Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 28, 11:36)
Visada pasibaisedama ziurejau i moteris,  kurios net ranksluoscius lygina  biggrin.gif
Papildyta:

O as baisiuosi nevalom, kurios plemuotos ir glamzytos vaiksto.
O kam ranksluoscius lygint? Dziovykle islygina taip, kaip is parduotuves nauji buna.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 28, 11:40)
O as baisiuosi nevalom, kurios plemuotos ir glamzytos vaiksto.
O kam ranksluoscius lygint? Dziovykle islygina taip, kaip is parduotuves nauji buna.

As kalbejau apie plemuotas ar dziovykles? As kalbejau apie ranksluosciu lyginima...Dah!
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 27, 20:16)
Su tokia logika tai sunkus atvejas.
Yra galima atskirti zmones kurie patyre ir prisiskaite instrukciju,
Tada galima suprasti, kur skaite.
Sakysim skaitant jos politines nuomones pasidaro aisku, kad Maskvos propoganda ziurima ne Russia Today, o is rusisku saltiniu skirtu rusams.
Paprastai tokias zinas ziuri tik arba rusai, arba zmones kuriems prastai su anglu.
APie programavima - ta pati istorija. paimtas pavadinimas - programuotoja ir daugiau nei mur mur.
Programuotojo darbo pavadinimas deja suprantamas tik tiems kurie to darbo neisivaizduoja. Zmones dirbantys toje sferoje REALIAI, apipiltu abejojanti informacija kuri nepaliktu abejoniu

lotuliukas.gif
oi kaip nepataikei si kart visiskai por sali as is vis jokios tv neziuriu, nera tam laiko biggrin.gif ir aplamai nesigilinu i dabartinius Rusijos ivykius, bet turim mastyma, kuriuo galima naudotis ar ne?

o apie programavima, ir mano darba galvokit ka norit, man kas? as gi zinau ,ka dirbu biggrin.gif

man zinai kas idomiausia, kai zmones noredami irdodyti savo tiesas ima ir dergia pasnekova, vietoj to kad remtusi kakzokiasi argumentais, faktais. padeda?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 28, 11:30)
Va pvz as galiu atsikelt anksciausiai ryte ( nors man keltis reiktu veliau) ir islygint vyrui marskinius. Ir ne todel, kad jis ar nemoka ar jazka, o todel, kad tai man tiesiog malonu. Ir dauguma viska daro del savo antros puses, tiesiog taip ir isreiskiama meile, gyvenimas del kito.

Abejoju, ar pats lyginimas yra malonumas.
Malonumas, jei darai kazka del mylimo zmogaus.
Todel su pasimylejimu tas pats, reikia SAVE PAVEIKTI, kad tai butu malonu, KAI MYLIMAJAM REIKIA, o ne isvedinet ilgas teorijas, kodel to nedaryt.

Bet cia tema pasisuko i gyvenima del kito.

Dauguma tame mato arba kazkoki dangiska atsidavima, arba apskaiciuota klasta.

Deja tiesa ta, kad daug zmoniu tiesiog per gyvenima del kitu sprendzia savo smennes problemas.
Gyvena del vaiku (daugiausia), del tevu, del sutuoktiniu ir t.t.
Bet is tiesu - neturi kitos iseities ar bent jos nemato

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 09 27, 20:49)
Tai tu pritari, kad normalias studijas baiges zmogus tures didesni kompetenciju spektra, gilesnes zinias, nei tas kur sutrumpinta kursa pravare? Nes as va butent apie tai kalbu. O kad dirbti gali, tai aisku, bet pareigos ne tos pacios, galimybes ne tos pacios, lankstumas, projektai, imone net. I koki Airbus tikrai neisidarbinsi be pilnu studiju. </p>

Tai zinoma tures, tai zinoma yra skirtumas tarp studiju 1m ir 4m, jei zmogus iki tol nezinojo daugiau, jei imsim ta pati zmogu, tai aisku jis per 4 ismoks daugiau .
As snekejau ne apie ziniu dydi, gyli, kompetencija, o galimybe dirbti ir rasti darba, ir realiatyve informacija, ko reikia darbui. Tik per tuos 3 m,ka praleistu koledze jie susilygina. nepastebejau is savo kursioku ir kitu zmoniu pavyzdziu, kad labai skirtusi darbai. Taip kazkokios firmos nepriims, bet kazkokios priims. Pvz as kur dirbu su manim dirba zmones ir su paprastu bakalauru musu algos tos pacios. Kyla su metais ir patirtim. Kituose imonese kitaip, labai viska ivairu, sunku pasakyti bendrai, ziurima pagal konkretu zmogu.
Pvz vienas vaikinas istojo i normalu 4 m bakalaura, bet jis iki to buvo super programuotojas, tik uzsinorejo diplomo, nes neturejo jokio aukstojo. O jis toks geras, kad destytojai sako vienas is geriausiu studentu ju destymo periodu. Jis studijuoja ir paraleliai dirba, jei jis butu turejas kta ausktaji ri baiges musu kursus, manai butu zinojes maziau uz eilini baigusi 4m?. Taigi viskas galu gale vis tiek priklausys nuo talento, gali baigti ausktaja, gauti diploma, bet jei nerodysi tam tikru savybiu gali ir darbo nerasti...
formaliai baigti tik ta aukstaja tikrai nera labai sudetinga.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2017 09 27, 21:37)
ką jūs čia veikiat chebra per dienas?
gyvų draugių neturit?  unsure.gif  unsure.gif

nera laiko gyvom draugem, ypac darbo metu biggrin.gif o cia ilyst galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 28 rugsėjo 2017 - 11:11
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 28, 12:06)
Abejoju, ar pats lyginimas yra malonumas.
Malonumas, jei darai kazka del mylimo zmogaus.

Tai ir sakau, kad sviestas sviestuotas. Darom kazka del mylimo zmogaus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 28, 09:49)
Muilo burbulas. Asocialus tevai niekada netaps pareigingais tevais. Tokiems is karto reikia atimti teises i vaikus.

Kas iš to, jei atimsi, kitų prisiperės. Tokius sterilizuot reikėtų, arba pašalpų nemokėt.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 28, 02:11)
<p>Man taves gaila,man taves rimtai gaila. Tu zmogus negebantis dziaugtis kitu laime,pasiekimais. Negali kontroliuotis avo pavydo.</p>
<p> </p>
<p>Nebuvau jokioje duobeje, tavo ziniai, as tuo metu buvau paciam pakilime, nes issigydziau nuo vezio. Salia manes buvo mylintis zmones, as buvau laiminga, norejosi ta laime dalintis su kiais. Tai vienas.</p>
<p>Antras, mano seima tikrai yra fantastiska ir as kaifuoju. Pilna ta zodzio prasme. Lygiai taip pat as kaifuoju kad TU uzauginai puiku sunu, kuris ketina studijuoti prestizineje mokymo istaigoje. TAvo rasliavoje as matau ne girimasi, o motinos pasidiziavima sauniu sunumi. Skirtingi zmones esam.</p>
<p> </p>
<p>Taigi, tavo minti supratau.</p>
<p> </p>
<p>Dabar tu man ismastyk savo "meslinu poziuriu", Kodel tie vaikai pasirinko mano profesija, kodel tie vaikai lankosi zmoniu namuose,kaip tevu, kurie ju net neivaikino.</p>
<p> </p>
<p>IrDar pasiulysiu pasidometi kaip globos namu globotinai sulaukus pilnametystes integruojasi i visuomene.</p>
<p> </p>
<p>Sunku taiu gyventi pasaulyje, ziauriai sunku.</p>

nepastebejau jokio pavydo burbancios poste, ji siaip labai net teisi.
o tai,kaip tie vaikai su JUMIS bendrauja, tai neiko keisto, vaikams is globos namu, asocialiu seimu, bet kosk demesys yra demesys, jei GERIAU NEZINO. Labai saunu ,kad padejot tiem vaikams, bet reiktu matyti ir ka gavot is to ir nesusireiksminti, tada tai tikrai bus geras darbas.
Visada sakiau, kad zmogus , ka bedarytu, primiausia daro del saves.
Kad dziaugiates savo siema irgi gerai, tik nu nereikia jsokisti prie kiekvienos temos ir atvejo, JUMS atrodo kitu seimos prastesnes?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 09 28, 08:44)
Saziningai norejau tema istraukti is rietenu duobes, pasukti link diskusijos, tenka pripazinti pervertinau, pasirinkau ne ta zmogu (oponenta).........

Viesiem sekmes, "Mylekite ir bukite mylimi".
4u.gif

TIKRAI???iskeikdama visokiais epitetais mane, nes JUMS drisau priestarauti???doh.gif
gal pervertinot SAVE?

JUMS PRIMIAUSIA 4u.gif gal busim maziua pagiezinga, jei pajusit meile gyvenime? unsure.gif
Atsakyti
Ubuntu, o dabar atsakyk - ar vaikystej i pusi atsitrenkei, ar vyras girtas smegenine sutrenke?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 28, 11:09)
Nebuvo pas ja noro ikast apie kosmetika, kt ir endometrioze ir dirbancias jaunas mamas? Jai buvo duota galimybe paneigti savo zodzius, pasakyti, kad ne ta turejo minty, ne taip issireiske ar pan. Apie atsiprasyma jau ne nekalbu, sitas sutverimas tokios sampratos neturi.
Kazkaip beveik visi jos nesupranta. Ir kaip cia gali buti kad zmogus taip su visais nesusisneka, kad reikia rasyti tokius postus?

aisku ,akd nebuvo, is vis neturiu tokio poreikio kaip pati, vaikscioti paskui zmone sir kandziotis.
taip deja, kad ir kaip jusm nepatinka, mano tokiso vertybes, kurias issakiau, jas galit prisimatuoti sau galit nesimatuoti, jsu reikalas. Jei esat tikros savo gyvenime, ka darot, jei tirkos del savo vertybiou, tai kokiso problemos? kakzodel manes jusu vertybes, jusu postai neizeidzia, Tai gal mokytis laikas butu priimti kitu zmoniu nuomones i rju gyvenimo filosofija, juk TAU asmeniskai as neiko netrukdau ir neliepiu, nei siulau, nei is vis kazkaip veikiu tave, ar veikiu per atstuma? biggrin.gif
Neturiu uz ka atsiprasyti? uz ka uz savo kriskcioniskas vertybes, ar ju issakyma? bigsmile.gif
ar dar vis parineisi del to,kad paskaiau kad galbut turi kompleksu, kuriuos retusuoji makijazu? o ka taip nebuna?
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2017 09 28, 11:17)
Siūlau atlikt soc. eksperimentą - pvz. darbe kolegoms vyrams išrėžkit: tie, kurių plaukai rusvi, yra impotentai. Na ir pažiūrėsit, kaip visi neprisitaikys sau, kaip įžeidaus teiginio, nes jie gi ne ,,tie'', o tie, kurie kiti..smile.gif

cia butu visiska nesamone smile.gif aplamai vyrams impotencijos tema skaudi biggrin.gif bet vyras uztikrintas savo potencija tikrai neisizeis, pasijuoks gal is tokio nusisnekejimo ir viskas.
Jus vis tiek nepasigililnot ,kodel mes visgi isizeidziam. Vien juk kai sako artimas zmogus, tada skaudu, kad jis musu taip ir nepazino, jei sako neteisa, o jei sako tiesa, mums gal ir taip ta vieta skauda. Kai sako svetimas, tai jis aisku mnusu nepazysta, tai kodle skauda? nebent pataiko i ta vieta, kuri skauda, kompleksa, saves nemeile.
Ziurekti jei graziai merginai, kuri zino, kad yr agrazi ir savim pasitiki, apsakysit, storule ar ji issizeis?pasiukios pirstu jums ties smilkiniu ir viskas. O jei merginai su virsvoiru taip pasakysit? ta kuri ir su virsvoiur save myli, lygiai taip pat pasukios pirstu, sakys nu tai akivaizdu,akd as stora ir ka?? o ta kuri kompleksuoja, gal vsia nakti verks. taigi ar pasakyme svetimo zzmogauis esme ar zmoguje paciame?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 09 28, 12:56)
aisku ,akd nebuvo, is vis neturiu tokio poreikio kaip pati, vaikscioti paskui zmone sir kandziotis.
taip deja, kad ir kaip jusm nepatinka, mano tokiso vertybes, kurias issakiau, jas galit prisimatuoti sau galit nesimatuoti, jsu reikalas. Jei esat tikros savo gyvenime, ka darot, jei tirkos del savo vertybiou, tai kokiso problemos? kakzodel manes jusu vertybes, jusu postai neizeidzia, Tai gal mokytis laikas butu priimti kitu zmoniu nuomones i rju gyvenimo filosofija, juk TAU asmeniskai as neiko netrukdau ir neliepiu, nei siulau, nei is vis kazkaip veikiu tave, ar veikiu per atstuma?  biggrin.gif
Neturiu uz ka atsiprasyti? uz ka uz savo kriskcioniskas vertybes, ar ju issakyma? bigsmile.gif
ar dar vis parineisi del to,kad paskaiau kad galbut turi kompleksu, kuriuos retusuoji makijazu? o ka taip nebuna?

Ai, tai jau dabar kaip ir " galbut" turiu kompleksu, kuriuos slepiu po makiazu. Tai gal ir" tik galbut as paleistuvauju" tik , o ne taip kad paleistuvauju? Kaip cia dabar? Pasinaudok Vilneros pasiulymu eksperimentui - nueik i darba ir teks " kas rausvais plaukais - tas impotentas". Nedasuto?
Ka siulai matuotis? Kokios tavo vertybes, jei sugebi, kada zmogui skauda ( tema apie meiluze) kaltint moteri, jog ji pati viskuom kalta. Tu jos gyvenima zinai, kad kaltini ja? Taves paprase, nerasyt, tai tu dar puoli tarkstis, kad " tavosios suknistos teisybes karcios nenori girdet" blink.gif .
Nei per atstuma nei salimais manes niekas neveikia, tik as jau siandien nebejuokais stebiuosi tavo nupusimu. Tu gal duok savo rasliavas kokiem savo vaikam ar vyrui paskaityt, na tegu pakomentuoja taip is salies kaip tu atrodai.
Ir sitiek apsisukus, sitiek persiedus su visom, nors protelio vos vos turetum bet jau kazkiek nebespragseti ir patyleti.
Atsakyti
Oho, kaip pinasi raidės, musiet naktį nemiegojo, pavargo, gal čiulpė daug, kad vyras nepabėgtų lotuliukas.gif
Atsakyti