina biggrin.gif Labai velai grizta po darbu,tingi jau eit.. o pora sav is vis kitam mieste likdavo nakvot.. Cia viena sestad nuejo su manim i dviraciu klase ir dabar vel beaisku kada isderinsim.. Si sestad noriu i zuvies turgu nulekt,kita-draugai is LT atvaro,dar kita-i Ispanija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 11 05, 17:37)
<p>Oi man rūgštynių sriuba butinai turi būti su kiaušiniu rolleyes.gif ir kuo daugiau - tuo geriau biggrin.gif  rolleyes.gif </p><p></p><p><strong>V-rine</strong>, daug maisto išpilate/išmetate? hmm.gif </p>

O jį įleidžiate į sriubą ir paverdat? Išplaktą ar paprastai?

Nedaug. Sriubos likučius nebent kažkokius mažus. O šiaipvisas atliekas dedu į maišelį ir į šakdytuvą. Ir vežu mamos šuniukams. Turi du. Kai nuo vienos pačios jai to maisto atliekų ne ką. Perka šunų maistą, bet labai mielai jie ėda šitus likučius.. taigis pas mus maisto atliekos niekas neišmetama...
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

O jį įleidžiate į sriubą ir paverdat? Išplaktą ar paprastai?

Nedaug. Sriubos likučius nebent kažkokius mažus. O šiaipvisas atliekas dedu į maišelį ir į šakdytuvą. Ir vežu mamos šuniukams. Turi du. Kai nuo vienos pačios jai to maisto atliekų ne ką. Perka šunų maistą, bet labai mielai jie ėda šitus likučius.. taigis pas mus maisto atliekos niekas neišmetama...

As tik virtus kiausinius dedu. teko ragauti sveciuose kai ileidzia kiausini sriuba, nu kazkaip nelabai kaip man tas kiausinis atrodo toje siuboje. as ir visokius likucius, nors pas mane ju labai nedaug, bet visi kauliukai, visokios odos keliauja bendradrbei,  nors dabar ji jau neturi savo sunuko, bet dar kaimynu  suni ir kates paseria, nes tas nelabai kturi kuom serti, tai tie  gyvuliukai viska sueda 

Atsakyti

Primink dar kartelį ir tikiuos jau paskutinį kada tos atostogos Jums? :bigsmile:​ 

uz 2 savaiciu   :D  kaip tik nuo treciadienio  abu  iseinam, o penktadieni jau isskrendam :wub: 

Atsakyti
Labukas

Likuciu ir pas mus labai mazai lieka.. Nors dukra ir turi suni ir katina,bet jokiu kauliuku nerenkam.. Na nebent tai butu didelis avienos kaulas,toki paliekam.. Ir dar esu karta kotletu prikeus,bet kazkokie sausi,neskanus gavos,tai irgi suniui atidavem..

O tai panasiu metu su Mickute atostogausim biggrin.gif Tik man labiau reikalai bus-sofas nupirkt,telika,taip suziuret ko reikia...reiks palakstyt po pardes,kai net nezinai kur jos randas biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :) lietingas rytas, va greit pasisveikinu, o vėliau daugiau paplepėsiu :rolleyes: lekiu iki pašto, nes reikia greit išsiųsti, o po to rami diena laukia :) 

Dėl kiaušinio rugštynių sriuboje, tai ir mes tik virtus dedam, o apie kitokius būdus net nesu girdėjusi, man naujiena :ax: 

Atsakyti

Kaip diena visoms? kaip darbai? :mirksiukas: 

Aš va pasikavinau ir taip tingiu šiandien, labai labai tingiu :ax: oras lietingas jau kelintą dieną, tai nei išeisi kažkur, nei ką :ax: 

Almost, kaip Tu? viskas gerai? :(​ 

Atsakyti
As jau po darbu mirksiukas.gif Patinka man taip anksti grizt biggrin.gif

Aga,kazkaip aprimus musu temute...Atrodo tik Almost aptilus,bet kazkaip truksta jos ilgu postu biggrin.gif

Jei MB gris pries 19h,tai eisim i dviraciu aerobika,bet paskutiniu metu labai velai parvaziuoja...Anksti sutemsta,zmones matyt dar neiprate i ta tamsa ir taip suleteja,kad ta pati atstuma sviesoj ir tamsoj vos ne dvigubai ilgiau vaziuoja blink.gif
O jei negris,tai neisiu ir as biggrin.gif nebutina juk kasdien sportuot biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras! 

Kaip niūru už lango, žiauriai slegia ir nuotaika tokia keista... :D

Pas mane nieko naujo, intensyvi savaitė mokslų atžvilgiu, su kitu trečiadieniu viskas užsibaigs bent mėnesiui, nes gruodžio vidury vėl prasidės atsiskaitymų maratonas, bet tada jau iki pat sausio vidurio.  :frusty:

Šįryt buvau sporto klube naujam, išsibandėm, patiko, tai reiks užsisakyti abonementą mėnesinį ir pradėti reguliariai sportuoti. Vasarą buvo nustatę problemų su nugara, praėjau kursą masažų ir kitų terapijų, o dabar sakė sportuoti ir to neapleisti.  :)

Dar šiandien buvau pas savo kosmetologę antakių susitvarkyti, ryt užsirašius pas kirpėją, reik kirptis jau. :)

Sveikinimai :ploja2:  :4u:

Ką Kaune planuojat veikti? :mirksiukas:

Ačiū! :4u: Kol kas aiškių planų neturim, tik nusimatę gaminti cepelinus ir cinamonines bandeles su glaistu :rolleyes:​ ir mb reikia mašiną atsiimti, čia pagrindinis tikslas Kaune. :D  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mouette: 06 lapkričio 2019 - 20:20