Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

Kol kas negavau nei vienos AŽ. Ar tai reiškia, kad tik su manimi jūs šnekate neatsakingai ar taip yra ir kitose gyvenimo situacijose?
Aš labai rimtai kalbėjau, jokių juokų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 08, 16:07)
Kol kas negavau nei vienos AŽ. Ar tai reiškia, kad tik su manimi jūs šnekate neatsakingai ar taip yra ir kitose gyvenimo situacijose?
Aš labai rimtai kalbėjau, jokių juokų.

Tai mes dar neissiaiskinome, ko ponas pageidaujate ar apipjaustymo ar kastracijos g.gif

O gal tu taip i pasimatyma mus visas kvieti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 08, 16:36)
Tai mes dar neissiaiskinome, ko ponas pageidaujate ar apipjaustymo ar kastracijos g.gif

O gal tu taip i pasimatyma mus visas kvieti mastau.gif

Jis, matyt, nori...ko nors, nesvarbu ko, savo galui hihihi.gif .Mediniam... doh.gif
Manijakas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 09 08, 11:28)
tokius aplamai kastruot reikia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(Domuks @ 2006 09 08, 13:04)
Nori?Galiu  bigsmile.gif 

QUOTE(rena @ 2006 09 08, 13:18)
Jei nori, tai galim visos po gabaliuka ispjaustyt ir dar uzmarinuot atsiminimui mirksiukas.gif

Matau, kad yra daug moterų, kurios nori tai padaryti. Bendrauti tikrai nereikės. Tiesiog noriu pažiūrėti ar moterys supranta apie ką šneka ir ar atsako už savo žodžius. Iš karto perspėju, kad po suluošininimo kreipsiuos į policiją. Įvertinkite ir tai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 08, 16:50)
Matau, kad yra daug moterų, kurios nori tai padaryti. Bendrauti tikrai nereikės. Tiesiog noriu pažiūrėti ar moterys supranta apie ką šneka ir ar atsako už savo žodžius. Iš karto perspėju, kad po suluošininimo kreipsiuos į policiją. Įvertinkite ir tai.

O kam ta policja jei tu pats pasirasei tokiam dalykui g.gif tu kartais paskaityk ka rasai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 09 08, 16:45)
Jis, matyt, nori...ko nors, nesvarbu ko, savo galui hihihi.gif .Mediniam... doh.gif
Manijakas bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rena @ 2006 09 08, 16:59)
O kam ta policja jei tu pats pasirasei tokiam dalykui g.gif tu kartais paskaityk ka rasai rolleyes.gif

doh.gif nu visai jau Medinukas susipūtino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 08, 17:01)

doh.gif  nu visai jau Medinukas susipūtino  lotuliukas.gif

na zinai kaip su tom medinem smegenelem doh.gif
Atsakyti
Policija tam, kad aš taip pat pajusčiau keršto malonumą, nesu aš toks geradaris. Matot, visiems būtų gerai - jūs įgyvendintumėte savo norus, aš patikėčiau teisingumo galia. Visi laimingi.
Kiek suprantu prieš tai jūs kalbėjote nerimtai, nes dabar nebenorite įgyvendinti savo noro. Tai gal prieš ką nors sakant reikėtų pradžioje pagalvoti?
Negerbiu ir netgi kartais niekinu žmones, kurie neatsako už savo žodžius.
Jei vis dėlto kuri nors norės tai padaryti - AŽ atviras. O kol kas šią temą sau baigiau. Dabar galite pateisinti save įžeidinėdamos mane. Sėkmės bye1.gif
Atsakyti
Medini, a galim klausimuką vieną tau užduoti ax.gif jei negalim vistiek užduosiu blush2.gif ko tau trūksta gyvenime ar santuokoje, kad ištisai sėdi čia kur renkasi vienišos ir nevienišos mamytės g.gif
ačiū už atsakymą notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 08, 17:13)
Policija tam, kad aš taip pat pajusčiau keršto malonumą, nesu aš toks geradaris. Matot, visiems būtų gerai - jūs įgyvendintumėte savo norus, aš patikėčiau teisingumo galia. Visi laimingi.
Kiek suprantu prieš tai jūs kalbėjote nerimtai, nes dabar nebenorite įgyvendinti savo noro. Tai gal prieš ką nors sakant reikėtų pradžioje pagalvoti?
Negerbiu ir netgi kartais niekinu žmones, kurie neatsako už savo žodžius.
Jei vis dėlto kuri nors norės tai padaryti - AŽ atviras. O kol kas šią temą sau baigiau. Dabar galite pateisinti save įžeidinėdamos mane. Sėkmės  bye1.gif

O tu pats supranti ka rasai?
Siaip kiek skaitau, tai nebesuprantu ka tu cia vaizduoji doh.gif
Bet esu viename tikra, kad esi tikra, kad tau su smegenelem netvarkoj user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 09 08, 17:19)
Medini, a galim klausimuką vieną tau užduoti  ax.gif  jei negalim vistiek užduosiu  blush2.gif  ko tau trūksta gyvenime ar santuokoje, kad ištisai sėdi čia kur renkasi vienišos ir nevienišos mamytės  g.gif
ačiū už atsakymą  notworthy.gif

Aš žinau, jog esu per daug kategoriškas ir man trūksta susivaldymo matant akivaizdžią neteisybę ir man reikia mokytis susivaldyti. Visame SM forume čia radau daugiausia įžeidinėjimu ir išankstinio nusistatymo vyrų atžvilgiu. Todėl parašiau keletą žinučių neutraliomis temomis, sulaukiau mane įžeidžiančių atsiliepimų. Viskas tvarkoje, viskas suprantama. Bet kol kas negaliu peržengti per keletą savo nuostatų ir jos mane užgauna ypač stipriai.
Jei forumo moderatorė manęs iš čia neišvys pamėginsiu toliau kartas nuo karto suteikti daugiau praktinę informaciją toms, kurioms ji gali būti naudinga. Nerašiau ir nesiruošiau čia rašyti apie vyrų ir moterų santykius, tam yra kiti forumai. Ačiū už mandagų klausimą. Atsiprašau už off-topic. Gero savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 08, 17:29)
O tu pats supranti ka rasai?
Siaip kiek skaitau, tai nebesuprantu ka tu cia vaizduoji doh.gif
Bet esu viename tikra, kad esi tikra, kad tau su smegenelem netvarkoj user posted image

Aha lotuliukas.gif
Matai,kai negali mums įgelt,tai su policija pradėjo gasdint doh.gif Nu jprst,kas per vyrai doh.gif ir čia įlįsdami dar labiau paryškina smegenėlių nebuvimą
Atsakyti