Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 10 06, 10:03)
Pasakysiu, patikėk. Kaip tik naują dalyką tęstuosiu ant tokių kaip tamsta biggrin.gif

Kaip galima tiketi tokiom nesamonem. Ir kaip galima del forumo sneku kazkam blogo linketi, ligu ir po to dziaugtis, jei netycia susirgo.
Nu kur tas vegetaru dvasinis pakylejimas? Kur ta morale, kai karves gaila, o zmogui linki susirgti?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 06, 10:17)
O kas  cia  keisto?  As gi pasaku neseku -  sakau kaip yra. Vištele tu. Ko vel pakeite niką?  Kad niekas negaletu papasakoti teisybes apie tavo nekokybiska seimynini gyvenima? Mes is miegamajo, gi zinom. Musu neapgausi

Nemanau, kad čia montė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 06, 10:45)
Nuo beletristikos prie darbu. Laukiu, nesulaukiu.

Gi pasakiau - vakare. Reiskiasi vakare. Sitiek puslapiu atgal skaityti ir surasti tavo ditirambas sau - nera trumpas darbas. Grisiu is darbo, pdarysiu vakariene. Pavalgysim, vat tada atsisesiu ant sopkės ir panardysiu tuscioje erdveje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 06, 10:50)
Nemanau, kad čia montė biggrin.gif

As apsistojau ties dviem. biggrin.gif miegamojo gražOlemis (kurias izeide teisybe, kad meluoja apie savo gyvenima) Issiaiskinsim. Kuo daugiau reikšis, tuo greiciau suprasim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 06, 10:50)
Kaip galima tiketi tokiom nesamonem. Ir kaip galima del forumo sneku kazkam blogo linketi, ligu ir po to dziaugtis, jei netycia susirgo.
Nu kur tas vegetaru dvasinis pakylejimas? Kur ta morale, kai karves gaila, o zmogui linki susirgti?

Kad patiketi, tai patikek. Bet kad del forumo eikvoti savo sugebejimus - cia jau didelė klaida. Ji gerai zino, kad niekada uz dyka niekas nebuna, ypac uzkeikimai. Ir vistiek naudojasi juodomis galiomis...cia jau didybė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 spalio 2017 - 09:58
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 06, 10:35)
O kas grizo?  biggrin.gif  Taip,  nemeluosiu -  vyras pajegus pilnai ir dar su kaupu islaikyti seima. Ne taip kai ne kuriu,  kurios gali sau leisti atistogauti,  tik kai pacios dirba. Darbas -  jeibogu neskiriu i gera ar bloga. Skiriu I  -  arti  nuo namu ir be nervu. Atsibos gidauti muziejuje,  galvoju pasiduoti i artimiausia biblioteka ,  10 min kelio su masina nuo namu.  O,  kad vyras neziuri i jaunesnes,  bet baisias,  tai cia jam tik pliusas  biggrin.gif

Nu jei tau dzin, kad info is uzdaro skyriaus tempiama kitur, tai ok. Man tai atrodo, kad taip nederetu elgtis. Bet pandoros skrynia jau atverta biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 06, 10:59)
Nu jei tau dzin, kad info is uzdaro skyriaus tempiama kitur, tai ok. Man tai atrodo, kad taip nederetu elgtis.  Bet pandoros skrynia jau atverta biggrin.gif.

As savo putės ir vyro birkos nuotrauku nedejau miegamajame. Man nebaisu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 06, 10:59)
Nu jei tau dzin, kad info is uzdaro skyriaus tempiama kitur, tai ok. Man tai atrodo, kad taip nederetu elgtis.  Bet pandoros skrynia jau atverta biggrin.gif.

Na kaip tam skyriuje neatviravau, tad... O ji, lai tampo, cia jau jos sazines reikalas.

Skaitydama dabar ir matydama bent jau man nauja informacija apie ja, lygindama burbancios reakcija i mano postus, man darosi ji suprantama.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 06, 11:08)
Na kaip tam skyriuje neatviravau, tad... O ji, lai tampo, cia jau jos sazines reikalas.

Skaitydama dabar ir matydama bent jau man nauja informacija apie ja, lygindama burbancios reakcija i mano postus, man darosi ji suprantama.

Tai, taip. Nemegstu melagysciu. Šitas tai tiesa.

Bet...tu sitoj temoj atviravai. Niekas is niekur nieko netampe. Todel pykti nera ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 spalio 2017 - 10:11
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 06, 10:35)
O kas grizo?  biggrin.gif  Taip,   nemeluosiu -   vyras pajegus pilnai ir dar su kaupu islaikyti seima. Ne taip kai ne kuriu,   kurios gali sau leisti atistogauti,   tik kai pacios dirba. Darbas -   jeibogu neskiriu i gera ar bloga. Skiriu I  -   arti  nuo namu ir be nervu. Atsibos gidauti muziejuje,   galvoju pasiduoti i artimiausia biblioteka ,   10 min kelio su masina nuo namu.  O,   kad vyras neziuri i jaunesnes,   bet baisias,   tai cia jam tik pliusas  biggrin.gif

O tai visgi gide dirbi ar valytoja? Ir dabar prisipazink ar niekad nesakei, jog vyras turi zmona islaikyti, o moteris dirbti jei nori. As neteigiu, kad taip sakei, tik klausiu 4u.gif . Jei dirbi valytoja, tai tu nori?
As darbu irgi neskirstau, kai studente buvau, vasarom dirbau padaveja, valytoja, senas bobutes priziurejau, net kebabus vyniojau. biggrin.gif

Tiesiog as forume nemeluoju. Jei kazkas aiskina, kad dirba del malonumo ir paaiskeja, jog valytoja, tai hmmmm...nesiklijuoja. Tokia nare daugiau nebetikeciau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 06 spalio 2017 - 10:13
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 06, 11:01)
As savo putės ir vyro birkos nuotrauku nedejau miegamajame. Man nebaisu  biggrin.gif  biggrin.gif

Kiek pamenu net nebuvai ten pakviesta mirksiukas.gif
Girdejai tik atgarsius.

Miegamojo merginoms irgi neturetu buti del ko bijoti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 06, 11:12)
O tai visgi gide dirbi ar valytoja? Ir dabar prisipazink ar niekad nesakei, jog vyras turi zmona islaikyti, o moteris dirbti jei nori. As neteigiu, kad taip sakei, tik klausiu  4u.gif . Jei dirbi valytoja, tai tu nori?
As darbu irgi neskirstau, kai studente buvau, vasarom dirbau padaveja, valytoja, senas bobutes priziurejau, net kebabus vyniojau.  biggrin.gif

Tiesiog as forume nemeluoju. Jei kazkas aiskina, kad dirba del malonumo ir paaiskeja, jog valytoja, tai hmmmm...nesiklijuoja. Tokia nare daugiau nebetikeciau. smile.gif

As nemeluoju forume. As tik kartais pakeiciu sekamos pasakos krypti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 spalio 2017 - 10:14
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 06, 11:10)

Bet...tu sitoj  temoj  atviravai. Niekas is niekur nieko netampe. Todel pykti nera ko.

Ir vel bandai isvartyti savo melsinu interpretaciju turini apie tai ka raso ir del ko raso oponentas.
Vartykis, vartykis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 06, 11:14)
As nemeluoju forume. As tik kartais pakeiciu sekamos pasakos krypti  biggrin.gif

Tiesiai neatsakei, nu bet ok ok, nesikabinesiu.
Atsakyti