Idomucia: Cia toks pats promachas kaip save pozicionuoti kaip gyvenancia Airijoje, o mastyti, kaip atrodo ji neislindus is Maskvos.
Jei jau meluot, tai gal reikia pasiruost. Nuomone palanki Putinui neturi skambeti kaip is Ruskij Pervij Kanal, nes Airijoje gyvenantys ir nemirkstantys rusu aplinkoje tokiu kanalu neziuri, o jei jau kalbet apie dvasinga meile vyrui, tai juk nesunku bent forume pameluoti, kad "jei pamatau, kad brangiausiasis mane troksta, tai labai apsidziaugiu, kad galiu save suteikti"
Kaip sakoma yra negeri zmones, bet patys blogiausi nesugalvoja net pameluoti...
Man zinok su maistu pereina rusu putinisteine propaganda, perku cia rusisko maisto kai kuriuos produktus (labai gera kokybe), o ten matomai nano technollogijos, juk Putinas veikia vsia pasauli, rinkimus Jav, kariniu baziu sprogdinumus Ukrainoje, kai ten girti karininkai voliojasi
... baje, kaip mane tokie vejai juokina, net ivardinti zmogus negali ,kas ta propoganda, ir ka as pasakiau ne taip, bet va vis tiek pasakiau. Pastebejau tarp lietuviu kartais yra taip, kad jei nekeiki Rusijos, jei nors ka teigiamo pasakai, viskas, esi agentas, propogandos auka ir t.t. Tau paciam nekvaila visa tai? atrodo neesi durnas zmogus, o pakibai ant tokiu veju, tu pats mastyti nemoki apie reiskinius , kas vyksa pasaulyje? net airiai ,kas daugiau domisi pasisako protingiau uz dali lietuviu, Jau nei rusu kulturos paveldas niekam neidomu, kabinejasi prie visko , pamirso jau rusu klasikus? rasytojus, poetus? ir rusai zmones jau visi blogi patapo? Putino aukos? apraizge tas Putinas visa tauta ir pasauli ar ne???
Viskas ka ziuriu kartais - tai Sariju, del jo jumoro jausmo , gaila lietuviai neturi tokio zurnalisto. O visa kita yra paciu politiku, moklininku ir t.t. orginalus pranesimai, snekos, man nereikia, kad kazkas juos interpretuotu.
Pamaciau, kad raso apie kina Vikingas kaip propogandini kazkoki, sakau paziuresiu, kas ten tokio baisaus
nu ir nieko ypatingo, eilis "bajevykas" apie senove, zudosi, prievartauja , nieko naujo. O va Saltasis tango https://www.youtube....h?v=Q7kTnQ9g6nw, gana idomus kinas statytas rusu, ir rodo ir tremimus ir nesliapia, kaip lietuviai tam priesinosi ir t.t. kodel apie tokius kinus nesneka, o apie kazkoki slamsta tik ?
Man atrodo propogandos yra tik buku zmoniu galvose kuriamos, kurie nesugeba mastyti, jiems ka nori rodyk, jei zinos savaip
p.s.
Mano vyras manes visada nori ir mane tai dziugina, bet tai nereiskia, kad mes per diena po 10 k turim santykiauti
o kiek reikia abu vienas kitam ir suteikiam tos laimes ir abiem gera , ne tik jam ir ne tik man, bet tu matau niekaip to nesugebi suprasti, visgi kiekveinas turim savo ribotuma ir silpnas vietas, tau nesuvokt Rusijos politikos ir vyro ir moters normaliu santykiu kurimo.