Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 09 28, 15:41)
Išvada viena-per daug darbuotojų, per mažai darbo. Tą krūvį palikus pusei, bet tiems judriems- tada darbas būtų efektyvus.</p>

Abejoju. Tie "judrieji" kaip narkomanai - jei jų smegeninei neduosi kasdienės pliurpalų dozės, jiems pasireikš abstinencija ir iš viso jokio darbinio rezultato negausi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 28, 14:38)
Eik i savo dievuku tema, ryte perskaiciau, vos kavos neispurskiau is burnos is juoko.
Kaip tu ten sakei kazkada - tu ne Kristusiukas, antro zando neatsuksi. Kodel galvoji kad pries tau tureciau atsujt. Pradejai uzeidinet pirma - gavai irgi i skura. Dar rausies - daugiau gausi. Prisimeni nuoroda apie tigra buvau idejus? ax.gif

nu va, jau pirmieji Alzheimerio požymiai, ilgai laukti neteko biggrin.gif
tokia prisigyrusi visiems atmintimis, neatsimena kuri pirma iš mūsų įžeidinėti pradėjo biggrin.gif
aš gi tau sakau, būk mano prieše, būk kuo ilgiau, man tik nauda iš to tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 09 28, 15:41)
per daug darbuotojų, per mažai darbo. Tą krūvį palikus pusei, bet tiems judriems- tada darbas būtų efektyvus.</p>

tai nesvarbu kokia išvada, svarbu, kad tai įmanoma, Idomucia čia klydo ir tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 28, 17:43)
Abejoju. Tie "judrieji" kaip narkomanai - jei jų smegeninei neduosi kasdienės pliurpalų dozės, jiems pasireikš abstinencija ir iš viso jokio darbinio rezultato negausi.

Gana tikslus komentaras. Judriam žmogui nuobodu yra monotoniškas darbas. Nepakikenus forumuos iš kokios cambalos, gana liūdna būtų biggrin.gif Tiesiog tokie žmonės greitai atkristų, išeitų į įdomesnius darbus. Tai kai galima buvo "kuro užsipilti", tai išdirbau apie 8-9 mėn., kol pati sau darbo nesusigalvojau, kad kitam nereiktų dirbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 09 28, 16:56)
Priimsi į darbą?

Tai as juk ne darbdavys, o samdomo darbuotojo statuse su fiksuota alga.

"tai nesvarbu kokia išvada, svarbu, kad tai įmanoma, Idomucia čia klydo ir tiek"

Man kazkas nesueina galai. Na nereikia bet kokiu programuotoju niekam. O jei kazkokiam kaime atsirado vietu i kazkokioje kavos gerimo kontorojee, tai buna, bet keista, kad vietiniu dykaduoniu pakankamai nerado.

Bet nezinau tokiu atveju nei UK nei Vokietijoje. Zinau tik Rusijoje ir Belorusijoje.

Jei sakysim Ubuntu istekejus uz ruso ir gyvena Rusijoje ti tada risasi ir valdiskos programavimo kontoros ir Putino propoganda ir visa kita.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 28, 18:52)
Tai as juk ne darbdavys, o samdomo darbuotojo statuse su fiksuota alga.
Man kazkas nesueina galai. Na nereikia bet kokiu programuotoju niekam. O jei kazkokiam kaime atsirado vietu i kazkokioje kavos gerimo kontorojee, tai buna, bet keista, kad vietiniu dykaduoniu pakankamai nerado.

Bet nezinau tokiu atveju nei UK nei Vokietijoje. Zinau tik Rusijoje ir Belorusijoje.

Jei sakysim Ubuntu istekejus uz ruso ir gyvena Rusijoje ti tada risasi ir valdiskos programavimo kontoros ir Putino propoganda ir visa kita.

atsakiau ne apie Ubintu, atsakkau į šią posto vietą: "O kad dirbantis eilniu firmoje sau leistu mirkti forumuose tai kazkaip to nemaciau."
Nebent nesupratau kas tas 'eilniu'? Maniau, kad eilinėje firmoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 28, 18:45)
nu va, jau pirmieji Alzheimerio požymiai, ilgai laukti neteko biggrin.gif
tokia prisigyrusi visiems atmintimis, neatsimena kuri pirma iš mūsų įžeidinėti pradėjo biggrin.gif
aš gi tau sakau, būk mano prieše, būk kuo ilgiau, man tik nauda iš to tongue.gif
Papildyta:

Tave izeide tavo dievuku temoj tai , kad parasiau, jog tau iki Dievo supratimo kaip iki Menulio su savo tais 100 dievuku.
4ada tu sioj temoj norejai atsigriebt ir 30 - 34 kazkur psl pradejai mans kvailint, Alzheimere.
Eik tu su savo priesais biggrin.gif , uzsiveisk dar viena ismanuji ciucika, gal vienatve kas kompensuos 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 27, 19:40)
Given444, o ka pati darai?
Kaip sekasi?

nu žinai, kartais pravarau 30psl beveik neskaitydama...
man nuostaba, kad moterys taip murkdosi,negatyviose emocijose...
sveikos, dvasingos moterys...
kapojasi ad hominem...

net neskaitau, tik praskrolinu...
baisu...

p.s. sekas gerai.
kaip ir tau. mirksiukas.gif
intensyvus social life.
žinučių skaičius nuo 2003 metų šį tą rodo, kad negyvenu online gyvenimo su online anonimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 rugsėjo 2017 - 20:14
QUOTE(given444 @ 2017 09 28, 21:13)
nu žinai, kartais pravarau 30psl beveik neskaitydama...
man nuostaba, kad moterys taip murkdosi,negatyviose emocijose...
sveikos, dvasingos moterys...
kapojasi ad hominem...

net neskaitau, tik praskrolinu...
baisu...
p.s. sekas gerai.
kaip ir tau. mirksiukas.gif
intensyvus social life.
žinučių skaičius nuo 2003 metų šį tą rodo, kad negyvenu online gyvenimo su online anonimais.

Laukiau tavo atsakymo, uzejau cia tik del jo.

Given444, nebuk tokia kritiska.
Buvo laikas ir mes panasiai kapojomes, kad tik kapotis. Daug is taves pasisemiau, tavo deka pasitikrinau savo letyneles, nuvaliau dulkes. Aciu.

Skaiciau temoje tavo pasisakymus apie kaimyne ir t.t.

Given444, as neabejoju, kad tau viskas gerai, labai tikiu kad taip bus ir toliau. Zinodama tavo altruistiska dusele, buk gera, patausok save sau, neidalink save visos.

Tave prisimenu.
Sekmes, santarves ir didziules laimes, tu jos nusipelei. Noreciau kad tu sutiktum, o gal jau sutikai ta vieninteli, kuris sugebes ivertinti lobi, kuri likimas jam atsiunte 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif prajuokino.
Sitame klipe naparnikas - Uburte. Tokia atsiputus biggrin.gif
Malačius.

https://m.youtube.co...h?v=b7Aa0Hti02k

--'------------------------

biggrin.gif biggrin.gif Cia tai as su Moonte biggrin.gif biggrin.gif

https://youtu.be/wo0ihBN4YoM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugsėjo 2017 - 22:33
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 28, 22:50)
biggrin.gif  prajuokino.
Sitame klipe  naparnikas -  Uburte. Tokia atsiputus  biggrin.gif
Malačius.

Tu ziauriai ziauri. Tu tampai uz vadeliu Ubunte, ja giri, tampai ja kaip klounu lele , o ji tiki...
Buvo tokia senai P& S. Gal truputi nesusisedejusi su mastymu, bet nors sirdies geros. Juokesi visokios menkavertes is jos, saipesi...Man asmeniskai jos buvo gaila.
O sita padla tiesiog yra padla. Melage, apsimetele ir chame be nuovokos.

O tu dvasini orgazma hauti, zibala bepilanti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 28, 23:05)
biggrin.gif  prajuokino.
Sitame klipe  naparnikas -  Uburte. Tokia atsiputus  biggrin.gif
Malačius.

--'------------------------
biggrin.gif  biggrin.gif  Cia tai as su Moonte  biggrin.gif  biggrin.gif

https://youtu.be/KV8NUn4S6UQ

Tu nesveika.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 28, 23:11)
Tu ziauriai ziauri. Tu tampai  uz vadeliu Ubunte, ja giri, tampai ja  kaip klounu lele , o ji tiki...
Buvo tokia senai P& S. Gal truputi nesusisedejusi su mastymu, bet nors sirdies geros. Juokesi visokios menkavertes is jos, saipesi...Man asmeniskai jos buvo gaila.
O sita padla tiesiog yra padla. Melage, apsimetele ir chame be nuovokos.

O tu dvasini orgazma hauti, zibala bepilanti. doh.gif
Papildyta:

Tu nesveika.

Tu paklausyk kaip tu kalbi - vieni keiksmazodziai.
Tai kazka sako apie tave, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 rugsėjo 2017 - 22:19
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 28, 23:13)
Tu paklausyk kaip tu kalbi -  vieni keiksmazodziai.
Tai kazka sako apie tave,  ane?

Keiksmazodis yra mazybiniai zodziai " p.te" ir panasus, kuriuos tu vartoji savo sex ozabocenos kalboje.
Nesako.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 28, 23:15)
Keiksmazodis yra mazybiniai zodziai " p.te" ir panasus, kuriuos tu vartoji savo sex ozabocenos kalboje.
Nesako.

Šitą dainą skiriu tau biggrin.gif

https://youtu.be/u-C2VI2915A
Atsakyti