QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 06, 14:43)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71787594" data-time="1504697323"><div><p>visos? kad pazystu visikai neskurstanciu ir pazystu ne vienisu skurstanciu ir galu gale ar tu Lietuvoje gyveni? kaip tave liecia skurstancios mamos su vaikais, ir nebutinai vienisos?
</p></div></blockquote><p>Ne, ne visos. Statistika neapima 100% vienisu moteru su vaikais. Kalba eina apie tikimybe. Tu isvis supranti, ka tu nori irodyti? Koks skirtumas kur as gyvenu ir kodel mane tai turi liesti asmeniskai? As tau sakau faktus apie vienisu motinu (ar tevu) ir ju vaiku finsansine padeti. Statistika sudarinejama tiek ES, tiek LT mastu, eik ir nagrinek.
</p><p></p><p></p><p></p>
Tame ir esme kad as nieko nenoriu irodyti , as pasaku kazkokia minti, kam pritariu, ka gyvenime patyriau ir jus andot man irodyti,akd tai nesamone ir dar priedo iskraipot ta minti
As pvz niekad nesakiau, kad moteris turetu visiskai niekuom neuzsiimti gyvenime be vaiku prieziuros, taip pat nesakiau, kad negali kazko dirbti, taip pat nesakiau, kad turi gimdyti vaikus, bet kokiam vyrui ir bet kokiom salygom, kaip bandot pateitki.
Mano supratimu reikia labai atsakingai riktis sau vyra, ir jei yra meile, sutarimas, jei vyras pakankamai uzdirba, reiktu kurtis gyventi taip, kad buitis butu kuo maziau priklausoma nuo valstybes ir mokesciu.Apie gyvenima bute is vis nesneku, man tai nepriimtina, Ir tada gimdyti vaikus atsizvelgiant i savo sveikata ir gyvenimo kokybe . Paauginus leliukus galima pamazu kazka savo kurti ar tai gera soda-darza ar tai amatu, profesija dometis ar kazkokiu verslu, bet man prioritetas yra pirmiausia vaikai ir buvimas su jais iki mokyklos, paskui kai vaikai auga laiko lieka gana daug, galima toliau pletoti savo veikla.
Zinau moteru, kurios augindamos vaikus dirbo kirpejomsi, masazuotojomis, kosmetologemis is namu ir gana normaliai uzdirbdavo, vaikam paaugus grista i savo kabinetus arba tesia veikla is namu, zinau ,kurios persikvalifikavo. Viena drauge, visikai islaiko vyras jai lieka namai , vaikai ir darzai, ji turi 2 aukstuosius ir pries tai dirbo, kol susirado ta vyra, tie vaikai ne to vyro siaip jau, bet vyras ilgai ieskojo zmonos ,kuri kurtu namus, o ne begiotu i darbus ir butu pervargus ir abu laimingi, jai vis tiek reiktu eiti dirbti o vdrug vyras paliks?

Jei moteris turi galva ant peciu, jei yra gabi, jei yra fiziskai sveika, ji ras darba, ji sukurs sau darba arba ras vyra,kuris ja islaikytu, jei nores.
Koks skirtumas tos statistikos, niekaip nesuprantu?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 06, 17:19)
Mano vyras kaip muses meto tuos su 'issilavinimu ', kurie vaidina kad supranti ka daro, pasilieka 'nemokytus', kurie sugeba daryti darba
Butent, mano menedzeris praeitam darbe, kur atlikau praktika, buvo nei vidurines nebaiges, ir buvo super geras darbuyotojas, nes ismoko pats viska ir tai ka reikia. Aukstojoje daugiau nei 50 proc visiskai nereikalinga info, bet manau lietuviams darbdaviams dar daug kam tai reikia suvokti, nes daznai net valytojoms reikia aukstuju

Taip ir buna paskui, zinau merginu, kurios baige aukstasias, o paskui eina mokytis profesijos, nes baige, kad baigt, kad tevai liepe, nei noro nei suvokimo apie ta sriti...nes pas mus kazkoks durnas isitikinimas, kad su ausktuoju zmogus tarsi kazkoks geresnis ir uzdirbti ale turetu daugiau
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 06, 14:52)
Kaip vegetarizmas, gydymasis homeopatija ir pan dalykais susije su nori siekti ar isbandyti kazka naujo?
tu dalyku isbandymas ir yra isbandymas kazko naujo