Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Tai pas jus arba viskas arba nieko arba gyveni  miske po medziu nuoga, arba viskas dzin tersi gamta vandenynus, kuri kruvas siuksliu, nemastai, ka valgai, ka rengiesi, ka naudoji ir ka paliksi po savim ar ne?  jei neina pasigamint elektors su dviraciu, tai kam apie ka galvoti? tokia tavo logika?

As tikrai nematau priezasciu palu naudoti. Yra paketu is medvilnes pagamintu, jie greitai suyra ir bent jau pas mane, kainuoja euru daugiau nei plastikiniai ir nereikia skalbti po viena pala, nes tai tikrai jokia ekologija. 

Atsakyti

Nebespeju skaityt...
Moteriskes, savo pampersus, palutes ir slyksciasias taureles gal prie saves laikykit?
Nu nebutina visiems zinoti Jusu " piziu "reikalu.
Cia gi kiekvienai asmeniskai.

kodel tau tokie slykstus naturalus dalykai? ir tavo lytinai organai? taigi neikas tau nieko nerodo,bet juk kruvas ismeti paketu, kurie suirs po keliu simtu metu ir taip milijonai moteru kas met, neslykstu bus kazkada po tuos kalnus paketu vaiksciot tavo poranukiams?

mesa gamint po kraujus rankas gyvuno kaisiot neslykstu savas nuosavas organizmas - slykstu? :oh:

Atsakyti

O tai kaip apsikabina kai paketas ? koks skirtumas, siaip niekas ten nemakaluojasi :)   o ka darydavai, kai nebuvo paketu Lietuvoje, kai pradejai sirgt?

Tai darydavo kazka. Bet nei patogu tada buvo, nei higieniska.  :) 

Atsakyti

As tikrai nematau priezasciu palu naudoti. Yra paketu is medvilnes pagamintu, jie greitai suyra ir bent jau pas mane, kainuoja euru daugiau nei plastikiniai ir nereikia skalbti po viena pala, nes tai tikrai jokia ekologija. 

Tai niekas ir nesako,kad butinai situos reikia naudotis, juk Given sake naudoja taurele jus cia pristojot su tom palom :) svarbiausia ne plastik anaudoti ir maziau tersti, kiek tik kas sugebam. As asmeniskai nematau kazkokiu slykstumu ar baisumu ir paluciu naudojime, esu naudojusi ir viskas normaliai. Kaip ir naudojau daugkartinius vystyklus, kaip ir daug kartu moteru iki manes naudojo. Siaip medziaginiai iklotai ir taures tikriausiai bus vis teik ekologiskiau, nei daugkartiniai suirantys, nes visgi juos ir pagaminti reikia ir transportuoti ir tam uzauginti medziagas ir jas transportuoti ....Man asmeniskai nera problema, isisplauti ir su rankom, o i skalbimo masina dedi  kartu su kitais sklabiniais pirma aisku praskalavus su rankom :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 03 spalio 2017 - 22:40
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 03, 20:20)
O man buvo labai lengva. Ras ir viskas smile.gif

Mėsos atsisakyt man irgi buvo lengva.
bet sūrio ir pieno - ne. ilgai save pateisindavau (apie metus laiko): "na, paskutinis sykis".
O juk tai gyvūnai.

Ne veltui Gary Yourovsky, yra pasakęs, jog visa žmonija yra addicted ne nuo mėsos, o nuo cheeeese.

vegetarais būti - lengviausiais dalykas.
o vat išvis neišnaudoti gyvūnų (veganizmas) - menas. smūgis ego ir įprastiems skoniams.

p.s. mėsos atsisakyt tad lengva, o visa kita dairy - tai tikra karalija, po kurią braidai mėtydamas šalin tau netinkantį maistą-nemaistą.....

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 21:32)
Busi Airijoje uzsuk i svecius smile.gif </p>

būsiu, jau labai greit.
gaila, tik Dubline. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 03 spalio 2017 - 23:00

Tai darydavo kazka. Bet nei patogu tada buvo, nei higieniska.  :)

Tikrai patogiau su medziaginais iklotais, nei su plastikiniais, tik aisku jie didesni siek tiek ir jau ne bet ka uzsidesi ir higieniskiau, nes niekas nesunta, viskas kviepuoja :) taip yra galimybe del pratekejimo, todel sakau einant i darba jau man netinka, masciau ta taurele ismegint, bet man ji tokia didele atrodo :) 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 21:39)
<Tai niekas ir nesako,kad butinai situos reikia naudotis, juk Given sake naudoja taurele jus cia pristojot su tom palom smile.gif

naudoju pastaruosus du metus ir palas. biggrin.gif
baisu, ar ne?
nu bet mergos, mergos.
man pvz plastikas ten bjauru. gal jūsų triusikai irgi sintetiniai? gal jūs ir stringus nešiojat, nes gi mada?
Cambala, tu čia tikrai nesikeiki?
tavo mam taip gyveno, tai turbūt jos diedas neapkabindavo, nes mat plastikinių paketų tuomet nebūdavo.
nedarykit cirkų iš savęs. biggrin.gif
Atsakyti

Mėsos atsisakyt man irgi buvo lengvai.
bet sūrio ir pieno - ne. ilgai save pateisindavau (apie metus laiko): "na, paskutinis sykis".
O juk tai gyvūnai.

Ne veltui Gary Yourovsky, yra pasakęs, jog visa žmonija yra addicted ne nuo mėsos, o nuo cheeeese.

vegetarais būti - lengviausiais dalykas.
o vat išvis neišnaudoti gyvūnų (veganizmas) - menas. smūgis ego ir įprastiems skoniams.

p.s. mėsos atsisakyt tad lengva, o visa kita dairy - tai tikra karalija, po kurią braidai mėtydamas šalin tau netinkantį maistą-nemaistą.....
Papildyta:
būsiu, jau labai greit.
giala, tik Dubline. mirksiukas.gif4u.gif

aha ...

susirasysim az

Atsakyti

Tai niekas ir nesako,kad butinai situos reikia naudotis, juk Given sake naudoja taurele jus cia pristojot su tom palom :) svarbiausia ne plastik anaudoti ir maziau tersti, kiek tik kas sugebam. As asmeniskai nematau kazkokiu slykstumu ar baisumu ir paluciu naudojime, esu naudojusi ir viskas normaliai. Kaip ir naudojau daugkartinius vystyklus, kaip ir daug kartu moteru iki manes naudojo. Siaip medziaginiai iklotai ir taures tikriausiai bus vis teik ekologiskiau, nei daugkartiniai suirantys, nes visgi juos ir pagaminti reikia ir transportuoti ir tam uzauginti medziagas ir jas transportuoti ....Man asmeniskai nera problema, isisplauti ir su rankom, o i skalbimo masina dedi  kartu su kitais sklabiniais pirma aisku praskalavus su rankom :)

Bent jau aisku kodel vyras drabuzius atskirai skalbiasi.

O kad moterys palas naudojo anksciau, tai ne argumentas. Jos rankom patalyne skalbe, tu skalbi? Ar tokie arbumentai galioja tik tada, kai tau patogu? 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 20:13)
Matai, kaip itakoja "priklausomybe bendraminciu brolijai".
Kaip as tau nesimpatizuociau, bet tau nepataikausiu,

Nesupratau.
Kur aš esu priklausoma nuo kokių bendraminčių?
Esu paskutinė, kuriai turėų būt pripaišyta etiketė: Pataikaujanti.
Net jei nebūtų Montevertės ir Ubuntu, aš esu/buvau PRIEŠ gyvūnų KANČIAS dėl žmogaus PILVO, netgi pirmoji anksčiau Montevertės ir Ubuntu nustojau vartoti sūrį ir sviestą.

Mūsų ir taip mažuma, čia jūs - masė ir jums patogu jaustis ne baltomis varnomis.

Ne, Moonte, aš prieš mirties bausmę, nors ir sukandus dantis. šiaip emociškai tikrai norėčiau užplot (ir net fizikai) tam nelaimėliui, bet pilnai suvokiu, kad tai nei man, nei jam nepadės.
pilani suvokiu, kad, anot garsos frazės, jei mieste yra kalėjimas, tai jau patapę visų MŪSŲ, ne kažkurio vieno, problema.

žmogus vertesnis už gyvūną tik kažkuria prasme, ir jei gelbėti, tai aišku, kaip tame banaliame palyginime, gelbėčiau pirmoj eilėj žmogų (iš jūros), bet nereiškia, kad jei žmogus vertesnis, tai man belieka gyvūną...nužudyti.
Ne, man belieka - mylėti ir rūpintis jais abiems.

Ir darsyk kartoju, labai džiaugiuos atrasta augaline mityba ir jos privalumais. tarkim, jei išties paaiškėtų, jog augalinė mityba nepatenkina mano sveikatos poreikių, man MORALIŠKAI būtų baisu.
Vadink tai egoizmu, bet aš KAUKČIAU IŠ SKAUSMO. (kad turiu pamest savo įsitikinimus arba nuspręst žūti.)
tarkim, vegetarai tokie B.Shaw, Pitagoras, Tolstojus ir tt, gal tikrai nesuvokė pilnai vegetarizmo naudos, neturėjo tiek žinių,nevalgė kokybiško maisto, ir gal tikrai patyrė sveikatos sutrikimų. bet jie buvo idėjiniai vegetarai ir tai darė dėl gyvūnų. lenkiu galvas prieš juos.
nežinia, kiek aš tverčiau, aš nepasigaučiau kur nors žuvies dėl tų omega 3 ir pan.
Bet kadangi jau aišku, kad augalinė mityba yra pati geriausia žmogui, plius atitinka mano gailestingą požiūrį į pasaulį, tai man belieka tik džiūgauti.

QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 21:03)
Buvo laikas, kai ta chrenova humaniste, savo istikinimu vedina gine tavo subine, nuo moderatoriu savivales. Ir kazkaip tuomet tau tai nemaise.

užskaitau 4u.gif 4u.gif pažvengiau biggrin.gif biggrin.gif
Žmonės yra tiesiog tokie.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 03 spalio 2017 - 23:02
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 23:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71825670" data-time="1507062565"><div><p>Nebespeju skaityt...
Moteriskes, savo pampersus, palutes ir slyksciasias taureles gal prie saves laikykit?
Cia gi kiekvienai asmeniskai.</p></div></blockquote><p>kodel tau tokie slykstus naturalus dalykai? ir tavo lytinai organai? taigi neikas tau nieko nerodo,bet juk kruvas ismeti paketu, kurie suirs po keliu simtu metu ir taip milijonai moteru kas met, neslykstu bus kazkada po tuos kalnus paketu vaiksciot tavo poranukiams?</p><p>mesa gamint po kraujus rankas gyvuno kaisiot neslykstu savas nuosavas organizmas - slykstu? doh.gif</p>

Kause tu, man visai neidomu nei ka tu, nei ka Given i pizes kisasi. Supratai ar dar ne?
Cia kiekvienos moters reikalas ir nebutinai toki intymu dalyka destyt forume.
Cia lygiai taip pat kokiais sudais veganai sika - zaliais ar rudais. Fe...
Bet tau nedasuto cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 03, 23:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71825670" data-time="1507062565"><div><p>Nebespeju skaityt...
Cia gi kiekvienai asmeniskai.</p></div></blockquote><p>kodel tau tokie slykstus naturalus dalykai? ir tavo lytinai organai? taigi neikas tau nieko nerodo,bet juk kruvas ismeti paketu, kurie suirs po keliu simtu metu ir taip milijonai moteru kas met, neslykstu bus kazkada po tuos kalnus paketu vaiksciot tavo poranukiams?</p><p>mesa gamint po kraujus rankas gyvuno kaisiot neslykstu savas nuosavas organizmas - slykstu? doh.gif</p>

Man slykstus kiaulu paketai miskely ar juroj ismetyti. Gal nuo paprasciausios kulturos reiktu pradet?

Kodel kiaules negali savo paketu susivyniot ir tiesiog ismest i siukslems skirta vieta? Nett paketams vokeliai yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 spalio 2017 - 23:19
QUOTE(Moonte @ 2017 10 03, 23:03)
Buvo laikas, kai ta chrenova humaniste, savo istikinimu vedina gine tavo subine, nuo moderatoriu savivales. Ir kazkaip tuomet tau tai nemaise.

Moonte, as labai gerai atsimenu, kaip dabar pagalvoju - tai buvo zenklas, gal pries keleta metu tu ziauriai supykai ant manes uz mano kitokia nuomone, nei tavo. Del kazkokios šūdinos temos, net neatsimenu kokios. Kaip dabar atsimenu tavo priekaistus 'as tave drauge laikiau, O Tu'
Tu atsimenu ka as tau atrasiau?

As paprasciausiai nekenciu, kai nepavyzdingus santykiu zmones bando iškišti kaip uz siekiamybę.
Nu nietyč mnie v glass svajieju siemjoju...
Nenugyvenot jus su vyru pavyzdingo gyvenimo, paziurek kiek brudo buvo jusu gyvenime. O tu cia veliavomis mosuoji ant barikadu uzsilipus 'Pažiūrėkit kokia mano pavyzdinga seima'

As tik del sitos priezasties pradejau i tave kitaip ziureti...per atstuma.

Ir dar be to...skaiciuoji visus savo padarytus gerus darbus.. ir nepamirsti priminti mol as tokia gera, tokia gera, o tu jokio dekingumo man....

Ech Moonte, Moonte...tvaja dūša - patiomky.
Atsakyti