O veganės nuryja vyru sperma, kurie valio mėsą?

</p>
Tai tau žinduolis lygus tik gyvūnui? O žmogus? Ką veikei per biologijos pamokas? O tokią išsilavinusią vaidinai

Žmonės visada bijo stipresnių. Išsigandai dėl savo vaikelio, a?
Teisingai, bijok. Žinok mano jėga kaip tam tikros praktikės tik auga
Bet aš geranoriškai įspėju nebūti mano priešu ir nepersekioti manęs. Daugiau įspėjimų nebebus ir vieną dieną iš tiesų gali atsibusti pamišusi, šeima nebeatpažins
As visada megau nusvitusius zmones, kurie atranda kazkokias fundamentalias egzistavimo tiesas ir del to pasidaro pikto linkintys, egocentriski, narcisizmo persmelkti ir visokie kitokie ten dvasingi ir pakyleti.
O veganės nuryja vyru sperma, kurie valio mėsą?

</p>
Tu gal persijunk į normalią forumo versiją, t.y. seną versiją, taa nereiks būti kaip iš mėnulio iškritusiai ir susigaudysi
Bet pilna ir tokių, kurie valgė nesąmones ir kurie sukėlė sau savidestrukciją.
Burbanti, į tavo komentarą yra atsakymas pačiam pirmam mano poste. Į tokius atsakyti nebesivarginu. neįdomu.

Ok, sorry, kad kišuosi ne į savo pokalbį, bet.... Jums viskas gerai? Aš suprantu, kad turit kažkokių ten asmeniškumų su tam tikromis narėmis, bet nusiristi iki tokio lygio...?

Pusė kg mėsos per savaitę yra normali sveika norma. Todėl ir pasirinkau ją palyginimui, koks kiekis ir kokių augalų (kiek pupų, burnočių, dumblių + dar kažko) ją galėtų PILNAI pakeisti. Įvertinant ir tai, kad iš augalinio maisto nekurie vitaminai ir mikroelementai pasisavinami prasčiau, negu iš mėsos. Aišku, galima imt besaikes normas, kokius 3 kg savaitei, bet kokie kiekiai susidarytų augalinio maisto tuomet?
As tai manau, kad galima pakeisti ankstiniais, bet reikia labai stengtis, skaiciuoti gelezies normas, juo labiau, kad ne kokie indai esame, pagal tradicija nevalgome patiekalu is ankstiniu 4is kartus per savaite.
Labai rimtai. Aš ne tik veganė, aš ir kitaip apdovanota

Nevartojant gyvulinių produktų, labai problematiška gaut pakankamą vitamino B 12 kiekį. O anas šalia kitko atsakingas už nervų sistemą.
Trūkstant vitamino B12 vystosi nemiga.. Galbūt dėl to Given rašo, kad mažiau miega?..
Bet pilna ir tokių, kurie valgė nesąmones ir kurie sukėlė sau savidestrukciją.
Bet tai man ir kyla klausimas, ar norint buti sveikam, tikrai reikia visiskai isbraukti visus gyvulinius produktus.
Vedu prie to, kad tam augaliniam maistui užaugint reiktų papildomo dirbamos žemės ploto. Dirbama žemė lygu gyvūnų buveinių naikinimas. Tad ir norisi palyginti, ar geriau sunaikint karvę, ją suvalgant, ar geriau pvz. 10 000 kitų gyvūnų, dirbant žemė, kad užsiaugint augalinius pakaitalus. Tiesiog-būtų įdomu palygint alternatyvas.
Bet jei tai būtų tiesa, ką tu rašai, tai nebebūtų veganų, visi jau būtų numirę.
Dar pašiurpinsiu. Žinok anksčiau mano kraujo spaudimas buvo žemokas, lyginant, nors aš to ir nejaučiau ant fizikos. O dabar, po n metų vegetarizimo, po to veganizm, jis geresnis, normos ribose ir nereikia man maisto idžiuliais kilogramais kaip tu bandai įrodyti. Tai kaip čia yra? Ir ne, aš nesu veganizmo unikumas, dauguma mūsų tokie, kurie sveiką veganizmą propaguoja, o ne iš picų ir bandelių.
Papildyta:
O kodėl manai, kad veganių vyrai mėsėdžiai?