Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Moonte @ 2017 09 14, 12:37)
Kaip visada, konkretaus atsakymo nebus.
Kitko nesitikejau, desninga.
TAi sakot ji labai puikiai jauciasi...
Kai as ne vienus metus bendradarbiauju su labdaringom organizacijom, graudu, kai zmones aukoja labdara velniai zino kam, net nesivargindami pasidometi organizacijos pavadinimu.
O ka jau kalbeti, is kur zinoti kam ir aplamai labdara pasieke adresata, ir ar tikrai tam neva adresatui ji buvo skirta.
TAigi...

ka cia dabar nusisnekejai?
kokio konkretaus atsakymo nebus?
Klausei manes kokia organizacija, parasiau. Idomu ar pasieke adresa taip, pasieke, zinau tai konkreciai.
Keistuole kakzokia, ka cia norejai pasirodyti, protinga, gudri? ar cia konkurencija tokia del labdaru Lietuvoje, kad riekia dergti kitus? tau maziau pelno nubyres ar kas? si organizacija labai gera ir labai teisingai veikia. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 14, 12:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gervuogine" data-cid="71797926" data-time="1505379667"><div><p>Tai negi verks atsisedus pries TV kameras ir zurnalistus? smile.gif</p><p></p><p>As asmeniskai viena su 4 vaikais apsibliauciau, pazaliuociau ir apskritai nuproteciau. Nes man vaikus auginti yra sunku. Todel visa sita istorija man tai jau tikrai ne su laime asocijuojasi. </p></div></blockquote><p>Daug kas pazaliuotu, pervargtu, vaikai augtu skurde, atsilieptu ju issilavinimui ir t.t.</p><p>Bet as pilnai tikiu, kad yra moteru, kurioms 6-7 vaikai dziaugsmas ir laime. Ubuntu 4tuko gimima kaip laime pateike dar ir del</p><p>to, kad "zmones padejo, dave buta, baldus, nebutu pagimdziusi situ mergaiciu, butu ir toliau nuomavusi gyvenama plota". </p><p>Labai grazu, kai zmones padeda, bet va tokia pagalba ir tokios seimos gali laimingai gyventi ir issilaikyti, butent del to, jog atsiras daugybe seimu, kuriose vaikai negimdomi istisai, moterys dirba, siekia karjeros, moka mokescius...</p><p>Tai tie dvasingieji labai sunkiai egzistuotu, jei nebutu visuomeneje nedvasingu ligotu karjerisciu. </p>

Tau neina suprasti, akd mes ZMONIJA ESAM BENDRUOMENE, ne individai, vienas nuo kito nepriklausomo?
Sita nika Ubuntu pasirinkau butent del jo reiksmes.
Gyvunubendruomenese jie padeda vieni kitiem su jaunikliais, o mes ZMONES, ar kazkas per anksti i zmogu isikunijo cia?
nesunkiai nepergyvenk, kiokia is vis butu visuomene, jei VISOS mamos augintu vaikus su meile, skirtu jiems demesio, nebutu nusiklatimu, nereiktu policijos, nebutu karu.... mirksiukas.gif
As vis nesuprantu is kur pas tave tiek baimes tureti vaiku? ir as bijojau, bet jau ne tiek, kazkas tavo vaikystei turejo atsitikt, kad toks poziuris, tik kalbant apie vaiksu tu puoli ieksot kas butu blogai, jei visos moterys augintu ir gimdytu vaikus, o en pultu i karjeras, taip niori pateisinti pasamonigai save?
ir prie ko cia tas terminas dvasingieji??? kad kazka pazeminti pasiepti? tu nedvasinga gal, bedvase?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 14 rugsėjo 2017 - 11:48
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 14, 12:41)
ka cia dabar nusisnekejai?
kokio konkretaus atsakymo nebus?
Klausei manes  kokia organizacija, parasiau. Idomu ar pasieke adresa taip, pasieke, zinau tai konkreciai.
Keistuole kakzokia, ka cia norejai pasirodyti, protinga, gudri? ar ci akonkurencij atokia del labdaru Lietuvoje, kad riekia dergti kitus? tau maziau peno nubyres ar kas? si organizacija labai gera ir labai teisingai veikia.  mirksiukas.gif

kaip visada. Diletanto pezalai.

Moteris, jusu ziniai gyvena TAurageje, jei as gerai pamenu. "Istiesk pagalbos ranka" priklauso Kauno savivaldybei, t.y. "aptarnauj"a Kauno apskriti. Toliau aiskinti manau nereikia, protingi supras apie ka as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2017 - 11:50
QUOTE(Moonte @ 2017 09 14, 12:37)
Kaip visada, konkretaus atsakymo nebus.

Kitko nesitikejau, desninga.
TAi sakot ji labai puikiai jauciasi...

Kai as ne vienus metus bendradarbiauju su labdaringom organizacijom, graudu, kai zmones aukoja labdara velniai zino kam, net nesivargindami pasidometi organizacijos pavadinimu.

O ka jau kalbeti, is kur zinoti kam ir aplamai labdara pasieke adresata, ir ar tikrai tam neva adresatui ji buvo skirta.

TAigi...

Gal jums teko bendradarbiauti su "Vaikų svajonės" organizatoriais?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 14, 12:48)
kaip visada. Diletanto pezalai.
Moteris, jusu ziniai gyvena TAurageje, jei as gerai pamenu. "Isties pagalbos ranka" priklauso Kauno savivaldybe, t.y. "aptarnauja Kauno apskriti. Toliau aiskinti manau nereikia, protingi supras apie ka as.

si organizacija kiek zinau padeda daug seimu ir zmoniu ir tikrai ne tik Kaune, kai labai reikia, veza daiktus ir i kitus miestus. Taigi baik savo pezalus skleis, o jau bo rimtmai smirda mirksiukas.gif
Tai paklausei pavadinimo,kad pasiderkt galetum? O mane apkeikt, kad pati protingesne atrodytum, nes pasitikejimas savim zemiau plintuso?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 14, 12:40)
O kam tau jos cv? Negi ja ruosies darbint pas save? blink.gif  biggrin.gif

Man tai nereikia, tik va, ji pati siūlėsi atsiųst, kai aš nuoširdžiai suabejojau keliais jos aukštaisiais biggrin.gif
Atsakyti

Daug kas pazaliuotu, pervargtu, vaikai augtu skurde, atsilieptu ju issilavinimui ir t.t.

Bet as pilnai tikiu, kad yra moteru, kurioms 6-7 vaikai dziaugsmas ir laime. Ubuntu 4tuko gimima kaip laime pateike dar ir del

to, kad "zmones padejo, dave buta, baldus, nebutu pagimdziusi situ mergaiciu, butu ir toliau nuomavusi gyvenama plota". 

Labai grazu, kai zmones padeda, bet va tokia pagalba ir tokios seimos gali laimingai gyventi ir issilaikyti, butent del to, jog atsiras daugybe seimu, kuriose vaikai negimdomi istisai, moterys dirba, siekia karjeros, moka mokescius...

Tai tie dvasingieji labai sunkiai egzistuotu, jei nebutu visuomeneje nedvasingu ligotu karjerisciu. 

Va butent.

Kad pasalpos mokamos is musu mokesciu tai taip. Bet tie papildomu aukojimai, labdaros tokioms seimoms  man nepatinka. As baigiau mokslus, dirbu, pagaliau vaikus atsakingai planuoju ir kodel dabar tureciau atimant kazka is savo pacios vaiku skirti moters, kuri ejo paprasciausiu keliu, neplanavo, negalvojo ka dare, vaikus ir seima? Gal ir ziauriai skamba, bet man daug prasmingiau yra aukoti sergantiems veziu vaikams ir pan.

nemanau, kad ji nori pasakyti, kad tu durna ar sumenkint. Tik tai kad tikrai netryksti psichologijos ziniom, tai nera durnumas. kam girtis tuom, ko neturi? Kodle i daug ka taip reguyoji ,kaip i taves meenkinima? ar galli kitas zmogus tave sumenkinti?
Ir ji neatrodo kvailai, ji siaip gana tiksliai ivardina viska kiek matau. Toks jausmas, kad ji arba yra profesionali gera pischologe arba turi daug geros gyvenime patirties ir isminties.

O sita... O kaip atrodo psichologines zinios trykstancios forume ? Kazkokie vertinimo kriterijai ??? : )))

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 14, 12:50)

Rašyk dominamus klausimus. Neturėsiu aš atsakymo, perduosiu kontaktus kolegoms. AŽ.
Atsakyti
cia dar viena grazi 4 vaiku seima , nu ne vsios tokios, kurioms vaikai su baisybem apocijuojasi biggrin.gif
https://www.15min.lt...oje-1040-793618
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 14, 12:50)

Priklauso "Mamu unijai".
Vykdo trumpus projektus, dazniausiai svenciu metu pildo vaiku svajones. pamet visokius ten Nomedos TV projektus ir t.t. Nomeda ju atsikando, suprato, kad vaikam reikia ne vien zaislu, globos namai ju pilni, vaikam reikia TEVU, o sios svajones neispildysi. Zmones kurie lankov aikus svenciu metu suteikia jiems vilciu buti ivaikintais, kai baigiasi sventes vaikai eilini karta nusivlia.

Nezinau, as uz tikslinga parama konkreciam asmeniui, seimai ir t.t.
Bet betkokiu atveju nuostabu kai zmones aukoja, svarbiausia tai daryti samoningai, pasidometi kur labdara buvo nukreipta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 rugsėjo 2017 - 11:58
QUOTE(Gervuogine @ 2017 09 14, 12:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71797936" data-time="1505379879"><div><p>Gervuogine, prašyčiau parodyti savo psichologines zinias. Kol kas dar nieko nematau. Jokiu stipriu analiziu.</p></div></blockquote><p></p><p>Klausyk. Ko tu prisikabinai??? </p><p></p><p>Toks jausmas, kad jei pasakyciau, kad vos baigiau vidurine ir vienintele mano interesu sritis meksikietiski serialai, tai viskas butu ok. Bet jei zmogus pasako, kad domisi psichologija, reikia pradet is to saipytis??? </p><p></p><p>Jokiu as cia savo ziniu ir stipriu analiziu nesiruosiu tau pateikineti. Nes nesuvokiu, kodel tureciau  smile.gif Ko tu tokiais priekabiais sieki ? Parodyt kad tipo as labai durna ir nieko neismanau, sumenkint??? Pfff...</p><p></p><p>Ta prasme jei nori tyciotis, tai prasom. Man zinok, tikrai negaila, bilia tau geriau nuo to bus, zodziu i sveikata smile.gif Tik kad pati kvailai atrodai smile.gif</p>

Pasakyti, kad namie puse bibliotekos yra psichologinė literatura - maža. Ją reikia dar baraškinti. Pas mane namie didelė palapinė, bet jos pastatyti as nemoku.
Nesigirkit tuo, ko nesugebat daryti.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 09 14, 12:55)
Kad pasalpos mokamos is musu mokesciu tai taip. Bet tie papildomu aukojimai, labdaros tokioms seimoms  man nepatinka. As baigiau mokslus, dirbu, pagaliau vaikus atsakingai planuoju ir kodel dabar tureciau atimant kazka is savo pacios vaiku skirti moters, kuri ejo paprasciausiu keliu, neplanavo, negalvojo ka dare, vaikus ir seima? Gal ir ziauriai skamba, bet man daug prasmingiau yra aukoti sergantiems veziu vaikams ir

O sita... O kaip atrodo psichologines zinios trykstancios forume ? Kazkokie vertinimo kriterijai ??? : )))</p>

Tai tavo pasirinkimas, taip ir gyvenk nesiskusk. Yra kas renkasi kitaip. Ir kas ka nori ta ir remia ar ne, taves nevercia niekas? biggrin.gif

jau sakiau, pvz burbancios postai man labai tryksta psichologijos zinioms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 14, 11:34)
O tu vietoj veidrodzio pasikabinai ta portreta, kur tau su Ubunte rekomendavau?

Tai visgi nesuprotesi ir toliau karksesi, kad pvz mazuju onko ligoniuku, vaiku , serganciu kokiu cerebraliniu paralyzium , tevai kalti?

O tau nesuvokiama, kad nebenori tie zmones tu kruvos vaiku ir nebegimdo, nes saugotis ismoko. Nuejai nuo klausimo - siuolaikinis pasaulis tau matau nepatinka taip pat kaip ir LT. Tai varyk i koki gluskaimi, pasistatyk moline sveika troba, apsisek aplink ja morku su burokais ir kimsk ranka per langa iskisus. Tada gal nirs viena iseis pagimdyt mirksiukas.gif .

Tau reikia, tu ir kabinkis. Kai savo rekomendacijas taikysi savo pačios gyvenime, tai žiūrėk ir kiti gal tave ims gerbti ir klausytis mirksiukas.gif
Niekur nesakiau, kad tik tėvai kalti. Tai tik viena iš galimybių, nors dažnai gana didelė. Tėvai kalti patys prieš save, kad tokie lepšiai yra ir taip pasiduoda šiuolaikinės civilizacijos pinklėms ir neva malonumams. Čia aišku ne ta tema, bet pvz. kas geriau gali pažinti moters kūną nei ji pati? Kas gali nurodyti moteriai į kokią pozą gultis per gimdymą? Gal jos kūnas natūraliai norėtų kitokios pozos? Juk nei ir tai įtakoja vaiko gimimą, gimdymo traumas.
Plačiau net nesivelsiu į tokio tipo diskusijas, ypač su tavimi, kuri nė per nago juodymo to neišmano ir nenutuokia ir nė nesuvokia pastoviai ką aš turiu omeny. Gi neįdėsiu į trumpą postą visų fizinių, mentalinių, psichologinių ir kt. priežasčių. Tau gi nepatinka paklodės, Ubuntu tuo kaltini, o dabar bandai paklodines diskusijas užvest? Išsipagiriok vieną kartą, tai gal praeis tau tada? biggrin.gif

Jo jo, nebenori žinok biggrin.gif o kiek tokių, kurios meldžia visų dievų ir demonų bent vieno vaikelio, bet negali išperėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 rugsėjo 2017 - 12:02