Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 07, 14:18)
Galima sakysim ismokti programuoti. Va kazkaip ismokau SAVARANKISKAI (tiesa pries 20 metu) ir dirbu nors baigiau elektronika (irgi pravercia).
Kadangi daktarai nustate, kad lyg ne vyras pagal smegenis, tai gal moterys irgi gali ismokti dirbti ta darba? Dabar ant bangos ideja daugiau merginu pritraukti i programuotojas, tik nereikia bijot ir atsiribot nuo kaimietisko isivaizdavimo, kas vyriska o kas ne.
Na nebent manot, kad programavimui reikia tam tikro organo tarp koju.
Galiu dar paskainti, kad ir IT reikia kitokio mastymo, sakysim sugebejimo apie daug dalyku galvot is karto, tai labai pravercia sudetingesnese sistemose. Vyrai kiek maciau tai susikoncentruoja ties viena problema ar posisteme ir persijungineja. Taip kai kuriu dalyku tiesiog neimanoma suvokti, nes sistema daznai reikia suvokti visumoje

del to ta ir ismokau ir tebesimokinu aisku smile.gif o siaip pirmos programuotojos pasirodo buvo moterys . ir aplamai manau tai moterim tinkamesnis uzsiemimas, nes ne daug vyru nori sedet visa diena smile.gif
Atsakyti
Kokie programuotojai kaime, 30 kv.m bakuzej, kur tamsu, 5 iese gyvena ir kaimas, kur mokykla arciausiai uz 20 km. Ir kur tevai morkas ir kopustus dvasingai augina. Nori nenori tas vaikas tikrai inovacinem technologijom nesidomes, o eis tevu pedom.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 07, 14:08)
<p>Aik aik. Ezeruose ir tvenkiniuose nuskesta daugiauaia vaiku. Namas gluskaimy_ reikua 2 masinu, nedirbti vienam, vaikams bureliu nereikia tada, pasikulturinti prie tv ir gana. Ot gyvenimas. O tas dirbantysis uz minimuma. Nes ne paslaptis kaip yra kaimuose su darbais ir ju apmokejimu. </p><p>Cia jei nesvaigstam apie ypatingus gebejimus uzsidirbti is mezgimu.</p>

bet tavo fanazija kokia siaura smile.gif
Kokia problema 2 masinos? siaip seimai dazniausiai reikia 2.
idomu kas tau vadnasi pasikulturinimas, kaip manai kas atsveria buvima gamtoje, miske? sedejimas kabake?
Bureliu pilna mokyklose ir salia mokyklu, o ir pavazinet ne problema kelis kartus i savaite, vazinejau zinau. O gyvenant sodyboje, tikrai vaikai ir namie turi simtus bureliu smile.gif
Jo butina dirbti tik tame kaime ir butina dirbi kazkam kitam arba megzti kitu uzsiemimu pasaulyje nera ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 07 rugsėjo 2017 - 13:28
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 07, 15:04)
Na paimkit mane, koks skirtumas is kurio Lietuvos tasko vazinet i darba UK? (Pora kart i metus) na aisku internetas turi buti, bet tiesiog namas turi but ne duobeje, pasistatai isorine 4G antena ir daugelyje vietu jau gali gyventi.

Taip, taip, teisingai, paimam tave ir tada niekaip nesuprantu, kodėl tu negyveni LT (sakei namus turi kažkokius) ir nevažinėji į darbą UK? bigsmile.gif Juk taip paprasta, jokio skirtumo. biggrin.gif

Ir iš viso kaip mane užkniso tas pastovus minėjimas darbo tik IT, toks jausmas, kad pasaulyje kiti darbai neegzistuoja. Nėra mokytojų, padavėjų, gydytojų, siuvėjų, gamyklų darbuotojų, santechnikų, banko darbuotojų ir viso valstybės tarnybos sektoriaus. Yra tik IT. Jau vemt verčia nuo to. Ar jų dauguma? Nemanau, tai kam tada pastoviai šitą darbą kišti kaip pavyzdį. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 07, 14:21)
Savo žemę pirkai už tokią kainą, kurią buvai įdėjusi ir siūlei pirkti? Tavo sodyba normali, tvarkinga, priemiestyje?Nes aš net neabejoju, kad tavo ir ta žemė, ir ta sodyba, tai kažkur užkampyje, aplūžusi, tinkama minimaliai gyventi.
Aš pasikartosiu, kad iš to ką tu rašai, akivaizdu, kad tu nieko nesukūrei, nemoki, nesugebi, ai tik mokinti kitus -,,galima''. Dvi emigracijos, bankrotas, o ko dar nežinom, tai ne klaidos, o tiesiog nemokėjimas tvarkytis su savo finansais, gyvenimu ir t.t.
Šitiek prirašiusi apie vaikų gerovę, kai mama sėdi namuose, skleidžia energiją, sruvena šaltiniu vyrui ir t.t., tu pasirodo esi tokia eilinė moteriškaitė, kuri viso to apie ką šneki, taip ir nesugebėjai įgyvendinti, vaikus išvežei iš gamtos, į kitą šalį, pati dirbi? Tai sėdėt reikėjo toje savo sodyboje? Energijas šeimai skleisti.

ko tu tokia pikta ar kas nuskriaude? unsure.gif
Atrasyciau, bet juk neverta, juk geriau viska zinai apie mane smile.gif
Tik klausimas, jei as tokia nevykusi tai is vis tai neimanoma, kaip tos seimos gyvena ar kaip cia dabar iseina? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 07, 14:30)
Taip, taip, teisingai, paimam tave ir tada niekaip nesuprantu,  kodėl tu negyveni LT (sakei namus turi kažkokius) ir nevažinėji į darbą UK?  bigsmile.gif Juk taip paprasta, jokio skirtumo.  biggrin.gif

Ir iš viso kaip mane užkniso tas pastovus minėjimas darbo  tik IT, toks jausmas, kad pasaulyje kiti darbai neegzistuoja. Nėra mokytojų, padavėjų, gydytojų, siuvėjų, gamyklų darbuotojų, santechnikų, banko darbuotojų ir viso valstybės tarnybos sektoriaus. Yra tik IT. Jau vemt verčia nuo to. Ar jų dauguma? Nemanau, tai kam tada pastoviai šitą darbą kišti kaip pavyzdį.  unsure.gif

Rimtai kazkas nuskriaude, darbe nesiseka??? unsure.gif

visko yra gyvenime, tik snekam apie savo patirtis ir darbus tinkamus dirbti, kai nori gyventi kaime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 07, 14:30)
Taip, taip, teisingai, paimam tave ir tada niekaip nesuprantu,  kodėl tu negyveni LT (sakei namus turi kažkokius) ir nevažinėji į darbą UK?  bigsmile.gif Juk taip paprasta, jokio skirtumo.  biggrin.gif

Ir iš viso kaip mane užkniso tas pastovus minėjimas darbo  tik IT, toks jausmas, kad pasaulyje kiti darbai neegzistuoja. Nėra mokytojų, padavėjų, gydytojų, siuvėjų, gamyklų darbuotojų, santechnikų, banko darbuotojų ir viso valstybės tarnybos sektoriaus. Yra tik IT. Jau vemt verčia nuo to. Ar jų dauguma? Nemanau, tai kam tada pastoviai šitą darbą kišti kaip pavyzdį.  unsure.gif

Jau gyvenam LT. Paskaiciavom, kad tai sutaupysim 10 000 EUR i metus maziausia.

IT tai technologija kuria naudojasi daug specialybiu: finansininkai, pardavimo vadybininkai ir t.t. Tokie zmones gali aplamai mazai eiti i darba.
Yra daug darbu, kur sakysim reikia bendrauti su klientais visoje salyje, vel tada galima is namu vazineti, net geriau nei is kokio miesto.

Yra daug darbu kur reikia eiti i darba kasdiena. Na tegu eina kiti,, negi jums gaila, gal jiems gerai moka, o gal jie per kvaili dirbi kazka PATOGIAU
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 07, 15:34)
ko tu tokia pikta ar kas nuskriaude? unsure.gif

Rimtai kazkas nuskriaude, darbe nesiseka??? unsure.gif

Kai matai, kad nusikalbi ir jau toli nuėjai į pievas, nes niekas netiki tavo pasakom, tai tada prasideda ,,ko tu tokia pikta'', ,,kas nuskriaudė''. biggrin.gif biggrin.gif Patikėk, mane nuskriausti nėra taip paprasta.mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 07, 14:38)
Kai matai, kad nusikalbi ir jau toli nuėjai į pievas, nes niekas netiki tavo pasakom, tai tada prasideda ,,ko tu tokia pikta'', ,,kas nuskriaudė''.  biggrin.gif  biggrin.gif Patikėk, mane nuskriausti nėra taip paprasta.mirksiukas.gif

Taigi matosi, kad kazkokia susinervinusi, pati matyt save nusiskriaudei tada.
Ziurek Hmm perskaite, suprato, kad imanoma, tik ne visiems, o kas tau neaisku vis dar?
Kokiom pasakom? tie straipsia kur idejau gal mano suklastoti? lotuliukas.gif
Buna kai zmonem kazkas netinka toks gyvenimo budas pvz, bet nesidrasko cia bandant irodyti, kad tai neimanoma ar i kokia skaudzia vieta netycia patikiau?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 07, 15:37)
Jau gyvenam LT. Paskaiciavom, kad tai sutaupysim 10 000 EUR i metus maziausia.

IT tai technologija kuria naudojasi daug specialybiu: finansininkai, pardavimo vadybininkai ir t.t. Tokie zmones gali aplamai mazai eiti i darba.
Yra daug darbu, kur sakysim reikia bendrauti su klientais visoje salyje, vel tada galima is namu vazineti, net geriau nei is kokio miesto.

Gali, gali, galima, o kaip realybėje? Kiek normalių įmonių finansininkų dirba namuose? Kaip dažnai? Pervažiuok per įmones ir pažiūrėk. Tada kalbėk. Pasinaudoja tuo, kai atostogos būna ar liga, kai nėra kam pakeisti, iš namų padaro. Pardavimo vadybininkai vėlgi siauros srities, daugiau gal prekyba internetu, o visi kiti sėdi biuruose ištisi skyriai ir tik nereikia man sekti pasakų. O važinėjimas pas klientus, tai gi ne darbas iš namų čia skaitosi, koks skirtumas ar tu biure sėdėsi, ar po kokį Rokiškį trinsiesi, vistiek tu ne namuose dirbi.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 07, 15:45)
Taigi matosi, kad kazkokia susinervinusi, pati matyt save nusiskriaudei tada.
Ziurek Hmm perskaite, suprato, kad imanoma, tik ne visiems, o kas tau neaisku vis dar?
Kokiom pasakom? tie straipsia kur idejau gal mano suklastoti? lotuliukas.gif
Buna kai zmonem kazkas netinka toks gyvenimo budas pvz, bet nesidrasko cia bandant irodyti, kad tai neimanoma ar i kokia skaudzia vieta netycia patikiau?

Dar pasakyk, kad aš tau pavydžiu ir tuo baigiam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 07, 14:49)
Gali, gali, galima, o kaip realybėje? Kiek normalių įmonių finansininkų dirba namuose? Kaip dažnai? Pervažiuok per įmones ir pažiūrėk. Tada kalbėk. Pasinaudoja tuo, kai atostogos būna ar liga, kai nėra kam pakeisti, iš namų padaro. Pardavimo vadybininkai vėlgi siauros srities, daugiau gal prekyba internetu, o visi kiti sėdi biuruose ištisi skyriai ir tik nereikia man sekti pasakų. O važinėjimas pas klientus, tai gi ne darbas iš namų čia skaitosi, koks skirtumas ar tu biure sėdėsi, ar po kokį Rokiškį trinsiesi, vistiek tu ne namuose dirbi.

Tu dar karta perskaityk , ka jis rase, jis raso apie ITdarba, ne finansininkus, ne vadybiinkus. mirksiukas.gif
ne visi bus programuotojais, ne visi nores is vis gyventi kaime, bet tai daro tie kas gali ir moka ir nori. jei tu nenori, negali, tai ko cia putojiesi? ka cia bandai irodyti?
Atsakyti
Ubuntu, as nesisaipau is taves, nes " nuo terbos ir lazdos" niekas nera apsaugotas.
Bet tu visur cia nusisneki, net su tuo NT dedama nuorodas.
Juk zeme tu paveldejai tevams mirus gluskaimy zemaitijos, emigravai, nes gala su galu nesudurdavot, juk uzsieni pradzioj is pasalpu gyvenai. Gali nk neatsakineti, bet visa tavo trydalyne sioj temoj, parsiuku ciuku trobeles, pagieza, " nubegusi kosmetika i darbo pabaiga", melas su tais tavo pradzioj " trim aukstaisiai", po to jau " dviem" - nu viska apie tave pasako smile.gif .
Tau ka, taip lengviau gyvent?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 07 rugsėjo 2017 - 13:55
QUOTE(Aimeja @ 2017 09 07, 14:52)

Dar pasakyk, kad aš tau pavydžiu ir tuo baigiam. biggrin.gif

Ko tau ta pavydo tema tokia aktuali? bigsmile.gif ir kodel cia taeini prie kazko prisiknisti tik? siaip stabilus, laimingi, ramus zmones taip nesielgia. Jau kitom dviem darugem nematau prasmes atrasinet, kazkoks marazamas nuolatinis nesibaighgaintis, matomai ir su tavim tas pats, eskites jus ten viena kita ,jei jums taip patinka mirksiukas.gif
Atsakyti