
Nu pzdc, atsakinėdama į mano postą rašei cambalai. Very smart

Vat ir ne. Mėsos baltymą žmogus įsisavina lengviausiai būtent dėl to, kad jis panašiausias į žmogaus baltymą.
Jei būtų taip, kaip sakot, kad priima kaip įsibrovėlį - tuomet mūsų organizmas užvalgius mėsos imtų kovot, kiltų uždegimas, kiltų temperatūra ir t.t...
Neesat girdejusi, kad kenksmingiausi avalgyti i save panasius, pvz ta pati rusis nevalgo savo rusies ar ne? ar valgom zmogiena? juk palei ta logika geriausiai isisavintu ta mesa?
Del to ir kiauliena pati nesveikiausia mesa, nes kiaule panasiausia i zmogu.
Tai temperatura musu organizmas uzkelia kai jau labai sunki situacija, dazniausiai kas diena jis susitvarko su labai daug isibroveliu mums net nejuntant, kai labai nusilpsta imunitetas, tada jau jauciam kad sergam. Tada reikia ir paremti organizma, pavartoti vitaminu, mineralu, suteikti deguonies ir t.t.
O butent mesos ilgai valgant imunitetas ir pavargsa i rorganizmas pavargsta, todel mzones dar vos 60 -70 m vos pakruta, neturi energijos, pilna ligu . Nes siaip musu organizmas is prigimties labai labai gyvybingas....Kiek metu juk zmones pvz geri kasdien alkoholi, ruko, valgo pusfabrikacius, greita maista ir vis tiek sugeba iki to 60 -70m pratemti...
Čia dėl to žmonės iltinius turi? Vadinasi ten, kur šių medžių nėra ir nebuvo, žmonės neturėtų turėti iltinių dantų?
Nebegaliu. Tas medis paplites Japonijoje ir Kinijoje, i Europa atveztas pries kelis simtus metu.
Lietuviai turbut azuola valge. Nera rasytiniuose saltiniuose niekur kaip Vytautas ar koks Algirdas ziaumojo azuolo lapu ir kiaulpieniu salotas su dilgeliu istrauku padazu??