Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 19, 23:49)
Niekaip negali  schmoll.gif
Juk pieną gamina  biggrin.gif

Teisingai biggrin.gif
Is tikro pirmais metais butu sudetinga, nu is bado aisku ko nepadarytum, bet jei badas nespaudzia, ko nepasidziaugtu su savo vaikiuku bent metus? Juk tai toks nuostabus dalykas, nesuprantu, kodel mamos nori nuo to pabegti.... unsure.gif
Atsakyti
http://www.tv3.lt/na...i-apie-meiluzes

kaip patinka psichologes mintys paie moter spareigas namie? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 20, 00:19)
http://www.tv3.lt/na...i-apie-meiluzes

kaip patinka psichologes mintys paie moter spareigas namie?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Viskas labai teisinga ir grazu, tik vis delto, moteris turi suteikti savo kuna vyrui, kai jis uzsinori.
Na kartais kai blogaii jauciasi gali pasakyti, kad sunku ir PAPRASYTI atideti.
Kitaip, daug kas neteks prasmes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 20, 00:28)
Viskas labai teisinga ir grazu, tik vis delto, moteris turi suteikti savo kuna vyrui, kai jis uzsinori.
Na kartais kai blogaii jauciasi gali pasakyti, kad sunku ir PAPRASYTI atideti.
Kitaip, daug kas neteks prasmes

Kodel tu taip sneki, kad atrodo moterims to nereikia, ir jos is to malonumo nejaucia?
O vyras turi visada patenkinti moteri, kai jos uzsinori ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 20, 00:31)
Kodel tu taip sneki, kad atrodo moterims to nereikia, ir jos is to malonumo nejaucia?

Viskas gerai, bet svarbiausia problema ar moteris gali/sugeba buti laiminga vien atsiduodama.
Jei negali, tai didelis trukumas.

O jei moteris nori, tai aisku nee problema ir ja pasirupinti.

Bet svarbiausia, moteris turi sugebet dziaugtis, ir kai jai nebuvo gerai tik mylimajam. Visa kita irgi reikalinga, bet paprasciau suderinti.
Kai moteris nesugeba atsiduot, tai jau neisprendziama.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 19, 23:16)

Purto nuo minites apie zindyma??? o nuo nestumo, gimdymo nepurte??? privalomo zindymo? -
Reikia visoms atsitatyti po gimdymo, pirma nemazai kraujo netenki, organizme dideli persitvarkymai vyksta,

Purto nuo tavo uzsiciklinimo ant to zindymo biggrin.gif . Toks jausmas, kad tu net dabar dar zindai biggrin.gif .

Tai jei tu buvai supliuskus ir tau reikejo metus atsistatineti po gimdymo, tai nereikia spresti pagal save apie kitas.
Atsakyti

as tai suprantu, ka kalbu, o tau niekaip nedaiena ar ne, matomai apie gyvenimo tikslus savo nelabai mastai ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
Taigi pries kelis postus, ka tik rasiau Montekristai, kad viskas gerai jei tetis su vaiku arba jei abu su mama keiciasi ,jei darbu valandos nesutampa. jei tik abiem tevam tai gerai... tik visgi pirmus metus butu gana sudetinga del zindymo...
Kodel vaikas turetu buti traumuotas budamas su teciu?cia tetis koks neadekvatus ar kaip? biggrin.gif

Tiesa sakant as isties nemastau apie savo gyvenimo tikslus. As gyvenu.

Atsakyti

tai sakai stirpus vyras, varys tik pagimdziusia moteri i darba ir nores, kad ji dar ji ir islaikytu unsure.gif...
Kaip ir sakiau, jei abu keiciasi ir vaika priziuri paeiliui, gerai, jei MOTERIS TAIP NORI, bet nera priversta del finansu, tik tiketina patys nelabai matosi, nes su tokiom 3 porom esu dirbusi biggrin.gif

Bet jei vyras nori pasilikti su vaiku, ji priziureti ir nori, kad jo zmona gristu i darba, man tai nevyriska, jau tad ageriau busiu tundra senobine biggrin.gif

Man vyriska, kai vyras be jokiu klausimu islaiko seima , ypac tuo sunkiu moteriai periodu - nestumas, zindymas, ir suteikia jai PASIRINKIMA, o ne PRIEVOLE, dirbti.

LT pirmus metus gauni visa algos dydi. Tad nereik sukt galvos del pinigu. 

Fb yra toks simonas saimis urbonas. 3 vaikai, su dviem pirmais jis sedejo namie nuo keliu men, zmona politike dare karjera. Pazistu juos, puiki seima. 

Atsakyti

Kai vyrai neskirsto tuos darbus, kuriuos as noriu, kad man atliktu man irgi patinka, pvz plauti grindis indus ir t.t. Bet jeigu vyras pradetu neskirstyti tokius darbus kaip spintu nesiojimas, masinos tvarkymas ratu keitimas, malku skaldymas nu tai zinok man visai nepatiktu biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Geriausia jei seimoje dirba darbus zmones pagal patikima ir sugebejima. kazkada net susimasciau, jauciunera darbu ,kuriuos as mokeciau ir vyras nemoketu, bet yra nemazai tu kuriuos jis sugeba gali o as negaliu...Taigi jei reiktu jis labai lengvai pasirupintu vaikais ir butu su jais, o as i jo role visiskai netikciau unsure.gif
Manau visi normalus vyrai nesuvokia vaiku prieziuros kaip nevyrisko darbo, bent neesu tokiu sutikus. Bet nevyriska yra nesilaikyti seimos, yapc kai auga mazas vaikutis, o noret, kad zmona islaikytu, jei vyras sveikas, tai cia is vis alfonsizmas... unsure.gif

man nepatinka vakaruose ta nesveika lygybe, kai i vyra ir moteri ziurima taip pat , ne kaip i turincius lygevercias teises, bet kaip i turinciu ssugebeti viska taip pat doh.gif
Pvz darbe man vaikinai padedavo pvz kazka sunkaus panesti, nes as aiskiai pasakiau as pries tas lygias teises biggrin.gifo kitom ne, sako juk jus pacios saket, kad teises lygios biggrin.gif
Niekada nevaisinciau vaikino kavineje pvz , nu absurdas man tas lygumas, kur lygumo nera...

NESU NESU NESU

Negi taip sunku isimint??????

Atsakyti

Kai vyrai neskirsto tuos darbus, kuriuos as noriu, kad man atliktu man irgi patinka, pvz plauti grindis indus ir t.t. Bet jeigu vyras pradetu neskirstyti tokius darbus kaip spintu nesiojimas, masinos tvarkymas ratu keitimas, malku skaldymas nu tai zinok man visai nepatiktu biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Geriausia jei seimoje dirba darbus zmones pagal patikima ir sugebejima. kazkada net susimasciau, jauciunera darbu ,kuriuos as mokeciau ir vyras nemoketu, bet yra nemazai tu kuriuos jis sugeba gali o as negaliu...Taigi jei reiktu jis labai lengvai pasirupintu vaikais ir butu su jais, o as i jo role visiskai netikciau unsure.gif
Manau visi normalus vyrai nesuvokia vaiku prieziuros kaip nevyrisko darbo, bent neesu tokiu sutikus. Bet nevyriska yra nesilaikyti seimos, yapc kai auga mazas vaikutis, o noret, kad zmona islaikytu, jei vyras sveikas, tai cia is vis alfonsizmas... unsure.gif

man nepatinka vakaruose ta nesveika lygybe, kai i vyra ir moteri ziurima taip pat , ne kaip i turincius lygevercias teises, bet kaip i turinciu ssugebeti viska taip pat doh.gif
Pvz darbe man vaikinai padedavo pvz kazka sunkaus panesti, nes as aiskiai pasakiau as pries tas lygias teises biggrin.gifo kitom ne, sako juk jus pacios saket, kad teises lygios biggrin.gif
Niekada nevaisinciau vaikino kavineje pvz , nu absurdas man tas lygumas, kur lygumo nera...

NESU NESU NESU

Negi taip sunku isimint??????

Atsakyti

Tikslios nebus, bet galima nubresti gaires, pvz kad matytis turetu kasdien ir bent po kelias valandas ar ne? kalbant apie mazus vaikus. Nes visgi mazam vaikui svarbu, kad mama butu salia, apkabintu, priglaustu, jausti jos kuna, jos kvapa, jos rankas, kad galetu atbekti pasiguosti, jei kas ne taip atsitiko, ar parodyti kazka , pasidziaugti kartu...
Del jusu mamos, manau, ne taip svarbu buvo kaip dirbo visa gyvenima,bet kaip dirbo pirmuosius jusu gyvenimo 3 metus. Ir aisku ne tik kaip dirbo o kaip bendravo su jumis.
Gal but svarbiausia meile, jei seimoje ji yra tai vaikai ir jaucia, tevai myli vienas kita, myli vaikus, vaikai tai ir jaucia. Tada ir po trumpu issiskyrimu visiems gera kartu ir tas rysys niekur nedingsta.

Papildyta:
O kaip ji zinde ?Ir taip greit atsisate organzimas po nestumo? juk dar ir kraujuoji .... blink.gif
Siaip per metus tikrai nebutu praradusi klijentes, jei gera kirpeja..

Tai gal nezinde. O ka ten atsistatyt po menesio? Paketu neturejai, kad neigali dirbt buvai? 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 19, 22:51)
Tikslios nebus, bet galima nubresti gaires, pvz kad matytis turetu kasdien ir bent po kelias valandas ar ne? kalbant apie mazus vaikus. Nes visgi mazam vaikui svarbu, kad mama butu salia, apkabintu, priglaustu, jausti jos kuna, jos kvapa, jos rankas, kad galetu atbekti pasiguosti, jei kas ne taip atsitiko, ar parodyti kazka , pasidziaugti kartu...

Del jusu mamos, manau, ne taip svarbu buvo kaip dirbo visa gyvenima,bet kaip dirbo pirmuosius jusu gyvenimo 3 metus. Ir aisku ne tik kaip dirbo o kaip bendravo su jumis.

Gal but svarbiausia meile, jei seimoje ji yra tai vaikai ir jaucia, tevai myli vienas kita, myli vaikus, vaikai tai ir jaucia. Tada ir po trumpu issiskyrimu visiems gera kartu ir tas rysys niekur nedingsta.

Žinoma, kad geriausia, kai šeimos nariai turi galimybę bendrauti tiesiogiai kasdien. Bet vėlgi, mano mama kartais išvažiuodavo į komandiruotę kokią keliom dienom. Nu ir niekur tas ryšys nedingo. Tėtis apkabindavo ir gerai būdavo smile.gif

Dirbo ji. Berods nuo tada, kai man suėjo pusantrų metų. Taip, svarbiausia buvo tai, kaip ji su manimi bendravo ir kaip manimi rūpinosi.

Dėl šito pritariu.
Atsakyti