Papildyta:
Bet uztat kiek jusu vyru turiu..ohoho..
tai pats laikas keisti niką iš burbančios į čiulpiančią.
manau, kad didėjant žmonių skaičiui, mums įprastą maistą neišvengiamai pakeis tam tikri maisto surogatai. Manau, kad laboratorijos bus pajėgios, derindamos biocheminius ir biologinius metodus.
Taigi surogatai bus geriau už mėsą? Šiandien visi šiaušiasi prieš GMO, ateity, žinoma, įpras, bet aš dar nugyvensiu su mėsa. Natūralia
bet ima sirgti nuo 35-40m.
tai kodėl tuo neturėtume susirūpinti?
O kas sako, kad neturėtume? Stresas, užterštas oras, nesubalansuota mityba-viskas kapsi. Ir teigti, kad patapus žaliavalgiu tapsi sveikas kaip ridikas-mažų mažiausiai naivu. Nebent gyveni savo ūkyje. Juk ne paslaptis, kaip apdorojamos daržovės, vaisiai, kurie pasiekia mus iš tolimiausių kampelių. Tad didelis klausimas, kas sveikiau-ar savos karvės mėsa, ar avinžirniai, apdoroti velniai žino kuo.