Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Montekrista @ 2017 08 22, 14:02)
Storos moterys visada atrodo vyresnes, net jauno merginos, jei su virsvoriu atrodo kaip subrendusios moters, kam tai naujiena? Ka tuom norejai pasakyti?</p></div></blockquote><p>Subrendusi moteris netolygu storai. Stora yra stora. </p>

Vis tiek jauna mergina su virsvoriu atrodo daznai daug vyresne ir labiau subrendusi, nei plona biggrin.gif
Paskui jau virs 30 -40 sunku ta amziu nusakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 22, 14:55)

Ubuntu biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugpjūčio 2017 - 14:00
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 22, 14:09)
Nuuu, ka ir sakiau, prieštarauja pati sau kiekvienam poste, vienur rašo, kad rugiaveidė atrodo pagal savo amžių, kitur jau pripažįsta, kad atrodo vyresnė lotuliukas.gif

O dievuliau, kokie cia detektyviniai talentai mirsta biggrin.gif
taip storesnes jaunos moterys daznai atrodo vyresnes, bet tai ne desimtmeciais, Aplamai tas zmoniu amzius atrodo sunkiai daznai nusakomas. Bet Agne man tikria neatrodo kaip 50, gyvai nemaciau, bet is nuotrauku ir Tv ir atrodo apie 40 . Ir tai jai dar amziaus pirdeda svoris, jei butu plonesne atrodytu kaip 30 , jei tik i veida ziurint dabar taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 rugpjūčio 2017 - 14:01
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 22, 15:00)
O dievuliau, kokie cia detektyviniai talentai mirsta  biggrin.gif
taip storesnes jaunos moterys daznai atrodo vyresnes, bet tai ne desimtmeciais, Aplamai tas zmoniu amzius atrodo sunkiai daznai nusakomas. Bet Agne man tikria neatrodo kaip 50, gyvai nemaciau, bet is nuotrauku ir Tv ir atrodo apie 40 . Ir tai jai dar amziaus pirdeda svoris, jei butu plonesne atrodytu kaip 30 , jei tik i veida ziurint dabar taip atrodo  mirksiukas.gif

Jau visos senai supratom, kad Sirinskienes gerbeja esi, gali cia nevargt ir nebedeliot.
Vengi konkreciu klausimu, madam Sapokliak.
Atsakyti
Trolis pasijautė užkalbinta tease.gif
Atsakyti

Nu kur jau 40. 50_ taip. 

Atsakyti

O ar as siame poste apie ja kalbejau, ka cituojat? blink.gif
Papildyta:
Per vaisingas doh.gifjus gal veidrodziu karalystei gyvenat vkai kurios? biggrin.gif

Tai nesuprantu. Nesisaugai o dulkiniesi per vaisingas? Tai tu nevaisinga tada ir tiek. Arba vyras.

Atsakyti

O dievuliau, kokie cia detektyviniai talentai mirsta biggrin.gif taip storesnes jaunos moterys daznai atrodo vyresnes, bet tai ne desimtmeciais, Aplamai tas zmoniu amzius atrodo sunkiai daznai nusakomas. Bet Agne man tikria neatrodo kaip 50, gyvai nemaciau, bet is nuotrauku ir Tv ir atrodo apie 40 . Ir tai jai dar amziaus pirdeda svoris, jei butu plonesne atrodytu kaip 30 , jei tik i veida ziurint dabar taip atrodo mirksiukas.gif8c8442ab64a853413dbce6c593f13fb1.jpg

Na, man ji mazdaug 40 ir atrodo. 50 neduociau, nes veido oda lygi. Bet visa kita... Gal naturalizmo myletojoms tai ir yra moters idealas, bet man tai ji baisi ir tiek. 

Na gerai. Gal negalima taip apie moteris sakyti. Tada ji man jokia, pilka pele, neidomi, nematoma. O apie grozi siuo atveju net nera ka sneket. Ne tas variantas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuogine: 22 rugpjūčio 2017 - 14:24

Moteris, kuriai dzin kaip ji atrodo. Nu dvasinga tiesiog.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 22, 15:15)
Tai nesuprantu. Nesisaugai o dulkiniesi per vaisingas? Tai tu nevaisinga tada ir tiek. Arba vyras.

Ei, nesusipratėle, ją dievas saugo, mums, žemės kirmėlėms, "nušvitusių" nesuprast lotuliukas.gif Ne to lygio...

Ir ačiūdie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 22, 15:27)
Ei, nesusipratėle, ją dievas saugo, mums, žemės kirmėlėms, "nušvitusių" nesuprast lotuliukas.gif Ne to lygio...
Ir ačiūdie lotuliukas.gif

O as galvoju, kad ji s..a mala. Nesimyli jin isvis su neikuom, is to ir tokas pavydas ir pagieza moterims, is to ir tokie issireiskimai kaip " krusimasis".

Pas mus kaimyne sena merga kazkada buvo, vyro nebuvo, vaiku nebuvo, sededavo ant suoliuko prie laiptines ir burbuliuodavo ant jaunimo, ant mamu su mazais vaikais, ant vaiku, vnz " istvireliai, k..... p..si....s, isperos" ir pan. doh.gif . Paskui ja kazkur gimines isveze, sake lyg i durnyna.
Atsakyti

Na gerai. Gal negalima taip apie moteris sakyti. Tada ji man jokia, pilka pele, neidomi, nematoma. O apie grozi siuo atveju net nera ka sneket. Ne tas variantas :)

Man tai ji labai matoma. Sitas derinukas su geletais marskiniais ir juodu sarafanu visam gyvenimui isimine. Ir siaip retai taip buna, kad zmogaus isvaizda taip deretu su deklaruojamomis vertybemis. Davatka viduje, davatka isoreje ir visumoje gaunasi super davatka. :unsure:

Atsakyti