Ty kaip jūs tę su diedu vartotes pataluose? Tik tamsoj ir per skylę kaldroje?
man aplamai nepatinka zodis vegetaras. Kodle norima sugrst ir surusiout zmones ? o jei apie mesos valgyma, tap mano vyras mesa valgo ir vaikai kartais valgo ir ka?
Man tai keista, kad tu cia visus mokai, kai net tau artimiausias zmogus neseka tavo filosofija. Jis mesa sau pats susimedzioja?
Ką jau tas lietuvis valgytų, jei bulvių-ne, morkų-ne, svogųnų - ne?.... Bo šakniavaisis-tai šaknis, o ne vaisius.. Vaisius bulvės-tas pomidoriukas, kur iš žiedo pasidaro, morka svogūnas išvis tik 2-ais metais vaisius subrandina, tai ką, obuoliais, kriaušėm visi gyventume? ..
Postringavimai, kai jau viską ten pats užsiaugini, mane šiek tiek gąsdina. Nes po užsiauginimo paties eina gydymasis pačio savęs, paskui logiška - vandenio nešimasisi iš šulinio, remonto darbai paties, iki tokio natūrinio gyvenimo būdo.. atgalios.. Nelabai anas mane žavi, nes ten ir darbo pasidalijimas vyriški moteriški, ir to darbo daug, nes buitinę techniką pačiam remontuojant rezultatas numanomas nedžiuginantis, ir auto priemonė keičiama vežimu...
Del to nenoro paciam save apsitarnauti turime gi pasekmes
Nu bent vaisus ir darzoves, riesutus valgykim pradziai, kol sugalvosim kaip vien is vaisiu gyventi ir tai jau bus gerai. O kur dar visi laukiniai augalai , zoles, pvz dilgeles koks nuostabua augalas, kiek mineralu, vitaminu ir pluosta galima pasidaryti ir t.t.
O vaisiu, uogu visgi Lietuvoje labai daug ne tik obuoliai ir kriauses auga
pirma lentele augantys LIetuvoje ir tikrai ne visi sumineti https://lt.wikipedia...gomieji_vaisiai
Man tai keista, kad tu cia visus mokai, kai net tau artimiausias zmogus neseka tavo filosofija. Jis mesa sau pats susimedzioja?
O jums kyla klausimų? Juk akivaizdu - žemės motina jai užaugina darže viską ko reikia, o vyrui žemės motina išaugina vištų ir kokį paršelį.
Del to nenoro paciam save apsitarnauti turime gi pasekmes
Nu bent vaisus ir darzoves, riesutus valgykim pradziai, kol sugalvosim kaip vien is vaisiu gyventi ir tai jau bus gerai. O kur dar visi laukiniai augalai , zoles, pvz dilgeles koks nuostabua augalas, kiek mineralu, vitaminu ir pluosta galima pasidaryti ir t.t.
O vaisiu, uogu visgi Lietuvoje labai daug ne tik obuoliai ir kriauses auga
pirma lentele augantys LIetuvoje ir tikrai ne visi sumineti
https://lt.wikipedia...gomieji_vaisiai
o jums žinoma, kada įvyko protrūkis žmonių evoliucijoje?
Toliau net komentarų nebėra-prasilenkia su bet kokiu sveiku protu.