Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

As kalbejau apie tai, kas butu, jei issiskirtum. Mano poziuriu suauges zmogus visada turi sugebeti islaikyti (bent jau minimaliai) save ir savo vaikus. Cia tiek vyrams, tiek moterims galioja.

Jeigu vyras labai turtingas ir nori, kad zmona kauptu energija namuose, tegul uzraso jai nama (arba du), jachta ir moka atlyginima kas menesi.

Butent. As manau, kad moteris ramiai nedirbti gali tik tada, kai turi tikrai vertingo tik jai priklausancio asmeninio turto arba yra sudaryta tokia vedybine/povedybine sutartis, kurioje numatyti vyro isipareigojimai moteriai skyrybu atveju. P;riesingu atveju man butu baisokoka gyventi islaikomai.

O siaip net skyrybu nereikia. Pazistamu tarpe buvo labai grazi seima, namas, neblogas vyro uzdarbis, trys vaikiukai. Tokia tradicine, viduriniosios klases seima, zodziu, gyveno einamuoju laiku neblogai, bet neturejo sukaupe milijonu, kad nereiketu sukti galvos del ateities.  Ir vyras tieisog bac viena diena ir mire. Tai visa laime, kad ta moteris dirbo ir neblogai uzdirbo. Zinoma, gerokai sunkiau bus, bet neprapuls ir viena su vaikais. O va jei  tik namu zidini butu kursciusi, tai tada oi ziauri situacija visiskai. 

Arba gi ir susirgti vyras gali, i avarija papulti, neigalus likti. Ir tuomet kas??? 

Zodziu, man atrodo, kad kol esi vienas (be vaiku turiu omeny) tai dar gali sau leist gyvent atsiputus ir galvot, kad dabar man gerai, o kaip bus rytoj dzin. Bet kai atsiranda vaikai, privalai galvoti ir apie tai kas butu, jeigu butu. Kaip ten sakoma, reikia tiketis geriausio, bet ruostis blogiausiam :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuogine: 30 rugpjūčio 2017 - 10:27
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 30, 11:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71778113" data-time="1504078778"><div><p>Duosiu patarima - issirinkit vyrus, gebancius aprupinti šeimą, tai nereikės polemizuoti apie susimokėjimus.

Tik vienintelis dalykas - issirinkit tokius vyrus, su kuriais gyvenant nereiktu eiti i darba tik del to, kad uzpildyti seimos biudzeto skyles

</p></div></blockquote><p>As kalbejau apie tai, kas butu, jei issiskirtum. Mano poziuriu suauges zmogus visada turi sugebeti islaikyti (bent jau minimaliai) save ir savo vaikus. Cia tiek vyrams, tiek moterims galioja.
</p><p></p><p>Jeigu vyras labai turtingas ir nori, kad zmona kauptu energija namuose, tegul uzraso jai nama (arba du), jachta ir moka atlyginima kas menesi.
</p>

Jei tu nieko neturi ant saves uzrasyto, tai jau cia tavo pacios problemos
Atsakyti

Jei tu nieko neturi ant saves uzrasyto, tai jau cia tavo pacios problemos

O is kur turesi? Tu sakei, kad tave tevai aprupino. Tu savo vaikus, speju irgi. Bet kiek LT tokiu seimu yra? Ka gali kokie pensininkai duoti? Soda, buta name, statytame pries 40 m?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 30 rugpjūčio 2017 - 10:54

Butent. As manau, kad moteris ramiai nedirbti gali tik tada, kai turi tikrai vertingo tik jai priklausancio asmeninio turto arba yra sudaryta tokia vedybine/povedybine sutartis, kurioje numatyti vyro isipareigojimai moteriai skyrybu atveju. P;riesingu atveju man butu baisokoka gyventi islaikomai.

O siaip net skyrybu nereikia. Pazistamu tarpe buvo labai grazi seima, namas, neblogas vyro uzdarbis, trys vaikiukai. Tokia tradicine, viduriniosios klases seima, zodziu, gyveno einamuoju laiku neblogai, bet neturejo sukaupe milijonu, kad nereiketu sukti galvos del ateities.  Ir vyras tieisog bac viena diena ir mire. Tai visa laime, kad ta moteris dirbo ir neblogai uzdirbo. Zinoma, gerokai sunkiau bus, bet neprapuls ir viena su vaikais. O va jei  tik namu zidini butu kursciusi, tai tada oi ziauri situacija visiskai. 

Arba gi ir susirgti vyras gali, i avarija papulti, neigalus likti. Ir tuomet kas??? 

Zodziu, man atrodo, kad kol esi vienas (be vaiku turiu omeny) tai dar gali sau leist gyvent atsiputus ir galvot, kad dabar man gerai, o kaip bus rytoj dzin. Bet kai atsiranda vaikai, privalai galvoti ir apie tai kas butu, jeigu butu. Kaip ten sakoma, reikia tiketis geriausio, bet ruostis blogiausiam :)

Taip taip.

Zinau seima, kur vyras uzdirbo labai gerai. 3 vaikai, namas. Vyrui nutiko nelaime, nevaldo net ranku. Isivaizduojat, kiek kainuoja suaugusio slaugymas, vaistai.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 30, 11:20)
1. Jei vienas sutuoktiniu masto, kas bus skirybu atveju, tai su tokiu geriausia skirtis is karto, atsisakyti iliuziju nes esate jau de facto vienisi. Antra puse nesvarstys skyrybu galimybes ir variantu. Na mirties variantus svarstyti aisku galima ir protinga.

2. Zmones net jei nejuda, tai sportuoja palaiko forma, nes raumenys atrofuosis. Tas pats su sugebejimu uzdirbti. Gal reikia kazko mokintis kazkuo uzsiimti, kad neprarasti gyvenimo suvokimo. Nesvarbu ar vyras islaiko, ar turtnga moteris, ar verslininkai tevai ar palikima gavai ar islosei daug pinigu.
Mano ex tikejo, kad ji tokia nuostabi ir pasiims bet koki turtinga vyra. Kazkoki pasieme, eilini bet vis numelze biski. Nadaug zmoniu apsiskaiciuoja, svajoja apie topinius darbus, o nuseda paprastuose ir gyvena suvoke savo verte.

3. Net su turtingu vyru gyvenant nebutina tapti primityvia cinike, nebent tokia esi ir nesinori kazka ten vaidinti

Kartojies. Kaip užstrigusi plokštelė. Visi zin, kad tu esi nuostabiausia būtybė, tavo ex vargšė ir skaudžiai už tai atsiėmė, o vaikai nėra tavo, tik tavo ex. Nieko naujo nepasakei. Medalis tau ir pjedestalą gali jau statytis už savo nuopelnus. Pats užsiropši.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 30, 11:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71778226" data-time="1504081864"><div><p>Jei tu nieko neturi ant saves uzrasyto, tai jau cia tavo pacios problemos</p></div></blockquote><p>O is kur turesi? Tu sakei, kad tave tevai aprupino. Tu saviskius, speju irgi. Bet kiek LT tokiu seimu yra? Ka gali kokie pensininkai duoti? Soda, buta name, statytame pries 40 m?
</p><p></p>

Maziau rymok prie klėtelės langelio ir ziurėk kaip kiti gyvena. Kiekvienas rupinasi pats savimi.
Ir as neatsimenu, kad sitoj temos buciau rašius ka ir is kur as turiu. Vel tąsai is kitų temų informaciją? Kaimo pletkinykė.
Tu ne iš šviesos, tu - iš kaimo glūdumos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 rugpjūčio 2017 - 10:55

Maziau rymok prie klėtelės langelio ir ziurėk kaip kiti gyvena. Kiekvienas rupinasi pats savimi.
Ir as neatsimenu, kad sitoj temos buciau rašius ka ir is kur as turiu. Vel tąsai is kitų temų informaciją? Kaimo pletkinykė.

As nezinau ka tu turi, man siaip ir neidomu. Rasei, rasei, kad tevai turi aprupinti.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 30, 11:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71778273" data-time="1504083258"><div><p>Maziau rymok prie klėtelės langelio ir ziurėk kaip kiti gyvena. Kiekvienas rupinasi pats savimi.
Ir as neatsimenu, kad sitoj temos buciau rašius ka ir is kur as turiu. Vel tąsai is kitų temų informaciją? Kaimo pletkinykė.</p></div></blockquote><p>As nezinau ka tu turi, man siaip ir neidomu. Rasei, rasei, kad tevai turi aprupinti.
</p>

Šitoj temos pasakojau is kus ir ka turiu biggrin.gif ? Apsigraibyk bišky ar nesapnuoji? Pletkų maišas.
Atsakyti

Šitoj temos pasakojau is kus ir ka turiu biggrin.gif? Apsigraibyk bišky ar nesapnuoji? Pletkų maišas.

Koliojais su kazkuria nare, kad butina vaikus aprupinti. Manau, kad tave aprupino ir pati to laikaisi savo vaiku atzvilgiu. Ar tusciai sneki?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 30, 10:33)
Na nezinau, ar daug jusu pazistamu 40 meciu moteru (ne jaunikliu) nuvaziavusios i kita sali sugebetu istoti ir baigti universiteta? Kazi ar tai vistai ikandama, bet del idiotizmo - nesigincysiu.

Matot zmogus gali sugebeti baigti mokslus dirbti ir uzdirbti, bet jei proto truksta, tai jokie pinigai neispres problemu. Nei vyro duoti, nei savo uzdirbti.

Universiteto baigimas niekaip neužtikrina gebėjimo gyventi ir savimi bei savo vaikais pasirūpinti. O Jūs renkatės moteris, kurios gyventi nesugeba. Ir universitetas čia nė prie ko.

Pritariu. Jūs va pinigus lyg ir sugebat uždirbti, bet toliau savo susireikšminimo pažvelgti per visą gyvenimą taip ir nesugebėjot. Bet kiekvienam savo. Jei Jums taip tinka ir patinka - lasivė papūgoms smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 30, 11:17)
Ne, tikrai nežinau.

O kiek tas ilgalaikis poveikis jums? Apie 20 metų, jeigu, tai dar neleidžiate išvados padaryti ar jau galima kažkokią daryti, kad ok viskas?

Juk išties blogas maistas, papildas ar vaistas - nesvarbu kas, pakankamai greitai "suėda" žmogų, ar ne?

Vienai draugei užteko 4 metų, kad sugriūtų sveikata absoliučiai. Iš tvirtos, drūtos, darbingos mergos, invalidukė paliko. Nieko gyvenime nekeitė per tuos 4 metus kaip tik KT naudojo ir su berniuku mylėjos ax.gif

Nu blogai tada. O aš žinau. Ir ne vieną.

Čia Jūs reikalaujate iš kitaip mąstančių ilgiau pagyventi ir tik tada pasakoti, kad normaliai viskas. Aš nežinau, koks ten gyvenimo laikotarpis Jums atrodo priimtinas, kad jau būtų galima patirtimi dalintis. Kodėl tai neturėtų būti taikoma ir super firmos brandintą česnaką valgantiems ir apie jo ypatingą poveikį aiškinantiems?

Kodėl Jūs į kraštutinumus puolatės? Niekas ir nesako, kad išties blogu maistu maitintis yra gerai ar tuo labiau sveika. Tarp dvasiškai patobulinančio ypatingo maisto ir išties prastos mitybos yra labai plati erdvė.

Tai ji greičiau išimtis, nei taisyklė. Nė viena mano pažįstama, vartojanti KT ne vienus metus ir su savo berniukais besimylinčios, jokiom invalidėm nepatapo.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 30, 11:31)
Jei tu nieko neturi ant  saves uzrasyto,  tai jau cia tavo pacios  problemos

O kodėl neturėti nieko ant savęs užrašyto gali būti problema? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 08 30, 12:14)
Nu blogai tada. O aš žinau. Ir ne vieną.

Čia Jūs reikalaujate iš kitaip mąstančių ilgiau pagyventi ir tik tada pasakoti, kad normaliai viskas. Aš nežinau, koks ten gyvenimo laikotarpis Jums atrodo priimtinas, kad jau būtų galima patirtimi dalintis. Kodėl tai neturėtų būti taikoma ir super firmos brandintą česnaką valgantiems ir apie jo ypatingą poveikį aiškinantiems?

Kodėl Jūs į kraštutinumus puolatės? Niekas ir nesako, kad išties blogu maistu maitintis yra gerai ar tuo labiau sveika. Tarp dvasiškai patobulinančio ypatingo maisto ir išties prastos mitybos yra labai plati erdvė.

Tai ji greičiau išimtis, nei taisyklė. Nė viena mano pažįstama, vartojanti KT ne vienus metus ir su savo berniukais besimylinčios, jokiom invalidėm nepatapo.

Sakote išimtis. Nesutinku. Tai kodėl Lietuvoje (neimkime viso pasaulio, imkime tai, ką žinome geriausiai) pradedant kažkur prieš 15 metų šitiek jaunų žmonių sergančių taip baisiai, nevaisingų pasipylė? Iš kur? Niekada nesvarstėte? Negi manote, kad tik nuo padidėjusio skaičiaus mašinų ir nuo kompų? smile.gif
Atsakyti

Sakote išimtis. Nesutinku. Tai kodėl Lietuvoje (neimkime viso pasaulio, imkime tai, ką žinome geriausiai) pradedant kažkur prieš 15 metų šitiek jaunų žmonių sergančių taip baisiai, nevaisingų pasipylė? Iš kur? Niekada nesvarstėte? Negi manote, kad tik nuo padidėjusio skaičiaus mašinų ir nuo kompų? smile.gif

O kur cia ta statistika paemet apie pasipylusi nevaisinguma? Nes as tai girdejau, kad anksciau buvo baisi geda apie tai net prasizioti, todel arba pastodavo ne nuo savo vyro ( reali istorija nutikusi seniai....) arba tyliai gyvendavo dviese, viena arba tyliai gydydavosi. 

Atsakyti