Nes nu nori tai nori, ko cia draust, bet svarbu nepavaziuot paskui iki tu humanisku peliuku gaudymu arba kokiu parazitiniu vabalu neuzmusimo.
Jai gaila gyvūnėlių. Sako, jei ne dabar, tai užaugusi vistiek taps vegetare

Nu taip. viskas gerai, kad vyrui atrodo negrazi nepasidaziusi, tik problema kaip tas vyras gudriai ar tiesiai sviesiai tai pasako.
Jei sako brangioji pasidazyk savo zavingas lupytes, kad jos butu dar zavingesnes, tai viskas gerai, jei sako atrodai kaip lakudra eik pasidazyk, tai jau oi kaip blogai
O esmeje butent, kad tokie vyrai nemyli tu zmonu, myli tik virseli, kol jis grazus, padazutas, patiuninguotas....paskui kai nusidevi ir dazai nebepadeda eina ir iesko kitu grazesniu...
Jau juokinga darosi Prie ko cia meile ir isvaizda? Taip, sutinku, kad gal yra vyru (gal toks yra autores vyras), kurie is tiesu pernelyg susitelkia i isvaizda ir nuosirdziai zmonos nemyli. Bet is principo makiazas, fizinis patrauklumas ir brandi meile yra niekaip ir visiskai nesusije.
Pvz. Kai mano brangusis apsirengia islygintus baltus marskinius, pasikvepina, man jis fiziskai buna daug patrauklesnis, nei tuomet kai dirba lauko darbus, apsiterlines dazais ir dar suprakaitaves
Nu ir ka? Nu ir nieko. Tiesiog suprantu, kad zmogus gali buti visoks: ir sergantis, ir sveikas, ir linksmas, ir liudnas, ir pavarges, ir piktas, ir su spuogu, ir be spuogo, ir su kostiumu, ir su treniningais ir t.t. Ir tai niekaip nesusije su meile, niekaip
O jus tiesiog uzsiciklinot ant to savo naturalumo Cia kaip uzkietejusios makiazistes bijo savo vyrui pasirodyt be priklijuotu blakstienu, nes neduok dieve tada vyras jau ju nebemyles. Jus lygiai taip, pat tik is kitos puses: neduok dieve, vyrui patiks raudonos lupos ir tada jis myles mano lupdazius, o ne mane
Kazkokie kompleksai buti graziai ?