QUOTE(cambala @ 2017 09 28, 14:38)
Eik i savo dievuku tema, ryte perskaiciau, vos kavos neispurskiau is burnos is juoko.
Kaip tu ten sakei kazkada - tu ne Kristusiukas, antro zando neatsuksi. Kodel galvoji kad pries tau tureciau atsujt. Pradejai uzeidinet pirma - gavai irgi i skura. Dar rausies - daugiau gausi. Prisimeni nuoroda apie tigra buvau idejus?
nu va, jau pirmieji Alzheimerio požymiai, ilgai laukti neteko
tokia prisigyrusi visiems atmintimis, neatsimena kuri pirma iš mūsų įžeidinėti pradėjo
aš gi tau sakau, būk mano prieše, būk kuo ilgiau, man tik nauda iš to
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 09 28, 15:41)
per daug darbuotojų, per mažai darbo. Tą krūvį palikus pusei, bet tiems judriems- tada darbas būtų efektyvus.</p>
tai nesvarbu kokia išvada, svarbu, kad tai įmanoma, Idomucia čia klydo ir tiek
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 28, 17:43)
Abejoju. Tie "judrieji" kaip narkomanai - jei jų smegeninei neduosi kasdienės pliurpalų dozės, jiems pasireikš abstinencija ir iš viso jokio darbinio rezultato negausi.
Gana tikslus komentaras. Judriam žmogui nuobodu yra monotoniškas darbas. Nepakikenus forumuos iš kokios cambalos, gana liūdna būtų

Tiesiog tokie žmonės greitai atkristų, išeitų į įdomesnius darbus. Tai kai galima buvo "kuro užsipilti", tai išdirbau apie 8-9 mėn., kol pati sau darbo nesusigalvojau, kad kitam nereiktų dirbt