Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(vilnera @ 2017 09 13, 16:28)
Teko skaityt, kad po tokios operacijos vyrams net pagerėja kažkas..ar raumenų masė lyg?..Na, kad vyrams naudingas šis būdas..?

Tai ,kad ne, cia gla kas reklama skleidzia biggrin.gif yra gi aprasymas operacijos ir visi salutinia poveikiai.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 13, 17:28)
Nu kad nera tokiu priemoniu  biggrin.gif Nejau naudodamasi prezervatyvu, nejauti to?gal tiktu kitas posakis, pripranti... Be to kaina vis tiek moki , tai juk kainuoja pinigais turiu omeny  biggrin.gif dar priedo nezinai kaip tai veikia organizma ilgu periodu.
O jei trumpai nera tokio veiksmo uz kuri nera savos kainos ir savu pasekmiu, tik su laiku pamatysi tos pasekmes tau malonios ar skausmingos...

Nėr taip, kad visada naudojam vienos rūšies priemones, tai nėr bėdos..

Apie pasekmes - o iš kur aš žinosiu, kad kokių nors ligų ar negalavimų priežastis yra būtent konkreti kažkada naudota apsaugos priemonė? biggrin.gif
Atsakyti

Tai ,kad ne, cia gla kas reklama skleidzia biggrin.gifyra gi aprasymas operacijos ir visi salutinia poveikiai.

Get real. Si operacija geriausia kas gali buti porai, nenorinciai vaiku

Atsakyti

Papildyta:
senatvej gal suzinosi biggrin.gif

Ka? Manai sentavej kitaip kazkas bus?

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 09 13, 16:34)
Apie pasekmes - o iš kur aš žinosiu, kad kokių nors ligų ar negalavimų priežastis yra būtent konkreti kažkada naudota apsaugos priemonė?  biggrin.gif

Nezinosi arba nenoresi zinoti, neigsi gal, bet ar tai ka keis? nebutinai juk liga, gal siaip liudesys ar gailestis, kad visgi dar nepagimdei vieno vaiko smile.gif
Keista, bet daug senu zmogu noretu dar vieno vaikelio ir gailsi, kad negimde daugiau, kazkur skaiciau tyrima toki smile.gif O ir gyvai esu snekejusi, pvz mano teta turi 2 sunus , o dabar daznai sako nu ir kodel negimdziau dar vieno vaikelio, gal butu dukryte biggrin.gif
dar esu girdejusi moteru pasakojimu, kai sako va pagimdziau 3,4 ir pajauciau kad jau visus pagimdziau jau pilna seima, visgi tas vaiku gimimas mistinis dalykas, tai nera vien kaip sausoje matematikoje, kad viska gali apskaiciuoti ir suprasti....
Kaip nesenai gime Lietuvoj eketvertukas, tikriausiai girdejot, moeris net su tuo vyru negyveno, galvojo bus 3 dukryte, kai pastojo, o gavosi 4 dukrytes. bet uz tai gavo buta, baldus, daug pagalbos is zmoniu , o su vienu gal butu labiau vargusi, niekas butu demesio nekreipes.... kaip sakoma dievo keliai nezinomi...
Moteris jaucia vaikelius, jaucia pries jiems gimstant, jaucia juos visa gyvenima pagimdziusios..aplamai motinyste kazkoks sventas dalykas ....
Atsakyti

Va va.ir as po antro pajutau- pilna seima. Ganaaaa

Atsakyti
Jo jo, jaucia. Ypac tos, kurios gimdo del pasalpu ar po vaiknamius meto.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 13, 16:37)
Ka? Manai sentavej kitaip kazkas bus?</p>

Nu sito as nezinau, pagyvensi ir pamatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 13, 16:45)
Keista, bet daug senu zmogu noretu dar vieno vaikelio ir gailsi, kad negimde daugiau, kazkur skaiciau tyrima toki smile.gif O ir gyvai esu snekejusi, pvz mano teta turi 2 sunus , o dabar daznai sako nu ir kodel negimdziau dar vieno vaikelio, gal butu dukryte  biggrin.gif

Tokie tavo tyrimai nebent Ubuntijoj.
Arba kliedesiai eiliniai.
Vaiku reikia gimdyti tiek, kiek sugebi islaikyt ir normaliai gyvent.
O tau atroso visiska norma peret kiek gali, gyvent us pasalpu ir ziuret kas ka duos.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 13, 16:45)
Kaip nesenai gime Lietuvoj eketvertukas, tikriausiai girdejot, moeris net su tuo vyru negyveno,  galvojo bus 3 dukryte, kai pastojo, o gavosi 4 dukrytes. bet uz tai gavo buta, baldus, daug pagalbos is zmoniu , o su vienu gal butu labiau vargusi, niekas butu demesio nekreipes.... kaip sakoma dievo keliai nezinomi...

Minciu kratinys. Gal tu gali normaliai ir aiskiai parasyti? Moteris negyveno su vyru ir pastojo? Ir gime 4 pirmagimiai?

Bet is sito teksto labai matosi, kad tu visgi uz tuos emimus taip butu, baldu, pasalpu. Nes va pagimde, demesi zmones atkreipe, nest viska pradejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 13 rugsėjo 2017 - 16:24
QUOTE(cambala @ 2017 09 13, 17:23)
Tokie tavo tyrimai nebent Ubuntijoj.
Arba kliedesiai eiliniai.
Vaiku reikia gimdyti tiek, kiek sugebi islaikyt ir normaliai gyvent.
O tau atroso visiska norma peret kiek gali, gyvent us pasalpu ir ziuret kas ka duos.
Papildyta:

Minciu kratinys. Gal tu gali normaliai ir aiskiai parasyti? Moteris negyveno su vyru ir pastojo? Ir gime 4 pirmagimiai?
Bet is sito teksto labai matosi, kad tu visgi uz tuos emimus taip butu, baldu, pasalpu. Nes va pagimde, demesi zmones atkreipe, nest viska pradejo...

O kaip tu zinosi is anksto kiek tu galesi islaikyt vaiku? Gal ir vieno nesugebesi islaikyt?
Nu taip man atrodo normaliau gyvent is pasalpu, nei zudyt savo vaikus, jei to klausi. Jei tik pinigai didziausia kliutis gimdyti vaikus...

Maniau zinot ta istorija, ne tiek daznai gimsta ketvertukai Lietuvoje, bet tavo klausimai keisti, rimtai nezinai, kaip moteris gali pastoti negyvendama kartu su vyru? lotuliukas.gif
O tai tu pries??tau kas ka duoda tu neimi?ar niekas nieko neduoda, tai ir pyksti? lotuliukas.gif
Mane taip tetis mokino musa bek, duoda imk mirksiukas.gif
O si moteris nesiruosia is pasalpu gyventi, kiek seku ju istorija, tai ji gris i ta pati darba, jau gal ir grizus, taigi gali nekist to gyvenimo is pasalu nuolat, matomai pati kitaip neisivaizduoji,,,,
Ir tos moters atveju jai geriau buvo pagimdyti 4, nei viena, nes dabar seima turi namus, gerai apstatytus, aprupinta, su vienu papildomu vaiku butu gal suvargusi, tik tiek, nelengva nuomotis su 3 vaikais, nors butu aisku isgyvenusi, bet dabar geriau ir 4 nuostabiso dukrytes, kiek laimes juk biggrin.gif
bet tau juk viskas matuojama pinigais tai ar suprasi? unsure.gif
https://www.delfi.lt...a.d?id=68951310
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 13 rugsėjo 2017 - 16:43
Kas islaiko pasalpinius? Ogi dirbantieji. Kodel kiti turi islaikyti pasalpinius pisuoklius, kurie nesugeba suglausti koju ir nesti atsakomybe uz savo veiksmus?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 13, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71796957" data-time="1505309287"><div><p>Papildyta:
senatvej gal suzinosi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ka? Manai sentavej kitaip kazkas bus?</p>

O tai ką, su senatve neateina daugiau ligų? Ar tikrai?
Atsakyti