Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 03, 17:37)
Hm, reikės paklaust diedo, ar buvo susimušęs biggrin.gif Sūnui 10, rimtai susimušęs su kažkuo dar nebuvo, neskaitant niukso.
Nebūtina turėt daug fįzinės jėgos, kad diedą pamokyt. Nežinau, kaip tai paaiškint, bet mano motina vieną dieną neapsikentus patėvį taip sumušė, kad teko jam traumatologiniam pagulėt. Aišku, nieko čia pagirtino, jos vietoj aš tikrai nebūčiau su tokiu gyvenus tiek metų. Bet va jai tų jėgų iš kažkur atsirado

Bet tas ignoravimas neatsiranda iš niekur, ar ne, kažkokios tai priežastys turi būti.

Na ir kas, kad išsiaiškinsi tas priežastis? Diedas daužo bobą, ane. Ieškok neieškojus tų priežasčių, vistiek jis degradas, kaip bežiūrėsi.

Oi ne, tai tu čia pas mus išsivartymų karalienė biggrin.gif Prie ko čia boksas? Boksas yra SPORTO ŠAKA, tu kalbėjai apie muštynes, ne apie boksą ar dar kokią sporto šaką, taip kad, gal pati nustok vartytis, arba išmok aiškiai reikšti mintis, jau kelintą kartą tau sakau.

Norint apginti, nebūtina duoti į snukį ;) Na bent jau tikrai ne visada.

nesneku apei kakzokius rimtus susimusimus, juk sakiua pire mokyklos vaikai siaip galinejasi keik maciau, be pykcio jokio.
Nu dazniausiai reikia, deja,nebent vyras gerai isaukletas ir nesigina net nuo moters ar silpnas koks pijokelis...
Diedas taip, o moteris kodel leidziasi, suprantu, kai tai pirmas kartas nesitikejo gal , o kai tai kartojasi daug metu? tai gal toks toki susiranda?
O ka daro kai boksuojasi, gal soka? lotuliukas.gif ir visi tik profesionalus sportininkai boksuojasi? Taip pat ir karate, ka ten daro? ar reikejo isvardinti vsiak smulkaii visus budus, kiti ir siaip apsigalineja be jokiu konkreciu sporto saku, kartais ir susimusa is tikruju susipyke, nu kas cia neaisku? Gal pati netigek kartais pamastyti, vietoj to,kad reikalauti, kad viska sukramtyta paduotu? atleisk as ne vyras ir visu mustyniu, imtyniu ir t.t. formu ir budu tikrai neisvardinsiu , man tai viskas mustynes mirksiukas.gif

Aisku ne visada, bet jei kas puola mustis abejoju ar kiaip eitu. Kaip tie uzpuldinejimai pvz Vokietijoje tu emiigrantu pernai, kiek maciau video , bijo tie vokieciai ka ir daryt. Uk tas pats, kai rodo tuos prastus rajonus, sako mes bijom su jais kovoti. Taigi mano galva vaikinas turi moketi mustis, ir turi moketi valdyti ta savo jega teisingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 03 rugsėjo 2017 - 18:09
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 03, 19:09)
nesneku apei kakzokius rimtus susimusimus, juk sakiua pire mokyklos vaikai siaip galinejasi keik maciau, be pykcio jokio.
Nu dazniausiai reikia, deja,nebent vyras gerai isaukletas ir nesigina net nuo moters ar silpnas koks pijokelis...
Diedas taip, o moteris kodel leidziasi, suprantu, kai tai pirmas kartas nesitikejo gal , o kai tai kartojasi daug metu? tai gal toks toki susiranda?
O ka daro kai boksuojasi, gal soka? lotuliukas.gif ir visi tik profesionalus sportininkai boksuojasi? Taip pat ir karate, ka ten daro? ar reikejo isvardinti vsiak smulkaii visus budus, kiti ir siaip apsigalineja be jokiu konkreciu sporto saku, kartais ir susimusa is tikruju susipyke, nu kas cia neaisku? Gal pati netigek kartais pamastyti, vietoj to,kad reikalauti, kad viska sukramtyta paduotu? atleisk as ne vyras ir visu mustyniu, imtyniu ir t.t. formu ir budu tikrai neisvardinsiu , man tai viskas mustynes  mirksiukas.gif

Aisku ne visada, bet jei kas puola mustis abejoju ar kiaip eitu. Kaip tie uzpuldinejimai pvz Vokietijoje tu emiigrantu pernai, kiek maciau video , bijo tie vokieciai ka ir daryt. Uk tas pats, kai rodo tuos prastus rajonus, sako mes bijom su jais kovoti. Taigi mano galva vaikinas turi moketi mustis, ir turi moketi valdyti ta savo jega teisingai.

Aš tikrai nenutuokiu, apie kokius tu galynėjimusis šneki. Nu taip, berniukai žaidžia pvz futbolą, būna vienas kitą pastumia ar užkabina, bet tai netyčia, tai muštynėm net nekvepia. Visai kas kita, kai pvz tarkim praeidamas netyčia užkliudai ir tas užkliudytasis vožia, kiek leidžia jėgos, tas atgal, va ir prasideda, tai tokie dalykai pvz mano sūnaus mokykloj tikrai nėra toleruojami. O apie ką tu šneki, tai nei pats velnias nesupras, tai tau berniukai ar vyrai MUŠASI dėl pramogos, paskui jau boksuojasi, paskui jau nepiktai galynėjasi hmm.gif
Koks dar toks tokį? Kiek tokių yra, jau vien šiame forume kiek temų prikurta, kaip bobos toleruoja diedo smurtą, negana to, dar galvoja, kaip ham į sub..ę sulįst.

Ne ple, medinukus drožia. Tai tu biškį skirk, kur kovinis sportas su atitinkamom taisyklėm ir priemonėm (pė vė zė- bokso pirštinėm), o kur šiaip kažkas vienas kitam snukius daužo. Tai nafik tos taisyklės sporte, davai plikom rankom daužytis, juk jokio skirtumo nėra, ne ne. Eilinį kartą visiškai į pievas nusišienauji.

Tai matai, muštis galima išmokti pvz lankant karatė užsiėmimus, o ne "šaligatvių mokykloj" biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 03, 19:25)
Aš tikrai nenutuokiu, apie kokius tu galynėjimusis šneki. Nu taip, berniukai žaidžia pvz futbolą, būna vienas kitą pastumia ar užkabina, bet tai netyčia, tai muštynėm net nekvepia. Visai kas kita, kai pvz tarkim praeidamas netyčia užkliudai ir tas užkliudytasis vožia, kiek leidžia jėgos, tas atgal, va ir prasideda, tai tokie dalykai pvz mano sūnaus mokykloj tikrai nėra toleruojami. O apie ką tu šneki, tai nei pats velnias nesupras, tai tau berniukai ar vyrai MUŠASI dėl pramogos, paskui jau boksuojasi, paskui jau nepiktai galynėjasi hmm.gif

Ne ple, medinukus drožia. Tai tu biškį skirk, kur kovinis sportas su atitinkamom taisyklėm ir priemonėm (pė vė zė- bokso pirštinėm), o kur šiaip kažkas vienas kitam snukius daužo. Tai nafik tos taisyklės sporte, davai plikom rankom daužytis, juk jokio skirtumo nėra, ne ne. Eilinį kartą visiškai į pievas nusišienauji.

Tai matai, muštis galima išmokti pvz lankant karatė užsiėmimus, o ne "šaligatvių mokykloj" biggrin.gif

Nu nevaidink, kad nežinai. Tai kas per berniukas pas tave? Moksliukas? smile.gif Visos mados ypač eina iš Amerikos, o ten jau daug dešimtmečių ar net tiksliau šimtmečių vyksta įvairios imtynės. O kalasi tenais ne priešai, o dažnai ir geriausi draugai, įskaitant moteris. Tai jau vien dėl to ant kiekvieno kampo padaugėjo "besimušančių" vaikų.

Ten tos "taisyklės" labai dažnai perlenkiamos, daužomasi su kėdėmis, lazdomis, kuo tik nori. Toli gražu neegzistuoja tik boksas su griežtomis taisyklėmis ar pan. Tai vadinamas entertainment sportas, kuriamos istorijos kaip vienas kitą išerzina, va taip kaip mes čia, viena ant kitos "važiuojam", taip ir ten, kabinasi prie visko: žmonų, vaikų, gyvenimo būdo ir kalasi po to. Ir milijonai moka už brangius bilietus ir žiūri.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 03, 20:35)
Nu nevaidink, kad nežinai. Tai kas per berniukas pas tave? Moksliukas? smile.gif Visos mados ypač eina iš Amerikos, o ten jau daug dešimtmečių ar net tiksliau šimtmečių vyksta įvairios imtynės. O kalasi tenais ne priešai, o dažnai ir geriausi draugai, įskaitant moteris. Tai jau vien dėl to ant kiekvieno kampo padaugėjo "besimušančių" vaikų.

Ten tos "taisyklės" labai dažnai perlenkiamos, daužomasi su kėdėmis, lazdomis, kuo tik nori. Toli gražu neegzistuoja tik boksas su griežtomis taisyklėmis ar pan. Tai vadinamas entertainment sportas, kuriamos istorijos kaip vienas kitą išerzina, va taip kaip mes čia, viena ant kitos "važiuojam", taip ir ten, kabinasi prie visko: žmonų, vaikų, gyvenimo būdo ir kalasi po to. Ir milijonai moka už brangius bilietus ir žiūri.

Ta prasme? Mano vaikui apskritai jokie sportai nepatinka, apart plaukimo. Vaikai dviračiais važinėjasi, žaidžia, laksto, bet kad eitų imtynių gatvėj? Nu bliamba, nemačiau biggrin.gif Ir iš pradžių buvo kalba apie tikras muštynes, tik eilinį kartą nusivartė iki ale imtynių, galynėjimosi, bokso biggrin.gif

Nu gal gal, nesu aš specas. Bet matai, gauna už tai pinigų, va kaip McGregoras su Mayweatheriu, oho, kokias babkes uždirbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 03, 19:35)
Tai kas per berniukas pas tave? Moksliukas? smile.gif

Rode filma apie toki amerikos moksliuka. Pavoge radioaktyviu medziagu ir sukonstravo atomine bomba. Galejo ir kokias nuodingas dujas pagaminti.
Tai kruciau nei muskulingas sporstmenas, dabar su raumenimis daug nenuveiksi
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 03, 19:25)
Koks dar toks tokį? Kiek tokių yra, jau vien šiame forume kiek temų prikurta, kaip bobos toleruoja diedo smurtą, negana to, dar galvoja, kaip ham į sub..ę sulįst.
Ne ple, medinukus drožia. Tai tu biškį skirk, kur kovinis sportas su atitinkamom taisyklėm ir priemonėm (pė vė zė- bokso pirštinėm), o kur šiaip kažkas vienas kitam snukius daužo. Tai nafik tos taisyklės sporte, davai plikom rankom daužytis, juk jokio skirtumo nėra, ne ne. Eilinį kartą visiškai į pievas nusišienauji

Gyveni bet nematai kas aplink dedasi, neesi maciusi kaip berniukai siunta, galinejasi, pasimusa, Nezinai kad vyrai pasimusa per gyvenima bent kartais, ir tau pasiboksavimas, pasigalinejimas, imtybes yra visiskai skirtingos temos, kaip is marso nukritusi doh.gif Ir viskas is paprasto sakinio, kad vyrai ir moterys skirtingai ziuri i mustynes tai buvo esme, o ne budai ir priemones Tu supranti nuolat pagauni kazkokius neesminius dalykus ir prie ju prisikabini, nematydama esmes mirksiukas.gif
Atleisk daugiau nebeaiskinsiu, nes tokiu elementariu dalyku nematymas ir nesuvokimas man kazkaip nesuprantami biggrin.gif
cia gal paziuresi aiskiau bus ar atrodo cia vyrai labai nelaimingi? jiems nesmagu? ar cia butiai kazkokios profesionalios taisykles, cia siaip tik , ka daznai labai daznai daro tiek mazi berniukai tiek suauge vyrai, siuo atveju tera mokymai, bet buna kazkas panasaus smile.gif

https://www.youtube....h?v=qSX0PCQXiO4
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 03, 21:12)
Rode filma apie toki amerikos moksliuka. Pavoge radioaktyviu medziagu ir sukonstravo atomine bomba. Galejo ir kokias nuodingas dujas pagaminti.
Tai kruciau nei muskulingas sporstmenas, dabar su raumenimis daug nenuveiksi

Nu be raumenu tai is vis nieko nepadarysi biggrin.gif Kad ir koks bus protingas vyras, visgi moteris trauks ir normalios isvaizdos vyrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 03 rugsėjo 2017 - 20:47
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 03, 21:39)
Gyveni bet nematai kas aplink dedasi, neesi maciusi kaip berniukai siunta, galinejasi, pasimusa, Nezinai kad vyrai pasimusa per gyvenima bent kartais, ir tau pasiboksavimas, pasigalinejimas, imtybes yra visiskai  skirtingos temos, kaip is marso nukritusi doh.gif Boksuotis butinai piktai reikia ir vyrai visi tik pagal taisykes musasi doh.gif Ir viskas is paprasto sakinio, kad vyrai ir moterys skirtingai ziuri i mustynes tai buvo esme, o ne budai ir priemones Tu supranti nuolat pagauni kazkokius neesminius dalykus ir prie ju prisikabini, nematydama esmes mirksiukas.gif
Atleisk daugiau nebeaiskinsiu, nes tokiu elementariu dalyku nematymas ir nesuvokimas man kazkaip nesuprantami  biggrin.gif

Aha aha, eilinį kartą prisipezi, pati net nesupranti, ką norėjai pasakyti, eikinį kartą apkaltini nesupratingumu, pati prisikliedėjus, nu tikrai kad iš Marso nukritus ir bekrisdama dar į pušį atsitrenkus bent keletą kartų lotuliukas.gif
Kokia idiote reikia būti, kad smurtą, bulinimą tarp vaikų ar suaugusių tapatinti su žaidimais?
Neaiškink, neverta, nes kai rašai, kaip haliucinogeninių grybų prisikramčius, net neverta laiko gaišt ir skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 03, 21:46)
Aha aha, eilinį kartą prisipezi, pati net nesupranti, ką norėjai pasakyti, eikinį kartą apkaltini nesupratingumu, pati prisikliedėjus, nu tikrai kad iš Marso nukritus ir bekrisdama dar į pušį atsitrenkus bent keletą kartų lotuliukas.gif
Kokia idiote reikia būti, kad smurtą, bulinimą tarp vaikų ar suaugusių tapatinti  su žaidimais?
Neaiškink, neverta, nes kai rašai, kaip haliucinogeninių grybų prisikramčius, net neverta laiko gaišt ir skaityt lotuliukas.gif

pridejau auksciau nuoroda, gal ismoksi gyvenime atskirti kur yra pazeminimai, tikras pyktis, sumusimas, ir kur tai tera berniukiska pramoga. O jei sunaus neismokinsi apsiginti, tai vidurinej tiketai kentes nuo tikru bulinimu, vidurine cia ne pradine ir taisykles kitokios, nenubegis pas mokytoja pasiskusti mirksiukas.gif
Papildyta:
stai visas jums rinkinys video draugiski ir nelabai vaikinu pasimusimai ir pasigalinejimai, Tiems, kas to nera mates ir neisivaizduoja kaip tai vyksta, tai deja vyru gyvenimo dalis, kurios taip as nesuprasiu gal niekada, tik priimu kaip realybe.

https://www.youtube....Y...B9D&index=2
sitas video pvz atrodo cia kazkoks jums smurtas ar pramoga? https://www.youtube....U...B9D&index=7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 03 rugsėjo 2017 - 21:02
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 03, 21:49)
pridejau auksciau nuoroda, gal ismoksi gyvenime atskirti kur yra pazeminimai, tikras pyktis, sumusimas, ir kur tai tera berniukiska pramoga. O jei sunaus neismokinsi apsiginti, tai vidurinej tiketai kentes nuo tikru bulinimu, vidurine cia ne pradine ir taisykles kitokios, nenubegis pas mokytoja pasiskusti  mirksiukas.gif

Gali susikišti tas nuorodas į savo nedepiliuotą putką, visažine tu, nu tiesiog gyvenimo guru, ne kitaip lotuliukas.gif O kaip aš auklėju savo vaikus, tai yra tik mano reikalas, o ne lunatikės iš sm'o. Pričiom čia vidurinė? Aaaa, nu tipo jeigu primary niekas nebulina, tai jau secondary bulins kaip už tėvynę? Nebulins, nepergyvenk. Jei reikės ir pasiskųs, žinove tu, toj mokykloj, į kurią eina mano dukra ir į kurią po poros metų eis sūnus, į tai žiūrima labai rimtai, bulintojzms labai greit apkarpo sparnelius, rimtesniais atvejais skrenda iš mokyklos ir tiek žinių. Taisyklių žinovė mat atsirado lotuliukas.gif Išvis, ar yra kas nors, ko tu nežinai? Unikumas, blin lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai zaviuosi tokiu vyriskumu:

http://www.delfi.lt/...a.d?id=75599461

Visokie ten boksininkai mordobojscikai - neee
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 03, 12:06)
Pas jus tai matosi jausmai.
Meile sau ir meile busenai "kad kartu gera"

Tai labai primityvu ir nevertinga. Dvasingumo nerasta tik vergavimas savo malonumams.
Gerai kad abu labu tokie, gal vyras dar ir bijo ka keisti, taii paleidzia pagyvent su kitais ilgsniam laikui, paleistu ir vakarui ar dviem. Gal ir pats save paleidzia. Vadinkit tai meile, ar racionalumu ar dar kaip.  Tai ne mano reikalas, bet man tai butu slykstu ir nepriimtina.

Bet dar buna zmones kur vertina pati rysi ir tiki, kad jis ir kai gera ir kai bloga yra auksciau malonumu.
Jums to nesuprast.

Kai pamatai, kad kitas zmogus be dvasios tai tenka jo atsisakyti, kaip ekstrementu po issitustinimo.
Pats eini pro duris o anuos nuleidi vandeniu i klozeta.

Zmogus nesugebantis myleti save, su zema saviverte, nemokes myleti kita. Neveltui net maldoje sakoma "mylek artima kaip pats save".

Siaip, jusu rasliava apgailetina.

Na taip, zinau, jus del to rysio, pasiruoses musti tai moteriskei i snuki, ar dar kitur, ja prievartauti, versdamas atlikti prievole, nesvarbu nori ji myletis ar ne, i vaikus poziuris irgi aiskus...

Slykstu kad jus, manotes turintis teise moralizuoti ir aiskinti kas yra meile, normalus tarpusavio rysiai... O pat, nesugebat normaliu santikius kurti, visur prievarta, visur menkinimas.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 03, 12:03)
As sakiau, kad nezinau, tuo metu kai tik pradejo ligoninese gimdyti ar isaugo ar nukrito, nesneku apie dabartinius laikus. Nes tuo metu medicina tikrai buvo ne kas...
ir taip pat nezinau ar skaiciai buvo tokie pat kaip jusu cituojamuose salyse, cia galim speti, kad arba buvo arba ne smile.gif
Bet kaip tai surista su meile vaikams ir ju auginimu?

O kada ta medicina buvo superine?

Siaip idomus Jusu metymasis. pati pateikineja nuorodas schemas, pati pradeda abeoti kitu pateiktomis nuorodomis. Na jei jus abejojate kito asmens nuorodom, kodel manote kad kitiem jusu nuorodos bus rodikliu vertinant?

Siaip viska galima kvestionuoti.

O paskutini kalusima tai manau, reikia adresuoti ne oponentui, o jums. Nes jus blaskotes savo pacios informacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 03, 21:39)
versdamas atlikti prievole, nesvarbu nori ji myletis ar ne,

Galima save priversti uzsinoreti, galima ir kita ismokinti uzsinoreti.

Vaikus ismokina uzsinoreti susitvarkyti zaislus, veliau i mokykla keltis ir eiti, daryti pamokas.
Veliau tenka eiti i darba ir dirbti, ir nedaryti is to tragediju.
Tai ismokti uzsinoreti myletis su sutuoktiniu vieni juokai...
Atsakyti