Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Vilnera, aš košę daug metų pusryčiams valgydavau ir vaisius. Ir būdavau alkana po poros valandų bei ieškodavau kur kokios kavos su kažkuo skanaus smile.gif Bet jau anksčiau man būdavo taip, kad kolegės valgo visokius tortukus, sausainius, o man norisi normalaus maisto, ne saldaus ir ne miltinio. Todėl man dabar tikras džiaugsmas ir atradimas yra toks pusiau paleo, kai pusryčiams valgau kiaušinius, daaaug salotų su alyvuogių aliejumi, mėsos šiek tiek, kartais duonos ir soti būnu pusę dienos. Man tinka tokia teorija, kai nuolat neužkandžiaujama, o valgymai tik keli. Kopūstus labai mėgstu irgi, bet nuo daržovių irgi ilgai sotumo nėra..
Aš, beje, girdėjau atsakymą, kad jei alkana be mėsos, tai vadinasi kirminų turiu. Čia sunku patikrinti, nes anot kai kurių šaltinių, jų turi visi smile.gif

QUOTE(vilnera @ 2017 10 05, 10:41)
Mano minėta exveganė sako, kad tas alkio jausmas priklauso nuo to, ką valgai, vienas maistas greit suvirškinamas, gauni energijos šuolį ir organizmas tuoj išalksta, kitas gi - virškinamas ilgiau. Todėl pvz. ryte gerai yra košė, ji ilgai grojanti. Alkio nesijaučia valgant daržoves, kur gausiau celiuliozės - jei paprastai - kurios sunkiai kramtomos, pvz. kopūstas, bet ne salotinis, o kur žiemai laikom.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 05, 12:09)
Bet Ubuntu tiek maladiec,  kad nors neprievartauja savo vaiku...kaip ne kurios  rolleyes.gif
Man tai labiausiai  patiko 'Perlas' - ziauriai  plaukai blizgedavo.

Kaip neprievartauja. Vakar gi rase, kad vaikams savi gyvenimo buda kisa.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 05, 11:46)
Niekada neplaudavom su muilu. Jeibogu.
Nu bet zmones kaip pasako...geriau sakyu teisybe -  labai biedai gyvenom,  todel teko su muilu plaut galva ar pigiauai 'Ramaška' šampūnu..  rolleyes.gif

Matai, tau gal +- 40, tai gal geresnius laikus atsimeni. Gali buti, kad cia raso nares, kurioms +-60 ir kuriu tevai pokari atsimena.
Tai kad suvesti i biednuma trp nelogiska.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 05, 12:48)
Kaip neprievartauja. Vakar gi rase, kad vaikams savi gyvenimo buda kisa.

Sakai ir ji prievartauja savo vaikus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 05, 00:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71827152" data-time="1507134697">
<div>

</div>
</blockquote>
<p>Jei cia man, tai kalba eina pirmiausiai apie vaikus ir pavyzdi jiem, nors aisku ir vyras man rupi ir jo sveikata, bet vaikai labiau. Cukrus labai kenkia ypac didesni jo kiekiai.

Jei cukraus neduoda, tai ir mesos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 05, 12:51)

Matai, tau gal +- 40, tai gal geresnius laikus atsimeni. Gali buti, kad cia raso nares, kurioms +-60 ir kuriu tevai pokari atsimena.

Tai tegul ir pasako apie butent koki sovietmecio laika raso, o ne suplaka viska i viena kruva. As diplomus savo gavau uz
dyka, buta uz dyka (kuri, jauna durna budama, atidaviau naglai bendradarbei is ubagaškos šeimos...**** kaip dabar gailiuosi...Laisves Alejoje...kiek dabar gauciau uz ji) , darba gera turejau. Nenoriu net girdeti vakarietiskos propogandos apie bloga gyvenima prie sovietu. Jei tevai lepšiai, tai sovietai ar ne, jie vaiku galvoms plauti tures tik muila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 spalio 2017 - 12:05
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 05, 12:12)
Kaip jūs atsimenat tų šampūnų pavadinimus, aš tai nepamenu nei vieno biggrin.gif

Palei kazka, tai "konspektuojam" biggrin.gif .
Kas atsimenat kramtoske " parsiukas ciukas" arba " malynovaja"?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 05, 13:04)

Atsimenu...tai brudas buvo biggrin.gif

Dar atsimenu glaistytus varskes surelius. Tik 'Uriga' dabar kazka panasaus gamina. O jos boseli labai gerai atsimenu...tai baltas bilietas jaunysteje buvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 spalio 2017 - 12:09
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 05, 13:01)
Tai tegul ir pasako apie butent koki sovietmecio laika raso,  o ne suplaka viska i viena kruva. As diplomus savo gavau uz
dyka, buta uz dyka  (kuri,  jauna  durna  budama, atidaviau naglai bendradarbei is ubagaškos šeimos...**** kaip dabar gailiuosi...Laisves Alejoje...kiek dabar gauciau uz ji) ,  darba gera turejau. Nenoriu  net girdeti vakarietiskos  propogandos  apie bloga gyvenima prie sovietu. Jei tevai lepšiai,  tai sovietai  ar ne, jie vaiku galvoms  plauti  tures tik muila.

Mano irgi vaikyste grazi buvo, tevai pirmieji ziguliuka turejo. Bet tuos deficitus arba atsivesdavo arba gaudavo is po prekystalio.
Kodel iskart " tevai lepsiai" blink.gif . Ne visi gali buti direktoriais. Todel taip kategoriskai nederetu sneket. Visokiu zmoniu buvo, yra ir bus. Man visai nejuokinga jei seima mazai pasiturinti ir neturi vaikui pinigu naujausiam pc.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 05, 12:51)

Tai va būtent dėl to ir paprašiau patikslint apie kuriuos metus kalba
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 05, 13:05)
Atsimenu...tai brudas buvo  biggrin.gif

Dar atsimenu glaistytus  varskes  surelius. Tik 'Uriga' dabar  kazka panasaus gamina. O jos boseli  labai gerai atsimenu...tai baltas bilietas jaunysteje buvo  biggrin.gif  biggrin.gif

As tai pakramtydavau kol saldu ir ispjaudavau.
Jo glaistyti varskes sureliai🤗, tie senoviniai🤗. Uriga tikrai panasus lb, dar Lidle kazkokius esu pirkusi panasius.

Dabar ziuriu mergaites " gumos" nebesokineja. Idomu ar del to, kad pamirso, ar kad tos triusikines gumos neber biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 05, 13:04)

Pavadinimų neatsimenu, tik žinau, kad būdavo kažkokia rūžava biggrin.gif Motina iš užsienio vakarietiškos su ančiukais donaldais parveždavo, vaje, kaip džiaugdavomės, o dabar kai pagalvoji, vaikams užpakaliai visko pilni prikišti, nelabai ką vertina
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 05, 13:16)
dar Lidle kazkokius esu pirkusi panasius.

Dabar ziuriu mergaites " gumos" nebesokineja. Idomu ar del to, kad pamirso, ar kad tos triusikines gumos neber biggrin.gif .

Kaip vadinasi? Gal ir pas mus būtų

Yra tos triusikinės gumos, kai pirkau vaikams mokyklines priemones, mačiau yra pirkt metrais biggrin.gif Bet tai dabar ir triusikai kitokie, be gumos, arba ta guma ne palaida, o įsiūta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 05, 13:24)

Kaip vadinasi? Gal ir pas mus būtų

Nespejau uzsikonspektuot, pavadinimo dabar nezinau. Busiu Lidle, nusipirksiu, pavadinima i az atsiusiu. Bet labai skanus ir dydzio normalaus.
Aplamai kai pas mus Lidlas atsidare, pirma kart nuejau, galvoju baisu, nk gero. Senai ar tai Lenkijoj ar tai Cekijoj kada pirma karta buvau irgi nekazka man pasirode - prekes ant grindu, prie tu saldytuvu ilgai nepastovesi, salta. Bet kazkaip vis pradejau dazniau uzsukinet kai netoliese musu atsidare- eiles greitai eina, nes nera tu papildomu paslaugu kaip mokesciu mokejimu, telef saskaitu pardavimu ar teleloto bilietu pirsimu. Labai skanios bandeles su sasiska viduj , fitnes bandeles.
Va Lidle perku katinui est. Labai jis isrankus, is sauso tik Roya canin grauzia, zalius kiaules inksta arba vistos file. Slapio maisto kiek peragavo, tai viena karta paeda, daugiau nebenori, likusi skarbos turini i lauka katem isnesdavau. Dabar toki atradau Coshida, 4 pakeliai pakuotej. Eda puse metu , labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 spalio 2017 - 12:52