Nu matai kam kas rodosi tai nelabai ka reiskia
Gyvenimas parodo per ligas, nelaimes ir kitokius skausmus, ka mes kiekvienas darome ne taip gyvenime, jei ktiaip zmogus nesupranta, dar buna vis tiek nesupranta tada gamta toki vsiai sunaikina, retas kuris gyvena ilgiau nei 70-80 ir dar buna sveikas tokio amziaus.
Gimdyti, zindyti vaikus ir ju noreti yra moteriskumo uzslopinimas
O cia jau vel gristi i paleistuvavimo tema. Uzsiimti seksu be meiles vien del malonumo, aistros ir netgi be tikslo tureti vaiku ir yra paleistuvavimas, Kakzodel irgi nepatiko tas zodis. Kitas klausimas ar tai (ne)svarbu zmogui. Ir tai vaidnti moteriskumu, kazkaip keista, o vyrai tuo neuzsiima? ar kurie uzsiima tampa labai moteriski?
Bet tu taip ir nesupratai. Tu irgi nezinai kas tas moteriskumas, kaip ir as. Man rodosi? Tau rodosi irgi. Gali man pazerti citatu ir nuorodu, bet moteriskumas tai ne kokia matematikos formule, kuria kazkas irode ir kaip ikalta. Tad tavo tie teiginiai, jog mes ji slopinam yra nulio verti, niekuo nepagristi.

Nors mano patirtis sako, kad net ir dirbant parduotuvėje galima nerealiai gerai jaustis ir tuo darbu mėgautis. Bet gal aš išimtis, nežinau.
Tai viskas tik uždirbamų pinigų proporcijom skaičiuojama? Tas tolygumas - toks slidus dalykas mano nuomone. Niekada nematavau savo santykių kokybės ar vyro vertės pagal tai, kuris einamuoju momentu daugiau ar mažiau uždirba.
Kodel be seimu? Jie pasirenka atitinkamus partnerius

Tokie dalykai ne vien pinigais pamatuojami, tai tik pirma israiska, jei zmogus visa gyvenima dirba toki darba uz minimuma ir jam gerai, nemanai, kad tai atskleidzia ir kakzokia jo asmenybes dali ir kazkam tinka toks asmuo ,kazkam ne??? nesakau, kad visa laika turi uzdirbti milijonus, visokiu periodu buna zmonem ir bankrotu buna, bet kalba ne apie tai.
Taip kiekvienam sava ta laime kazkam Maximoje dirbti svajoniu darbas, kazkam policijoje, jei butu kitaip kitokia butu visuomene. bet zinau, kad daugelis labai susirauke eina i darbus ir labai dziaugiasi atostogom ir savaitgaliais

Papildyta:
Taip nezinau, kaip formules, bet jauciu ir tam suvokimui ribu nera, kiek giliniesi tiek nauju dalyku atrandi

Kad slopinat rodo jusu ligos.
Gali pazerti citatu, kurios tau atrodo teisingos apie moteriskuma, galesim palyginti ar esminiai dalykai skiriasi.

Papildyta:
Vat butent, moteriai nereikia kazka irodineti dirbant uz namu ribu, ji ir taip moteris vertinga pati savaime

Nori eina i darba nori neina, o jei neranda vyro, kuris islaikytu seima, reiskia su jos saviverte ir saves suvokimu, moteriskumu kazkas ne taip...
Man tai toks begimas nuo saves , savu vaiku, kazkokios mistines savirealizacijos palikus seima.. O kas vaikus augins, ugdys, svetimi zmones???
Rimtai ir tu nesupranti, kam reiktu vengti neigiamu emociju? nezinai kaip veikia stresas, pyktis ir t.t. pvz musu sveikata?
O vyru sveikatos neveikia? Pasiziurek kokie glezni, LT net 10 m trumpiau uz moteris gyvena. Gal kaip tik jiems reiketu vengti neigiamu emociju?
Kiekvienas turi tai ką pasirinko ir ko nusipelnė.
Kodel be seimu? Jie pasirenka atitinkamus partnerius
Noretum vyro, kuris visa gyvenima dirba kroviku ir gauna minimuma? sakai slidus dalykas ir nematuoji taip ar tikrai ar tik to samoningai neapmastei?
Tokie dalykai ne vien pinigais pamatuojami, tai tik pirma israiska, jei zmogus visa gyvenima dirba toki darba uz minimuma ir jam gerai, nemanai, kad tai atskleidzia ir kakzokia jo asmenybes dali ir kazkam tinka toks asmuo ,kazkam ne??? nesakau, kad visa laika turi uzdirbti milijonus, visokiu periodu buna zmonem ir bankrotu buna, bet kalba ne apie tai.
Taip kiekvienam sava ta laime kazkam Maximoje dirbti svajoniu darbas, kazkam policijoje, jei butu kitaip kitokia butu visuomene. bet zinau, kad daugelis labai susirauke eina i darbus ir labai dziaugiasi atostogom ir savaitgaliaisman asmeniskai uz kasos dirbti kancia esu dirbusi kelis menesius , o dirbti po 12 val motteriai man is vis nesuvokiama, jei dar ir turi vaiku...
visas toks darbas, kur nieko nekuri , o tik aptarnauji , man asmeniskai labai sunkus, kazkiek galima dirbti, pabendrauti su zmonem, savo kantrybe ugdyti, bet bunant namie tikrai turi daugiau sansu tobuleti uzsiimdama megstama veikla, bet cia tik mano suvokimas, kazkma gal va toki akarma sitaip gyventi visa gyvenima... nezinau ar yra tokiu apklausu, bet kazin ar bent puse moteru dirba mylima darba ir jauciasi jame tobulejancios ?
Papildyta:
Taip nezinau, kaip formules, bet jauciu ir tam suvokimui ribu nera, kiek giliniesi tiek nauju dalyku atrandiTai nereikia tiketi mano teiginiais galima paciom ismastyti, pajausti, suvokti. O dabar sakot pacios, kad nezinot, ne as jums sakau
Sakai nesuvoki skirtumo tarp vyro ir moters darbu, pareigu ir t.t.
Gali pazerti citatu, kurios tau atrodo teisingos apie moteriskuma, galesim palyginti ar esminiai dalykai skiriasi.
Papildyta:
Vat butent, moteriai nereikia kazka irodineti dirbant uz namu ribu, ji ir taip moteris vertinga pati savaime
Nori eina i darba nori neina, o jei neranda vyro, kuris islaikytu seima, reiskia su jos saviverte ir saves suvokimu, moteriskumu kazkas ne taip...
Man tai toks begimas nuo saves , savu vaiku, kazkokios mistines savirealizacijos palikus seima.. O kas vaikus augins, ugdys, svetimi zmones???
Ne nu... Man nuosirdziai pikta paskaicius tokius svaigalus. Ar suvoki, kad Lt yra seimu, kuriu menesio pajamos koks 1000-1500 per abu??? Ir abu aria, kad turetu kur gyventi, kad vaikams maisto uztektu ir niekas apie jokias savirelizacijas, susiktus tobulejimus negalvoja. O galvoja is ko sumoket mokescius, nupirtk vaikui batus ir isvirt vakariene.
Dekok likimui, kad tau nereikia maxej dirbt, dziaukis kad turi vyra kuris tave viskuo aprupina ir leidzia uzsiimti tobulejimais (nors kolnkas tai akivaizdu, kad nelabai tau sekasi...). Bet gal geriau nesisvaidyk tokiais isirieiskimais, kad as neisivaizduoju kaip moteriai 12 valandu galima dirbt. Zinok galima. Ir 14 galima, ir sudus valyt galima, ne tik maxes kasoj sedet. Zmones del isgyvenimo savo ir savo vaiku labai daug gali. Tik tokios nuo per gero gyvenimo ispindejusios poniutes leidzia sau "neisivaizduot" ir aiskint, kad reik tik megstama veikla uzsiimt, o ne maxes kasoj sedet. Likimas visaip gali pasisukt, tai gal neprisiprasyk kokios geros pamokos, zinai ten karma ir visa kita...

Taip kiekvienam sava ta laime kazkam Maximoje dirbti svajoniu darbas, kazkam policijoje, jei butu kitaip kitokia butu visuomene. bet zinau, kad daugelis labai susirauke eina i darbus ir labai dziaugiasi atostogom ir savaitgaliais

Papildyta:
Taip nezinau, kaip formules, bet jauciu ir tam suvokimui ribu nera, kiek giliniesi tiek nauju dalyku atrandi

Papildyta:

Man tai toks begimas nuo saves , savu vaiku, kazkokios mistines savirealizacijos palikus seima.. O kas vaikus augins, ugdys, svetimi zmones???</p></div></blockquote><p></p><p>Ne nu... Man nuosirdziai pikta paskaicius tokius svaigalus. Ar suvoki, kad Lt yra seimu, kuriu menesio pajamos koks 1000-1500 per abu??? Ir abu aria, kad turetu kur gyventi, kad vaikams maisto uztektu ir niekas apie jokias savirelizacijas, susiktus tobulejimus negalvoja. O galvoja is ko sumoket mokescius, nupirtk vaikui batus ir isvirt vakariene. </p><p></p><p>Dekok likimui, kad tau nereikia maxej dirbt, dziaukis kad turi vyra kuris tave viskuo aprupina ir leidzia uzsiimti tobulejimais (nors kolnkas tai akivaizdu, kad nelabai tau sekasi...). Bet gal geriau nesisvaidyk tokiais isirieiskimais, kad as neisivaizduoju kaip moteriai 12 valandu galima dirbt. Zinok galima. Ir 14 galima, ir sudus valyt galima, ne tik maxes kasoj sedet. Zmones del isgyvenimo savo ir savo vaiku labai daug gali. Tik tokios nuo per gero gyvenimo ispindejusios poniutes leidzia sau "neisivaizduot" ir aiskint, kad reik tik megstama veikla uzsiimt, o ne maxes kasoj sedet. Likimas visaip gali pasisukt, tai gal neprisiprasyk kokios geros pamokos, zinai ten karma ir visa kita...

Nepavydėk tu jai

Tu isiviazduoji, kad priestarauji, bet tu man tik pritari, butent ta ir sakau

O vat kodel joms taip reikia tai ir reikia analizuotis, ka gyvenime ne taip daro....
Kai parasau ta pati,ka tu cia parasei, mane vadina tevynes isdavike ir kremliaus agente, nes visoms sake labai gera Lietuvoje gyventi ir tokiu dalyku nera

BET mano galva zmones renkasi galima laikinai ir po 12 ir po 14 val dirbti ir maximoj ir bele kur, jei reikia, bet tada mastai kaip ka pakeisti, kad butu geriau.
O man gyvenime visaip buvo ,niekas nieko ant lekstutes neatnese, ir po 14 val dirbau menesi laiko ir uz kasos, kelis menesius ir bankrota patirt , bet arba tobuleji ir kazko sieki arba ne, kazkam gal ir toks gyvenimas visikai tenkina ir viskas yra gerai. Bet as nesuprantu, kai sakoma, kad yra geriau moteriai eit i darba, nei augint mazus vaikus, gal kazkam geriau tik as nesuprantu kur tas geris. O jei jau taip neina, tai jau kitos problemos ir kaip sakiau reik ieskot priezasciu, nereik tada kazkokiu savirealizaciju ieksot ten ku ju nera

Papildyta:
stai teisingi zodziai pratesiant ta tema
Papildyta:
aisku veikia, tik citata buvo apie moteris

Labiausiai vyrus veikia neigiamu emociju prisikaupusi moteris, jauciu niekur kitur jie negauna tokios dozes nuodu, kaip namie.... kai pamatau tokias poras galvoju, ko jie is vis kartu, vyras dazniausiai geria, o moteris dazniausiai viskuom nepatenkita ir keikianti visus aplinkui

Nu bet ir nieko gero, kai jūs abu save taip užsigainiojat (rašėte apie tai kaiplabai daug dirbate). Reikia aukso viduriuko, o tai po to net vaikai nepadėkoja. Sako: man reikėjo draugo iš savo tėvo, kad su manim žaistų, bendrautų, o ne milijoną man paliktų.
Turi būti ba-lan-sas. O tai pasiekti, aišku, sunku.
Velgi is oro istrauktas teiginys.
O vyrui reikia irodineti? Kodel?
Tu nesuvoki, kad kitos neiesko vyro, kuris vienas seima islaikytu. Yra dar daugybe kriteriju, ir kitos moterys turi visai kitus prioritetus nei tu.
Vaikus galima ugdyti kartu su vyru. Tu turbut nepazisti nei vieno vyro, kuris yra geras tevas.
Bet tai kiek diagnoziu Ubunte prirase.
Sergi - slopini moteriskuma, nerandi vyro, kuris vienas seima islaikytu - slopini moteriskuma. Vyras maziau uzdirba - kazkas su juo negerai.
Zodziu, jei negyveni pagal viduramziu sablona, su tavim yra kazkas labai labai negerai.