Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 15:29)
Koks skirtumas ko klausei, taves irgi daug ko neklausiu, bet vis komentuoji mano nuomone smile.gif O kas gal tu uz mane nuspresi , kas man normalu?</p>
<p> </p>
<p>cia tavo vienintelis argumentas kaip matau smile.gif </p>

A girdi, kvanka. Jei nepastebėjai, tai tuuuu negali pro nano postus praeit, vis komentuoji ir komentuoji. Pasimetei biškelį, nebesusigaudai?
Aš žinau, kas normalu MAN. Tu gi pati laikai šunį, vadinasi, iškrypusi esi? O ko nepaleidi į mišką, lai pats maisto susimedžioja, laikai vargšą namie, oj oj, kas per iškrypimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 16:06)
Mesos valgymas yra pasekme mastymo, samoningumo

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Puikiai pamenu, kai rašei, kad naudoji hauchka kosmetiką ir amway priemones. Hauchka netestuoja ant gyvūnų, bet amway- taip, bet vistiek perki. Bet nu kur čia nepavaizduosi gerutės

Amway netestuoja ant gyvunu is kur tokios zinios?

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 03, 16:06)
<p>Lietuvoje vegetarės mamos vaikas dėl anemijos tris kartus atsidūrė reanimacijoje. Tik po to į situaciją įsikišo vaiko tėvas.</p><p>Prancūzų veganų poros 11 mėnesių dukra mirė nuo infekcijos, kurią sukėlė vitaminų A ir B12 trūkumas, jų, dėl veganiškos mitybos, trūko mamos piene.</p><p>12 metų škotė, maitinta tik veganišku maistu, paguldyta į ligoninę dėl eilinio kaulo lūžio. Medikų teigimu, dėl kalcio trūkumo, mergytės kaulų būklė yra kaip 80 metų senutės.</p><p>Į ligoninę pateko išsekusi 2 mėnesių mergytė, kurią veganai tėvai girdė tik sojų pienu.</p><p></p><p>ir tt</p>

O ko neskaičiuojat kiek miršta pas visavalgius?
Vat kai procentaliai turėsite skaičius, palyginimus iš viso pasaulio, tada ir pateikite. Nes šiaip jau vegetarų per pasaulį yra gana daug (pvz. net tokioje Lenkijoje teko gyventi ir maitintis tam tikros įstaigos valgykloje dar prieš 15 metų kažkur, tai sakykime maždaug iš 100 valgančiųjų, kaip minimum 17 vegetarų buvo), o jūs ir į jus panašūs valkiojate po internetą tik kelis išeskaluotus atvejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 03, 17:06)
Ir jūs kaip ta Aimeja būsit? Jei patingėsiu išvardinti daugiau, tai jau reikš, kad info netiksli?
Googlinti nemokate? http://rokmu.lt/liet...avos-saltiniai/

Tu skaitei tekstą? blink.gif Tu galvoji, kad mes apie arbatas, nuovirus, užpilus nežinom? Tai visam tam ką tu įdėjai, kam reikalingi iltiniai dantys, ką ten plėšysi? ARBATĄ? Nebent dantimis nulupsi nuo medžių lapus arbatai, o ne rankom rinksi. biggrin.gif Tu paskaityk kokia forma ir kam jie naudojami? Čia žmogaus maistas, pav. pietums? Dievaži kvaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 03 spalio 2017 - 15:18

O jau augalininkystė tai neteršia, neeikvoja...

Jau įsivaizduoju kokį nemažą užmulčiuotą kelių šimtų ha gamtinį ūkį... net replikuot nesinori.. Kur jūs gamtoj randat natūralius plotus, kur žiemą vasarą mulčo sluoksnis ant kitų kultūrų gulėtų paklotas? Gi rudeniop lapai nukrenta, per žiemą suyra ir ant virš auga, kam reik, o ne nuolat kas barsto ir barsto lapus, kad tas sluoksnis visada būtų..

Ziurint kokia ekologine neeikvoja taip baisiai. O kodel butent kelis simtus ha kazka auginti??? Galima ir mazus ukelius kurti, vienas mazas ukelis gali aprupinti keliasdesimt seimu, kodel ne toks modelis ??

miske. Nu siaip pasidomekit ka pati, man tikrai nesinori cia gamtines zemdirbystes pagrindu pasakoti. Is tikro, jei turit darza galit ismeginti , labai saunus dalykas. 

https://gerazemdirby...je-pradininkas/

Atsakyti

Given444, pakartoju klausimą, kokiais konkrečiai medžių lapais maitinasi, maitinosi, gali maitintis žmogus? Pav. lietuvis. Kokius medžių lapus valgai, plėšai tu? Ačiū.

https://www.delfi.lt...s.d?id=64254778

Atsakyti

Tu skaitei tekstą? blink.gifTu galvoji, kad mes apie arbatas, nuovirus, užpilus nežinom? Tai visam tam ką tu įdėjai, kam reikalingi iltiniai dantys, ką ten plėšysi? ARBATĄ? Nebent dantimis nulupsi nuo medžių kapus arbatai, o ne rankom rinksi. biggrin.gifTu paskaityk kokia forma ir kam jie naudojami? Čia žmogaus maistas, pav. pietums? Dievaži kvaila.

O ka. Pvz pokalbis "Kiek tu siandien berzo pumpuru arbatos puodeliu suplesei?".

Atsakyti

Kuris? Sirocco ar Mezzo? Sirocco bandėm picas, nesužavėjo, domino's pica skaniau

Abu , bent seniau geros budavo dabar jau senokai buvau :) oi domino is vis brudas, kaip ir visos fabrikines picos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 03 spalio 2017 - 15:19
QUOTE(Aimeja @ 2017 10 03, 16:16)
Tu skaitei tekstą?  blink.gif Tu galvoji, kad mes apie arbatas, nuovirus, užpilus nežinom? Tai visam tam ką tu įdėjai, kam reikalingi iltiniai dantys, ką ten plėšysi? ARBATĄ? Nebent dantimis nulupsi nuo medžių lapus arbatai, o ne rankom rinksi.  biggrin.gif  Tu paskaityk kokia forma ir kam jie naudojami? Čia žmogaus maistas, pav. pietums?  Dievaži kvaila.

"Kada žmogus maitinosi medžių lapais???? Kokiais medžių lapais tu maitiniesi?"
Tai išmok klausti, protinguole biggrin.gif Tu gi neklausei kada skabė, tu klausi kada maitinosi. O maitintis žodis yra labai bendras. Man ir mano kava pabūna už maistą, geros kavos išgėrus kurį laiką valgyti nebesinori. Arba sulčių išgėrus. Tai vadinasi tam kartui organizmas pamaitinamas.
Atsakyti

Abu , bent seniau geros budavo dabar jau senokai buvau :) oi domino is vis brudas, kaip ir visos fabrikines picos :)

Eik, eik. Italiski produktai, sauleje prinoke sviezi pomidorai yra ne tas pats kas ten ta jusu siaure ir jos derliai. Tu irgi geros picos nevalgiusi, nezinai apie ka kalbi.

Atsakyti

Eik, eik. Italiski produktai, sauleje prinoke sviezi pomidorai yra ne tas pats kas ten ta jusu siaure ir jos derliai. Tu irgi geros picos nevalgiusi, nezinai apie ka kalbi.

apie picas snekam ne paie sviezius pomidorus :)  ir produktai tuose restoranuose atkeliauja is Italijos miltai , konservuoti pomidorai  ir t.t. tai gal nesvaik :) ne tik valgiusi, bet ir iskept moku :) 

Atsakyti