Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Ubuntu, už kokią nuodėmę tau prastas vaisingumas? Dėl mėsos?

gal ,kas ten zino, o gal del bjauraus  charakterio daugiau vaiku nenori ateiti, o gal tik tiek ir tebuvo skirta :) 

Atsakyti

Nei as taves kaltinu del tavo ir vyro santykiu, nei as juos nagrineju, nei man idomu. Kodel tu teisinies? :)

Prie ko cia kaltinimai ir kokius teisinimusis istraukei, manes paklausei ir atsakiau i tai, ka klausei, ar jau neatsimeni?

ar kai nera prie ko prikibti atsakyme, kabinejiesi is esmes ko is vis atsakineju :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 12 spalio 2017 - 15:48

gal ,kas ten zino, o gal del bjauraus  charakterio daugiau vaiku nenori ateiti, o gal tik tiek ir tebuvo skirta :)

Tai gal tiesiog kažką netinkamo valgai, kad charakteris bjaurus? Gal, sakau, kokios morkos netinka? Ar pupelės?

Atsakyti

rimtai? Visiems ėmė ir operavo? Kodėl aš savo vaikams neoperuoju?

Kokios ligos eina? Aš va pvz niekad jokių anginų neturiu, jokių bronchitų, nu kaklas geležinis :D

sakiau VISIEMS?

VISOKIOS LIGOS, ne tik kakle, alergijos, inkstai, kraujagysliu sistema ir t.t. manau pakankamai ciabuvo ideda medziagos apie tai.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 12, 16:35)
Kodel Ubuntu nevaisinga? Kad jai apie 40 metu, kur ten pabirs i senatve?

Nu pšeprašem, 40 metų tai dar ne senatvė biggrin.gif
Atsakyti

Apie sveiką mitybą ar apie maisto derinimo teorijas? Aš jos nurodytose svetainėse nerandu info apie maisto produktų derinimą bei jo neabejotiną naudą organizmui.

O tai kaip galima sveika mityba be produktu derinimo? 

kai nenori nieko ir nerandi :)  megink ant saves, gal kada nors ir surasi ta info.

Atsakyti

jau sakiau, neklausiau ir nezinau ir man neidomu, net nezinau ar si vis vistiena valgo :lol: , nejo suvokt is karto, kad perklausei?

sako vista viena lengvai

Tu issirankioji visur ka kaip nori issivartai, issrenki zodzius, o esmes niekad ir nesupranti,del to tu ir iziurejai Agnes elgesi selektini atsirinkima, nes pati taip nuolat darai.... kalba buvo apie mesos kieki, ne rusi, ne apdorojimo buda, ai tiek to atsibodo del kazkokiu smulkmenu cia rasyti n kartu...

Atsakyti
O žiūrėkit, kur iš_šviesos pacitavo jos akivaizdų melą, apsimeta, kad nemato hihihi.gif Kaži kaip ten su tais vištų valgytojais
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Ooo ir toliau vartosi, bože, kokia beviltiška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 12, 16:42)
Nu pšeprašem, 40 metų tai dar ne senatvė biggrin.gif

Bet ir nelabai tinkamas amzius gimdyt. Menkas malonumas eit i vaiko isleistuves 60 ies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 spalio 2017 - 15:49

Tai gal tiesiog kažką netinkamo valgai, kad charakteris bjaurus? Gal, sakau, kokios morkos netinka? Ar pupelės?

gal kas ten zino, gal morka uzauginta su pykciu :lol:

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 12, 16:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anonymous2017" data-cid="71838882" data-time="1507815632"><div><p>Tai gal tiesiog kažką netinkamo valgai, kad charakteris bjaurus? Gal, sakau, kokios morkos netinka? Ar pupelės?</p></div></blockquote><p>gal kas ten zino, gal morka uzauginta su pykciu lotuliukas.gif</p><p></p>

Sakau, kad nieko gero ta tavo ryza morku pardaveja.
Atsakyti

Nu tarkim apsimelavus, bet as vistiek linkusi palikti skaudzius dalykus pasoneje. Galiu patraukti per danti del palu naudojimo, o va del to, kad ten su vyru kazkas negerai buvo, man nesinori. Ne del jos, o del saves pacios.

Neapsimetinek. Gi kurei tema apie savo vyra. Ir niekas cia nenori kalbetis apie jusu santykius. Tyciojasi is taves ir tiek.

Prie ko cia kaltinimai ir kokius teisinimusis istraukei, manes paklausei ir atsakiau i tai, ka klausei, ar jau neatsimeni?

Virsuje matai du mano vienintelius komentarus apie tavo vyra ir patycias is taves del jusu santykiu. Kuriame tu cia izvelgei kazkoki klausima? Pirmas komentaras apskritai buvo skirtas ZKB, o ne tau.

Tai as atsakysiu, kad ne, neatsimenu, ko as taves klausiau, nes as negaliu atsiminti to, ko nebuvo. Nemoku taip. Valgau visaverti maista, neurologiniu problemu neturiu, b12 netruksta, haliucinacijos nekamuoja.

Atsakyti