</p></div></blockquote><p>Kokia tu šlykšti.</p>
Na tau su manim nesizenyt ir vaiku neaugint.
Ir aplamai neprotinga kazka k8mentuot, nezinabt kas ja nori pasakyt

Savo žemę pirkai už tokią kainą, kurią buvai įdėjusi ir siūlei pirkti? Tavo sodyba normali, tvarkinga, priemiestyje?Nes aš net neabejoju, kad tavo ir ta žemė, ir ta sodyba, tai kažkur užkampyje, aplūžusi, tinkama minimaliai gyventi.
Aš pasikartosiu, kad iš to ką tu rašai, akivaizdu, kad tu nieko nesukūrei, nemoki, nesugebi, ai tik mokinti kitus -,,galima''. Dvi emigracijos, bankrotas, o ko dar nežinom, tai ne klaidos, o tiesiog nemokėjimas tvarkytis su savo finansais, gyvenimu ir t.t.
Šitiek prirašiusi apie vaikų gerovę, kai mama sėdi namuose, skleidžia energiją, sruvena šaltiniu vyrui ir t.t., tu pasirodo esi tokia eilinė moteriškaitė, kuri viso to apie ką šneki, taip ir nesugebėjai įgyvendinti, vaikus išvežei iš gamtos, į kitą šalį, pati dirbi? Tai sėdėt reikėjo toje savo sodyboje? Energijas šeimai skleisti.
Man atrodo, kad Ubuntu yra eiline moteriske, kuri labai nori buti neeiline.
Zinot, kaip ten sakoma... Baisus pavyduolis daznai pats buna i neistikimybe linkes, labiausiai pries homoseksualus kovojantis, paslapcia pats tokiu polinkiu turi... Tai va ir Ubunte man atrodo labai noretu buti tokia tobula mama, zmona, sveikuole, dvasinguole ir kuo labiau neiseina realiam gyvenime, tuo cia labiau draskosi ir kitas puldineja del makiazu, kt, ir auklems numestu vaiku
del to ta ir ismokau ir tebesimokinu aisku
o siaip pirmos programuotojos pasirodo buvo moterys . ir aplamai manau tai moterim tinkamesnis uzsiemimas, nes ne daug vyru nori sedet visa diena
O kam tau mokytis to programavimo??? Ar tau kazkas su moteriskos energijos generavimu netvarkoj, kad esi priversta apie pajamas galvot ir del to vyras taves neislaiko ???
As jo snepazystu, tik pamaziau straipsni, paskui susiradau daugiau nuotrauku, o ir uzsiima ji gamtine zemdirbyste kuom ir as domiusi. O metus tai paemiau is FB gimimo datos.
Man zinokit visiskai neidomu jos asmeninis gyvenimas , o pletku itariu apie kikevina galim abutu priburtiO toks pasakymas, ka ci apasaket dar blogiau uz pletkus
Cia apie ta pacia kuria Cambala vadina "morku pardaveja", ar jau kita? Man ta morkininke (as tikrai vardo nepamenu) nuotraukose labai grazi atrode. Tik ten kur sedi apsikamsius lyg antsvorio turi. Bet visos nuotraukos darytos laukuose, naturaliu saules apsvietimu,palaidais plaukais, geleta suknele ir basom kojom. Tai ten kaime, laukuose - super. Jeigu ji tokia susitarsius be makiazo, be kirpimo nueitu i gedo prospekta, i koki ofisa Vilniuje ar drauges vestuves, tai atrodytu nesusitvarkius ir blanki. O su metais visgi ne grazyn moterys eina, tad kuo toliau, tuo daugiau grozio prideda skoningas makiazas. Man kaip patinka susisukavusios, lupas pasidaziusios bobutes turguose. Man grazu, as isivaizduoju kaip ji ruosesi, save gloste ir puoselejo. Lietuves vyresnes moterys dar daznai taip nemoka, bet manau musu karta pasenusi bus elegantiska ir kvepianti.