Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 20, 21:08)
Nu ne taip ir reta vakaruose, Lietuvoje gal maziau. Airijoje dekretines+motinystes atostogos 6men tik.
Manau, visada reikia galvoti ka geriausiai sugebi, ir jei randi tai didele dovana sau.

Ugdymas, ka konkreciai turit omenyje, ka reikia, privaloma isugdyti vaike iki 7m?
Nemaciau dar mamos(neaocialios) kuri neugdytu vaiko, juk bendraujam, kartu kazka veikiam su vaiku jis taip ir ugdosi. Dainuojam lopsines, dainuojam su vaikais, skaitom , pasakojam pasakas, zaidziam zaidimus, Galu gale pilna bureliu, jei nori konkreciai kazko, ar kazkas sudomino vaika ir tam neturi ziniu.
Kokybisko laiko tikrai lieka daugiau jei neini i darba, kokie ten super darbai namie, valgyti pasidarai siek tiek pasitvarkai, indaplove indus plauna, sklabimo masina - drabuzius, isimk idek, ot kad darbai sunkus Nereikai nei su zadintuvu keltis, nei kur vaziuoti, pavalgyti gali kada nori, nori pasedi nedarai nieko, nori daugiau padarai, niekas su botagu salia nestovi smile.gif

Zmogus pats turi poreiki ugdyis, tevai gali tik sudaryti geras salygas, jei vaikui kas idomu, jis ta ir daro, tuom domisi, iesko budu pasireiksti. nereikia tikria ,akd mama kazkoks genijus butu uztenka meiles, supratimo, isiklausimo. viakas nori piesti, nupirkai popieriaus piestuku ir duodi vaikui laisve, nori dainuoti sokti vel suetiki priemones, Ko dar tokio ipatingo riekai vaikui iki 7m?

Radau str, kuriame išdėstytoms mintims apie namų ar darželio ugdymą pritariu - kad ugdymas, lavinimas - nėra savaiminis, natūraliai išeinantis reikalas, jei jį nori daryt taip, kad išties būtų daugiau pliusų augint vaiką iki mokyklos namie, negu leist darželin - t.y. kad vaiką lavintum įvairiapusiškai, (Pvz. žaidžiant su dvimetinuku, tarkim smėliu, kruopom ar saldainiais - galima pradėt lavint vaiko matematinę logiką, arba ne, meninius gebėimus, dar ką - bet tas priklauso nuo mamos - ar ji turi žinių, kaip tą daryt, ar ne). Mama neperduos to, ko neturi ar nemoka.

http://www.tavovaika...e.d?id=64629193

Užkliuvo jūsų mintis, kad vaikas (žmogus) pats turi poreikį ugdytis.. Vat čia aš nežinau, ar jis tą poreikį taip jau turi, ar jis yra išugdomas pavyzdžiu - ar tai aplinkos, ar tėvų, ar kolektyvo... Nes - ar poreikis skaičiuot - įgimtas? O skaityt? O tobulėt kokioj nors srity? Nemanau. Manau, yra tėvų pvz, tėvų ar aplinkos gebėjimas sumotyvuot ir pagrįst, kodėl to reikia, ir konkurencija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 21 rugsėjo 2017 - 10:21
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 21, 11:15)
Jeigu bobai yra šlykštu paliesti diedo rūbus, tai klausimas, kam išvis su tuo diedu gyventi?

Taip reikia,
Taip visos NORMALIOS daro,
Finansiskai naudinga,
Suteikia malonuma,
etc.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 21, 11:16)
Taip reikia,
Taip visos NORMALIOS daro,
Finansiskai naudinga,
Suteikia malonuma,
etc.

Vėjus kalbi. Jeigu man būtų šlykštu paliesti vyro rūbus, tai by default jis pats man būtų šlykštus, apie kokį malonumą išvis galima kalbėt? Normalios su joms šlykščiais duedais negyvena, nebent morališkai suluošintos aukos yra.
Atsakyti

O jai gal slyksttu vyriskus rubus liesti?

O pimpala neslykstu?

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 21, 11:21)
Vėjus kalbi. Jeigu man būtų šlykštu paliesti vyro rūbus, tai by default jis pats man būtų šlykštus, apie kokį malonumą išvis galima kalbėt? Normalios su joms šlykščiais duedais negyvena, nebent morališkai suluošintos aukos yra.

ŽKB, tu gi - nenormali. Ko čia jaudiniesi dėl normalių?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 21, 11:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="71807451" data-time="1505980027"><div><p>O jai gal slyksttu vyriskus rubus liesti?</p></div></blockquote><p>O pimpala neslykstu?</p>

Aisku slykstu tokioms. As kitokiu praktiskai ir nesutikau, jei ka.
Vyriska anatomija priimama, kai kazkas negrazaus bet neisvengiamo, ka reikia PAKESTI.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 09 21, 11:32)
ŽKB,  tu gi - nenormali. Ko čia jaudiniesi dėl normalių?

Aš tai dėl nieko nesijaudinu
Atsakyti

Jeigu bobai yra šlykštu paliesti diedo rūbus, tai klausimas, kam išvis su tuo diedu gyventi, dalintis lova, nuo jo vaikus gimdyt?

Gal vyras kokiose statybose dirba, issipurvina baisiai. Manau yra priezastis logiska, nes gi tikrai nesunku sumest tuos rubus kartu.

Atsakyti

Aisku slykstu tokioms. As kitokiu praktiskai ir nesutikau, jei ka.
Vyriska anatomija priimama, kai kazkas negrazaus bet neisvengiamo, ka reikia PAKESTI.

Tai gal problema tavyje?

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 09 21, 11:13)
Gal ten kokie specifiniai rūbai? Aš vyro dviratininko aprangą skalbiau tik vieną kartą - po daugiadienių varžybų, vakarais, kalnuose. Kai parvažiuodavo nusikalęs ir ne jėgų. Šiaip aprangą visada išsiplauna pats.

Nu gal gal. Tuomet dar suprasčiau. Bet apie darbinius ar kokius spec rūbus ji nieko nerašė, rašė "vyras savo rūbus skalbiasi pats"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 21 rugsėjo 2017 - 11:03
Va skaitant Ubuntu, labai gerai matosi tokio vos pakenciamo vyro vieta seimoje.
Rubus pats skalbiasi, lovoje prisileidziamas tik jei suteikia malonuma. Ir Ubuntu tame nemato nieko keisto.

Montekrista
Tai gal problema tavyje?

Na taip, tam tikros moterys traukia girtuoklius, kitos smurtautojus. Pakeicia kelis, bet visi tokie. Matyt problema jose, tai manau irgi problema manyje, kad pritraukiu tokias kurios vyriskumo nemegsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 rugsėjo 2017 - 10:55
QUOTE(Montekrista @ 2017 09 21, 07:03)
Tai kitas klausimas- kodel vyras sitaip namu vengia?</p>

Nevengia, jis dirba megstama darba, gal nelabai suprasi, bet dazniausiai ,kad daug uzdirbti reikia ir daug dirbti. vargiai zinau vyru, kurie uzdirbtu daug dirbadmi 40 val per savaite biggrin.gif tu zinai? Kiek tavo vyras dirba?
Atsakyti