Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 22, 16:38)
Tai gal tu nustok is vieno skainio ar zodzio istemt sakni? esme svarbu, testinumas, poklabis, diskusija ne pavieniai zodiai ir gramatika, kada daeis iki tavo makaules?

Cia kaip Kauno meras jo klausia, kodel nupjovet sveikus medzius, atsako, o kiek jus saligatviu nutiesiet....kas su zmonem darosi?
doh.gif
Papildyta:

taigi gal nustok taip apie kitu zmoniu triusikus rupintis ir dometis?????ar ne tavo ci amintis buvo,kad tai negrazu?  biggrin.gif

Kas tau neaišku, gluše? Tu parašei: "ŽMONĖS NEBLUNKA" aš tau aiškiai parašiau, kaip būna, daeis iki tavo vaikystėje daužytos makaulės ar ne? Nu bet kaip būti tokia nupušėle?

Beje, žmonės blunka, gali suprast kaip nori, tiesiogine ar perkeltine prasme, skiriasi netgi natūralus žmogaus odos atspalvis, kitas gali būti visą gyvenimą baltas kaip sūris, (kaip tau, dlia asobo tūpoj, aiškinu- "išblukęs") kitų natūralus odos atspalvis tamsesnis (nekalbant apie azijiečius, indusus ar juodaodžius) tai nustok čia šokti į akis, verčiau eitum diedui mineto padaryt, kad neitų į barus ančių medžiot, ne ko čia draskais beviltiškai
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 22, 16:51)
bandai save itikinti? lotuliukas.gif

Nu nedurnystes vsiai, kai supranti, kazkaip idomiai tau durnystes rodosi rimtai..

ne zinok neturiu as tokiu porblemu, deja, nepasiseke ir si kart tau smile.gif
Zinai kas man lovoj patinka ir kas ne vou ir cia ne svetimu triusiku analize, idomu is kur zinai, stiklinis rutulys tai pas burbancia lotuliukas.gif

doh.gif kas pagal tave ne ligoniai? tu pati?
Nupjove ir gana daug, tokia oficiali nepriklausomu dendrologu komisijos isvada, apsisviesk tu nors vienoj srity doh.gif
O rimtai ar yra sritis kokioj tu nors kiek gaudaisi???? ka dirbi gyvenime?

Tai eik i savo 2013 metu Sani tema ur skaityk7s kas su tavim negerai. Man tai neidomu. Permeciau viena kart akim, zinau, jad vyrui neduodi, frigidiska, o daugiau man ir neidomus tavo pantalonai medvilniniai.

Pagal mane ligonis tas, kuris PLESOSI FORUME MAIKE VISOSE TEMOSE IR DEDASI VISUR VISAZINE (cia del taves, asmeniskai, rekianciu, padidintu tekstu).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 22, 16:57)
Tai eik i savo 2013 metu Sani  tema ur skaityk7s kas su tavim negerai. Man tai neidomu. Permeciau viena kart akim, zinau, jad vyrui neduodi, frigidiska, o daugiau man ir neidomus tavo pantalonai medvilniniai.

Dar yra ta tema, kur ji apie oralinį analinį reiškėsi? Tingiu viską skaityt, užteko, kiek pramečiau akim lotuliukas.gif Bet tai kokua falšyva šlykšti boba, ne tik kad nepripažins, bet dar mane bandė apkaltinti, atseit tai aš buvau sani lotuliukas.gif Fuuu
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 22, 17:01)
Dar yra ta tema, kur ji apie oralinį analinį reiškėsi? Tingiu viską skaityt, užteko, kiek pramečiau akim lotuliukas.gif Bet tai kokua falšyva šlykšti boba, ne tik kad nepripažins, bet dar mane bandė apkaltinti, atseit tai aš buvau sani lotuliukas.gif Fuuu

Ner tos temos. Sakiau gi kad istrinrata turbut, nes slykstyniu daug buvo, ir ji ten apsiko visas...
Arba yra, bet tai kai buvo pries gerus du metus - tai as tikrai neturiu laiko tiek knistis. Bet Sani tada rase" kas i burna - tas i burba, kas i ten - tas i ten, o kakam skyle - tai kakam". Zodis zodin neatkartosiu, bet esme tame. Net ir Ubuntu nicu budama ta patvirtino " argi ne taip? bigsmile.gif "

Slykstesnio sutverimo nesu gyvenime sutikus, nors daug visokiu pazistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 22 rugsėjo 2017 - 16:10
QUOTE(cambala @ 2017 09 22, 16:57)
Tai eik i savo 2013 metu Sani  tema ur skaityk7s kas su tavim negerai. Man tai neidomu. Permeciau viena kart akim, zinau, jad vyrui neduodi, frigidiska, o daugiau man ir neidomus tavo pantalonai medvilniniai.
Pagal mane ligonis tas, kuris PLESOSI FORUME MAIKE VISOSE TEMOSE IR DEDASI VISUR VISAZINE (cia del taves, asmeniskai, rekianciu, padidintu tekstu).

ziuriu tau kompleksas ,kad tiek mazai zinai gyvenime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 22, 17:01)

o tai ne sani esi??gyveni Airijoje, turi 2 vaikus, nedirbi, kaip matau su vyru problemos, nei ciulpt neduoda, kad vis vaidenasi tau tie oraliniai ka cia dabar vartaisi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 22, 16:52)
Kas tau neaišku, gluše? Tu parašei: "ŽMONĖS NEBLUNKA" aš tau aiškiai parašiau, kaip būna, daeis iki tavo vaikystėje daužytos makaulės ar ne? Nu bet kaip būti tokia nupušėle?

Beje, žmonės blunka, gali suprast kaip nori, tiesiogine ar perkeltine prasme, skiriasi netgi natūralus žmogaus odos atspalvis, kitas gali būti visą gyvenimą baltas kaip sūris, (kaip tau, dlia asobo tūpoj, aiškinu- "išblukęs") kitų natūralus odos atspalvis tamsesnis (nekalbant apie azijiečius, indusus ar juodaodžius) tai nustok čia šokti į akis, verčiau eitum diedui mineto padaryt, kad neitų į barus ančių medžiot, ne ko čia draskais beviltiškai

idomu kur tu buvai kai dievulis grozi ir prota dalino, nei vienoje eileje nestovejai kaip suprantu. doh.gif

Zmones neblunka mirksiukas.gif taip oda skiriasi zmoniu, bet juodaodis netampa baltaodziu, jei ne liga kokia mirksiukas.gif

aik aik daryk jau ,keik jau besvajosi ilgai, ar neprisileidzia,? lotuliukas.gif

sedek tada ir mastyk, kaip suprasti tekstu esme, gal gyvenime pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 22, 17:14)

o tai ne sani esi??gyveni Airijoje, turi 2 vaikus, nedirbi, kaip matau su vyru problemos, nei ciulpt neduoda, kad vis vaidenasi tau tie oraliniai ka cia dabar vartaisi lotuliukas.gif

Ji nedaro Sani budingu gramatiniu klaidu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 22, 17:17)

o dar viena gramatikos eksperte islindo biggrin.gif

Gerai palieku jus pestis del mesytes toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar yra ta tema, kur ji apie oralinį

Moterys, nemeluokit sau ir kitiems.
Atmetus isimtis, daugelis moteru mieliau glosto krutis, nei liecia slykscias vyriskas genitalijas. Apie burnas jau patylesim.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 22, 17:19)
Atmetus isimtis, daugelis moteru mieliau glosto krutis, nei liecia slykscias vyriskas genitalijas. Apie burnas jau patylesim.

blink.gif blink.gif
tu su kokiom moterim bendrauji, savas krutis glosto ???? man asmensikai visas mano vyro kunas mielas .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 22, 17:17)

Kaip taikliai biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 22, 17:18)
o dar viena gramatikos eksperte islindo  biggrin.gif

Gerai palieku jus pestis del mesytes toliau  mirksiukas.gif

Mirksek mirksek savo nerviniu tiku , bet tau turetu baisiai buti geda.
Ablna nica pakeitei, ilgai dar si turesi?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 22, 17:18)
o dar viena gramatikos eksperte islindo  biggrin.gif

Gerai palieku jus pestis del mesytes toliau  mirksiukas.gif

Butent as nesu eksperte, klaidu darau daug.
Esme gi ne klaidose, o tame, kad jus meluojate.
Papildyta:

Siulau, nors viena karta savo izvalgom, patarimais pasinaudoti paciam.
Atsakyti

Nenusišnekėk. Jei pas tave galvoj varžteliai vietomis sukeisti, tai nereiskia, kad ir kiti tokie patys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 rugsėjo 2017 - 16:30