Cia jus kisate tik LT istorija ir daugiau nieko. Pagal tai sprendziu koks jusu interesas, pagal jusu postus, kuriuos visi skaito.
Jus domina tik Sovietu represijos ir niek daugiau jus nematote. Norit, kad ir kiti tuo gyventu, kol viskas nusivaziuos ir ateis kiti baisus metai, kai eilinis priesas pasigviez lengvos silpnos aukos.
Jau po 1991 praejo 26 metai, tai kaip po 1945 Vokietijoje atejo 1971 metai ir mattome skirtumus.
Vokietija tuo metu tapo pramones stebuklu su didelems perspektyvom (tuo metu), jos lauke ateinantys puikus 25 metai, o LT visi gyvena beviltiskumo gaidomis, o jus su savo Stalinistinem problemom ir prisiminimais.
Geras straipsnis, jau esu jis skaiciusi

Siandiena kalbejau su gydytoju, kaip sakiau jis turi su mano vyru bendra aistra - maratorna, tai savaitgaliais neretai susitinkam.
Siandiena mes kalbejome apie fermentuota maista, jo nauda zmogaus sveikatai. Man rodos nereikia aiskinti kas tai yra. Anot jo svezio pieno produktasi nederteu piktnaudziauti, pirmenybe reikia teikti fermentuotiems pieno produktams, kurie buvo itakoti laktofermentacijos proceso.
Praejusiais metais mes isbandeme bent jau musu seimoje zinota, bet senai pamirsta buda, mirkytus obuolius. Jie mums simta procentu pakeite marinuotas darzoves. Siais metais ketiname paruosti ziemai trigubai daugiau.
Papildyta:
Jus domina tik Sovietu represijos ir niek daugiau jus nematote. Norit, kad ir kiti tuo gyventu, kol viskas nusivaziuos ir ateis kiti baisus metai, kai eilinis priesas pasigviez lengvos silpnos aukos.
Jau po 1991 praejo 26 metai, tai kaip po 1945 Vokietijoje atejo 1971 metai ir mattome skirtumus.
Vokietija tuo metu tapo pramones stebuklu su didelems perspektyvom (tuo metu), jos lauke ateinantys puikus 25 metai, o LT visi gyvena beviltiskumo gaidomis, o jus su savo Stalinistinem problemom ir prisiminimais.
Butu labai keista jei as pradeciau kisti savo izvalgas apie 100 meti kara tarp Prancuzijos ir Anglijos, ar tarkim kalbeti apie Madrido dvaro samoksla.
Cia velgi, parodo kad jusu neadekvatus teiginiai kas mane domina ir kas man rupi.
Beje, ta pramones stebukla Vokietijoje 1945m. padejo igyvendinti "marsalo planas". Bet tiek to nesiplesiu. Bo vel busiu apkaltinta kad mano zinios apsiriboja vien "marsalo planu" irir tolimesni su tuo susije tamstos isvedziojimai is lempos.
O atsakymo i konkreciai uzduota kalusima taip ir nesulaukiau.
Geras straipsnis, jau esu jis skaiciusi
Siandiena kalbejau su gydytoju, kaip sakiau jis turi su mano vyru bendra aistra - maratorna, tai savaitgaliais neretai susitinkam.
Siandiena mes kalbejome apie fermentuota maista, jo nauda zmogaus sveikatai. Man rodos nereikia aiskinti kas tai yra. Anot jo svezio pieno produktasi nederteu piktnaudziauti, pirmenybe reikia teikti fermentuotiems pieno produktams, kurie buvo itakoti laktofermentacijos proceso.
Praejusiais metais mes isbandeme bent jau musu seimoje zinota, bet senai pamirsta buda, mirkytus obuolius. Jie mums simta procentu pakeite marinuotas darzoves. Siais metais ketiname paruosti ziemai trigubai daugiau.
Papildyta:
Butu labai keista jei as pradeciau kisti savo izvalgas apie 100 meti kara tarp Prancuzijos ir Anglijos, ar tarkim kalbeti apie Madrido dvaro samoksla.
Cia velgi, parodo kad jusu neadekvatus teiginiai kas mane domina ir kas man rupi.
Beje, ta pramones stebukla Vokietijoje 1945m. padejo igyvendinti "marsalo planas". Bet tiek to nesiplesiu. Bo vel busiu apkaltinta kad mano zinios apsiriboja vien "marsalo planu" irir tolimesni su tuo susije tamstos isvedziojimai is lempos.
O atsakymo i konkreciai uzduota kalusima taip ir nesulaukiau.
O kuo naudingi fermentuoti pieno produktai? Man idomu, niekad su gydytoju apie tai nekabejau.
Bakterijos perdiba baltymus ir angliavandenius. Taip pakeisdamos pirmine produkto struktura., bet isaugo, omega 3, enzimus, pieno rugsti ir t.t. Visa tai tai ko mums reikia.
Na tarkim Given444 minejo enzima Q10, kuri enva gauna is papildu. Anot gydytojo jo pilna yra fermentuotam kietajam suryje. TArkim del to prancuzai neserga taip masiskai kaip mes lietuviai, sirdies ir kraujagysliu ligomis.
Kaip Moonte megsta zeminti kitus...
As sakau - pasikeite moteris totaliai
Kaip Moonte megsta zeminti kitus...
As sakau - pasikeite moteris totaliai
Burbanti, bet tu pati daug baisiau rasai.
Kas nori musti - lazada visada ras.
Termino paaiskinimas is zodyno.
Neadekvatus
Tai priešinga žodžio "adekvatus" [lot. adaequatus prilygintas, prilygęs] reikšmė. T.y. neatitinkantis, netinkamas, netolygus. Pvz.,neadekvati reakcija į klausimą (psichol.) įsižeisti, užuot atsakius.
Saltinis CIA
As sakau - pasikeite moteris totaliai</p></div></blockquote><p>

As galiu

O cia boba tokią aristokratką vaidina, o kalba, kaip mužikė.
Papildyta:
Termino paaiskinimas is zodyno.
Neadekvatus
Tai priešinga žodžio "adekvatus" [lot. adaequatus prilygintas, prilygęs] reikšmė. T.y. neatitinkantis, netinkamas, netolygus. Pvz.,neadekvati reakcija į klausimą (psichol.) įsižeisti, užuot atsakius.
Saltinis CIA
Eitum tu geriau anukams kojiniu megzti, tai nors nauda butu.
Dabar yra:
1. ES parama
2. Galimybe dirbti vakaru salyse ir uzdirbtus pinigus atvezti i savo sali.
Lenkijoje tai veikia.
Lietuvoje tai neveikia.
Nebuna tokiu "Marshalo pinigu" kuriu nebutu galima isvogti ir isvaistyti.
Tiesiog vieni pasinaudoja galimybemis o kiti jas issvaisto.
Visokie praeities patriotai gyvenantys "atmintimis" jei ne patys isvaisto tai sudaro salygas i valdzia ateeiti aferiugoms
Anglai paskaiciavo, kad lenkija ES lesu sugebejo gauti daugiau nei kazkada buves Marsalo panas (perskaiciavus pagal efektyvias kainas)
Taigi gyvenkite praeitimi...
1. ES parama
2. Galimybe dirbti vakaru salyse ir uzdirbtus pinigus atvezti i savo sali.
Lenkijoje tai veikia.
Lietuvoje tai neveikia.
Nebuna tokiu "Marshalo pinigu" kuriu nebutu galima isvogti ir isvaistyti.
Tiesiog vieni pasinaudoja galimybemis o kiti jas issvaisto.
Visokie praeities patriotai gyvenantys "atmintimis" jei ne patys isvaisto tai sudaro salygas i valdzia ateeiti aferiugoms
Anglai paskaiciavo, kad lenkija ES lesu sugebejo gauti daugiau nei kazkada buves Marsalo panas (perskaiciavus pagal efektyvias kainas)
Taigi gyvenkite praeitimi...
Alogiskos Tamstos isvados. Puikiai ismanant savo ir ne tik, istorija, tai nera pozymis kad zmogus gyvena praeitimi. Butent praeities klaidu suvokimas padeda dabartyje nedaryti klaidu, uzkirsti kelia busimo klaidom.
O SIOS DIENOS PRADZIOJE UZDUOTA KAUSIMA TAIP IR NEATSAKETE?
Kiek dar vengsite atsakyti pilstydamas is tuscio i kiaura?
Kaip supratau neatsakysite. Tad pasinaudosiu lietuvoszodynas.lt nuoroda CIA
"Žodžio Mankurtas reikšmė
Mankurtas - (pagal kirgizų rašytojo Ciusss Aitmatovo (g. 1928) rusų kalba parašytoje knygoje (Ilga kaip šimtmečiai diena; 1982) sukurtą žodį, virtusį terminu) - žmogus, neatsimenantis savo ir kitų tautų istorinės praeities, patirties, praradęs istorinę perspektyvą ir gebantis gyventi tik šia diena."
O SIOS DIENOS PRADZIOJE UZDUOTA KAUSIMA TAIP IR NEATSAKETE?
Kiek dar vengsite atsakyti pilstydamas is tuscio i kiaura?
Zmogus negali visko PUIKIAI ISMANYTI, paroje nera tiek laiko, o zmogus ne Dievas.
Jei zmogelis leidzia laika istorijos nagrinejimams, tai aisku, kad jam neliks laiko tam nuo ko priklauso zmoniu gerbuvis XXI amziuje.
Plius tos istorijos skaitalynes jam paveiks smegenis ir jis mastys kaip praeito amziaus atgyvena.
Tada diskusijose tks visuomet kis tas savo tevynes, istorijas praeitis,, na tiesiog dvoks naftalinu.
Kadangi tokie dalykai neturi praktines vertes pplius jau atitruke nuo laikmecio.
Cia klausimu buvo uzduota daug ir ryte ir vakare.
As atsakiau i jusu pretenzijas del tu visokiu nesamoningu tautiniu saknu.
10 siuolaikiniu technologiju guru vertingesni uz 1000 istorines praeities fanatiku.