Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 09 08, 15:36)
NesiJėzuok, nekenčia jis tavęs, neverta tu tarti jo vardą ax.gif

Kas kalba biggrin.gif dar labiausiaibegaliausiaidaugiausiai užimta biznesmenę Aimeja pridėk biggrin.gif
O ką tu dabar darai jau keli mėnesiai? Vat būtent, visose temose man vis replikuoji ir nesustoji. Nu būk tu protinga, susielė, gerietė, meilybė, gailestingoji, angelėlis wub.gif ot parodyk pavyzdį kaip tu nekomentuoji kiekvieno mano posto, kaip tu neatsikirtinėji, kokį tu tobulą gyvenimą turi su savo antra pusele dvyniu broliu vyreliu biggrin.gif turi ir neleisk tu laiko šitam forume ir nesivaikyk tokią ala neprotingų ir negerų narių kaip aš, nu kam tu savo vertingiausiąjį ir nerealiausiąjį laiką gaišti su manimi? unsure.gif

Forume as ne kelis menesius, o jau kazkiek metu. Temose sioj, nes linksma, daug apie save naujo suzinojau biggrin.gif .

Taves niekas nesivaiko, nurimk. Tik jauciu kur benueisi, tai visur taves pilna. Tai kad ir ieskoti taves nereikia biggrin.gif .

As apie savo asmenini gyvenima beveik nekalbu. Nes laime megsta tyla. Cia tu visur visur rasineji, kaip vyra tikrini, kaip karsta maista galima i darba nuvezt, patikrint ar vyras meiluzes neturi, koks jis pave diiidelis ir stiiiprus, kad jis tave jei jazkas nutiktu paimt ant ranku galetu ir pan. biggrin.gif
Tu didele ir nesubrendusi paaugle 4u.gif .
Gali ta karsta zuvi su dumbliais vezioti savo vyrui darban, tikrinti ar neturi meiluzes, tikrint telefonus, bet kas nores nueit i sona - tas taip ir padarys ir tavo tikrinimai nepades.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 rugsėjo 2017 - 14:47
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 07, 22:14)
Uburtu,  zinok kad tavo oponenciu seimose nieko gero nerasta  su  vyrais,  todel cia dergiasi (nuo diedu gali gauti i liuti,  jei taip pasidergtu pries juos). Tu ar kazkas  kitas  -  joms  nesvarbu,  joms  svarbu  issikrauti, patrokinti.
Nemėtyk  perlų kiaulėms.

jau supratau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 07, 22:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71789637" data-time="1504805881"><div><p></p></div></blockquote><p>O man toks klausimas kilo. Ka tu manai apie masturbacija? Moralu, reikia masturbuotis vyrams, moterims paaugliams? </p><p></p>

Tu man neatsakineji i mano klausimus. uzduodi man klausima, o kai atsakau tada pasipila kruvos priekaistu, kaip dristi, kodel taip sneki, tu netuiri teises taip sneketi, manai ,adk tu geriausi air t.t. taigi pamastyk pati, jei tai tau aktualu.
Koks tau skirtumas ka as apie tai galvoju, jei nei viena mintis kit aneliko iskraipyta ir isjuokta?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 08, 16:41)
tai pasidomėjau kas tu ir kas ten pas tave šeimoje. Su vaikučiu nieko gero biggrin.gif

O dabar jau kad pradėjai, tai konkrečiai, kas negerai? biggrin.gif Nes pasakymas nieko gero, tai čia bet kam galima pasakyti, man reikia konkretumo? Laukiu. Be išsisukinėjimų.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 08, 15:44)
ir galu gale jei jau taip pasitikit savim, esat nuostabios mamos ir vissikai nepaleistuvaujat, ko tesiat sui manim diskusija ar ta butinai turit man irodyti,akd pacios tuom patiketumet?????

Prasau pacituok nors viena mano posta, kur as kuriai nors is jusu uzdejau toki epiteta?????arba nustok meluioti. Ir kas cia isivaizuodja ypatingom ir kad tik ju nuomone teisinga ar ne jus pacios? mirksiukas.gif

Ka cia tau cituoti, jau buvo tau cituota ir NE VIENA KARTA keliu nariu apie paleistuvavima kai tu cia sakei, " kad KAS VARTOJA KT, YRA PALEISTUVES".
Tu tokiu pareiskimu pareiskei, kad as paleistuve. Tau sitas nedasunta? Nors mirena man ideta visai ne del to, kad nenoriu pastot. Kitoj temoj parwiski, kad kas vyno taure usgeria ir nesupranta, kad tai kenkia sveikatai "yra alkoholikas is prigimties". Tu taip rasei man ir zkb, bet kadangi as nieko neimu i galva, tai eilini karta nusijuokiu ir tiek.

Tai vakar cia begai skustis moderatorei. O kaip del savo pareiskimu? Kodel moderatore uzmerkia akis i tavo izeidinejimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 rugsėjo 2017 - 15:01
QUOTE(Hmmm... @ 2017 09 07, 23:29)
1. Ne. Tačiau atsižvelgiant į tai, kad aš parašiau teiginius,kuriuos pati tingiu įrodinėti, tiesiog juos atsiėmiau ir tiek.

2. Teisingas man. Bet akivaizdu, kad kiti žmonės (pvz. Jūs) manote kitaip. Ir Jūs turite tam teisę.

Sveiką... fiziškai? Dvasiškai? Kas yra "sveikas" žmogus? Aš vat vis galvoju - ar tie, molio trobelėse gyvenantys, užaugins "sveikus" vaikus? Ar tie vaikai sugebės prisitaikyti prie šiuolaikinio gyvenimo realybės ir realiai egzistuojančiame (o ne tame, kuris galėtų būti jeigi būtų) pasaulyje sugebės prisitaikyti ir gyventi taip, kaip jie norės gyventi? Ar jie tikrai bus psichologiškai ir dvasiškai stiprūs? Galbūt. To jiems nuoširdžiai linkiu...

3. Kažką bendro mes ir su gyvūnais turim, so what? Dėl to visuotinai sysioti ant namo kampo nepradedam (nors galėtume). Mes turime bendrų fiziologinių bruožų ir tai juos išnaudojame skirtingai, lyčių skirtumai realiai ryškiausi tik reprodukciniuose organuose, o visur kitur... kad ir tas "vyrai stipresni" stereotipas - tik tendencija, bet lyginant du individualius asmenis, moteris gali būti stipresnė už konkretų vyrą. Ar dėl to ji mažiau moteris? O jei dar į psichologinius dalykus pradėsime lįsti, tų universalių tiesų liks dar mažiau.

4. Taigi atrašiau, kad aš viską skaitau, tikrai perskaityčiau ir tai, kas pagrindžia Jūsų įsitikinimus. Klausimas kol kas atviras - ar Jūsų įkelta informacija ką nors reikš? Ar ji nagrinėja tai, ko nenagrinėja mano įkelti šaltiniai? Bet kokiu atveju jau rašiau anksčiau, bet galiu ir pakartoti - jei aš prašau šaltinių, tai ne šiaip sau, kad kažką paerzint. Man tikrai įdomu, kuo žmonės grindžia skirtingas nuomones ir aš esu pakankamai atvira įvairiems požiūriams. Nebūtinai aš jiems pritarsiu, tačiau pasidomėsiu tai tikrai. Nu nebent tai ekspertai.eu  ir pan. puslapių lygio info... bijau, kad šitų "tiesos" aš nepajėgi suvokti unsure.gif

neina atsiimti to ka pasakai ar parasai smile.gif
Taigi ir jus turit teise ir as reiskti savo mintis taip kaip norim smile.gif
Siuo atveju turejau omenyje fiziskai.
Praktiskai visaip gali buti, teroiskai kaime lauke, gyrname ore, valgantis savo uzauginta sveika augalini maista, pakankamai judantis, turintis artimesni rysi su gama, artima rysi su tevais, kai tevai irgi gyvena sveikiau, vaikas auga sveikesnis.
nelabai supratau apie prisitaikyma? ka turite oneyje ar ismoks vogti, meluoti , sukti aferas? tikriauisi sunkiau biggrin.gif bet manau tikria bus psichologiskai ir dvasiskai stiprus, nes aplinkoje jiems augant bus maziau erzelynes, skubejimo, konfliktu ir t.t. Siaip apsaulyje yralabai daug namusoe ugdomu vaiku ir ju pasiekimai gana stulbinantis. Jau minejau Kramarik seima, gridejot apei ja? man teko gyvai pabendrauti, labai nuostabus zmones. Kai vaikui duaodama laisve o ne spaudizamas i remus, jsi kaip tik ir turi didesne galimybe atrasti, ka jsi si tirko nori gyvenime daryti.
Prie ko cia gyvunai, as gi ju net neminejau... g.gif
Universaliu panasiu bruozu yra, nesvarbu ar ju mazai ar daug, ar mes juos suprantam ar ne. Bet ju tikrai yra. Sunku atskriti, nes ir patys vyrai turi ir vyr ir mot puses, taip pat ir moteris, kazkuri psue dominuoja labiau, vsikas susipyne. Daug steriotipu primeta auklejiams, kultura. bet visgi skirtumai yra. Pvz pastebejau kad visu tautybiu vyrai, jei ko nemato is kart daznai klausia pirma kur yr akazas veitoj to kad iesko, o moterys daziau paciso iekso ir jau kai tirkia neranda klausia:) nu cia tokia smulkmena. O del vyru stirpumo tai tirkai ne mitas, taip vyrai yra stipresni ir tam yra mokslinis paaiskiniams apie raumenis, hormonus , kaulus sistema, asiku paveines moteris gali buti stipresnios uz pavienius vyrus. Bet cia tirkai labai labai plati tema,kuria vis tebenagrineja ir mosklininkai ir filosofai ir psichologai.

4. gerai atrinkisiu mano nuomone tinkamiausias knygas ir straipnsius sia tema.
Atsakyti
Bet tai bože bože.. beviltiška, ką čia daugiau bepridursi. Eilinį kartą išsivartymai, kaltinimai fantazijom ir t.t. o kad pati gimusi išmesta ant betono, nei per kur nedaeina.. biggrin.gif Ką ir sakau, forumo minedas, anas nesuvokia, kad yra ligonis, gyvena kažkokiam savo susikurtam pasaulyje, lygiai tas pats ir čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 08, 15:58)
Ka cia tau cituoti, jau buvo tau cituota ir NE VIENA KARTA keliu nariu apie paleistuvavima kai tu cia sakei, " kad KAS VARTOJA KT, YRA PALEISTUVES".
Tu tokiu pareiskimu pareiskei, kad as paleistuve. Tau sitas nedasunta? Nors mirena man ideta visai ne del to, kad nenoriu pastot. Kitoj temoj parwiski, kad kas vyno taure usgeria ir nesupranta, kad tai kenkia sveikatai "yra alkoholikas is prigimties". Tu taip rasei man ir zkb, bet kadangi as nieko neimu i galva, tai eilini karta nusijuokiu ir tiek.

Tai vakar cia begai skustis moderatorei. O kaip del savo pareiskimu? Kodel moderatore uzmerkia akis  i tavo izeidinejimus?

taip apie paleistuvavim arasiau, bet paeistuvemis nei vienaos nevadinau taigi...skaityk is naujo mirksiukas.gif oi tu vargeli mano smile.gif nerasiau tokio zodzio , o taip noretusi ar ne? biggrin.gif vat norisi jums tu etikeciu nors tu ka biggrin.gif
dar kol kas nerasiau nieko moderatoriai galvoju gal susiprasi ir mano tevu daugiau nelaidosi ir manes neapgyvendinsi kur tau susigalvoja? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 08, 16:15)
taip apie paleistuvavim arasiau, bet paeistuvemis nei vienaos nevadinau taigi...skaityk is naujo  mirksiukas.gif  oi tu vargeli mano smile.gif  nerasiau tokio zodzio , o taip noretusi ar ne?  biggrin.gif vat norisi jums tu etikeciu nors tu ka  biggrin.gif
dar kol kas nerasiau nieko moderatoriai galvoju gal susiprasi ir mano tevu daugiau nelaidosi ir manes neapgyvendinsi kur tau susigalvoja? mirksiukas.gif

Taip, tiesiogiai man neparasi " kad tu cambala paleistuve". Bet tu parasei, kad kas naudoja kt - tos paleistuves, krusasi su savo vyrais. As myliuosi su savo vienu vyru, mirena pas mane, tai argi ne taip mane isvadinai?
Konkreciau dabar atsakyk, kaip suprasti tavo sita issivartyma?

Tu pati rasei, kad tavo tevas " buvo".
Niekas taves neapgyvendina niekur biggrin.gif - pati rasei, kad emigrante ir dergi ta LT, kaip cia visi ubagai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 08, 15:58)

Tai vakar cia begai skustis moderatorei. O kaip del savo pareiskimu? Kodel moderatore uzmerkia akis  i tavo izeidinejimus?

Bet tai kaip ji vartosi, ar ne? biggrin.gif Nesuvokiu, ar žmogus tikrai toks beviltiškai durnas, ar apsimeta hmm.gif Aš nuoširdžiai galiu pasakyt, kad per visą buvimo laiką sm dar nemačiau tokios.. daugelis ir taip supranta, kokios, tai garsiai nesakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 08 rugsėjo 2017 - 15:23
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 08, 16:23)
Bet tai kaip ji vartosi, ar ne? biggrin.gif Nesuvokiu, ar žmogus tikrai toks beviltiškai durnas, ar apsimeta hmm.gif Aš nuoširdžiai galiu pasakyt, kad per visą buvimo laiką sm dar nemačiau tokios.. daugelis ir taip supranta, kokios, tai garsiai nesakysiu biggrin.gif

Apsimeta. Tokia natura zmogaus, dar anksciau plepaluose pastebejau. Izeidineja kitas nares tenai ir tipo " durne " apsimeta, kad cia ja izeidineja bigsmile.gif .
Totali psichologine smurtautoja.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 09 08, 09:23)
Ahahahahahahhahahaha
Blyn, Burba, metų anekdotas iš tavo pusės.
You made my day!

biggrin.gif biggrin.gif prašyčia čia nesijuokt
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 08, 16:33)
Apsimeta. Tokia natura zmogaus, dar anksciau plepaluose pastebejau. Izeidineja kitas nares tenai ir tipo " durne " apsimeta, kad cia ja izeidineja bigsmile.gif .
Totali psichologine smurtautoja.

Nu. Prisiburia, prisifantazuoja, apš..., o paskui rėkia, kad ją įžeidinėja. Kuo pati smirda, tuo ir kitus tepa. Ir išvis, kaip žmogus su keliais aukštaisiais gali būti toks beraštis? Nu sukeistos raidės žodžiuose dar dzin, bet ir tai, siaubas kažkoks, vos ne kiekvienam žodyje, toks jausmas, kad girta rašo, bet nesugebėjimas taisyklingai parašyti paprastų žodžių daug ką pasako biggrin.gif Jei nesugeba normaliai rašyti gimtąja kalba, tai kaip rašo angliškai? Man gėda būtų tokią darbe laikyt, "šauniai" reprezentuotų įstaigą biggrin.gif
"Steriotipai", stipresnIOs moterys", kam? "moderatorIAi", "populEri" ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti