Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Žinau. Tačiau nelegaliai vis dar atsiranda kerpančių. Gatvėse vis dar pasimato jaunų šunų su kirptom ausim/uodegom..

daugintojai. Veislynai to nedaro :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 14:45)
O kas kaltas, kad tu matai per mažai? Niekas nekaltas, kad pas tave matymas blokuotas, kad kryžiukų tau gimstamt pridėjo kunigėliai mirksiukas.gif

Visose religijose? Nu laba rytą, laba dieną, ko tokia neišprususi ir nė nesislepi?

Ok.

O kas tau sakė, kad į tavo klausimą būtina tiesiai atsakyti? Kokio tu čia aukštojo luomo būsi? ax.gif

Pasilik savo matymus sau, jei jau negali be ju gyvent. Sedek ten ezoterikos temose, sapnuose, tarp savo bendraminciu ir burkites sau viena su kita. Na as suprantu, kad hobis gali buti sapnus aiskinetis, hiromantija uzsiimt ar pan. Bet kai tai daroma atitinkamose temose, tai ir juoktis negalima.
Cia kaip Given rase, tiksliau man su burbiacka siule eit i tema, kur is senu skurliu moteriskus daugkartinius iklotus siuva ir ten juoktis blink.gif . Nu gal yra tokia tema, bet nei as ten eisiu, nei juoksiuos. Bet kai cia pradejo savo palom maskatuot - tai nori nenori juokas ima😂😂.

5 iose pagrindinese.

mirksiukas.gif

Niekas. Bet jei man atsakei, vadinasi atsakei butent i ta klausima.
Atsakyti

Rengia, nes yra daug veislių, kurioms mūsų klimate šalta. Aš savąją irgi rengiu. draugė rengia pudelius vien dėl lietaus-kad grįžus namo šunys būtų sausi ir nesmirdėtų. 

va cia ir yra iskrypiimas, ka jums Idomucia sake. Patys zmones degraduoja ir aplink save dar iskreipia aplinka, net gyvunus ir tuos iskreipia, vistu prikure, kurios vargses net nepavaiksto, karves, kurios piena duoda kiaurus metus, sunis, kurie kailio normalaus neturi :oh: ir t.t. nelaimingi zmones, einantys i degradacija, nesugebantys kurti kazka grazaus, o tik kazkokias nesamones....

Atsakyti

va cia ir yra iskrypiimas, ka jums Idomucia sake. Patys zmones degraduoja ir aplink save dar iskreipia aplinka, net gyvunus ir tuos iskreipia, vistu prikure, kurios vargses net nepavaiksto, karves, kurios piena duoda kiaurus metus, sunis, kurie kailio normalaus neturi :oh: ir t.t. nelaimingi zmones, einantys i degradacija, nesugebantys kurti kazka grazaus, o tik kazkokias nesamones....

? Mano šuns veislė siekia be galo senus laikus, kuo čia dėta degradacija?

Die die, debesėlis tu visiškas.

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 19, 14:47)
Rengia, nes yra daug veislių, kurioms mūsų klimate šalta. Aš savąją irgi rengiu. draugė rengia pudelius vien dėl lietaus-kad grįžus namo šunys būtų sausi ir nesmirdėtų. </p><p></p>

Jei Airijoj šaltuoju metų laiku būtų minusinė temperatūra, saviškę irgi rengčiau, nes tos veislės šunys yra jautrūs aukštai ar žemai temperatūrai
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 16:02)
va cia ir yra iskrypiimas, ka jums Idomucia sake. Patys zmones degraduoja ir aplink save dar iskreipia aplinka, net gyvunus ir tuos iskreipia, vistu prikure, kurios vargses net nepavaiksto, karves, kurios piena duoda kiaurus metus, sunis, kurie kailio normalaus neturi doh.gif ir t.t. nelaimingi zmones, einantys i degradacija, nesugebantys kurti kazka grazaus, o tik kazkokias nesamones....</p>

Na jau.. Jei iškrypimas atsivežti veisles iš kitų kraštų, tai lygiai toks pat iškrypimas atsivežti kitų kraštų maistą, kaip alternatyvą vietiniam - pvz. vietoj mėsos sėklas visokias, riešutus, kurie mūsuose neauga ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 19, 14:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71849482" data-time="1508413086"><div><p>Vadinti paleistuvemis yra ivardinimas ka moterys blogai daro? As nesizaviu kai kuriu nariu dergimusi, bet kaip tu kitas nares vadini pagal save (paleistuves ir narkomanes), taip kitos tave vadina ir duoda tau zinoti, ka blogai darai.</p></div></blockquote><p>Jau snekejom , jau bandet rasti taip ir neradot, kur vadinu as kazka paleistuvem gal rasi visgi, pries eilini karta taip teigdama?</p><p>ar tu visgi neskiri budvardziu, veiksmazodziu, daiktavardziu? </p><p> kaip suprantu taip neiko ir nesupratai, nei ka Given sake, nei ka as sakiau. Idomu kaip aukletum viakus, taip ir klijuotum etketes, nesugebedama vaikui paaiskinti, koks veiksmas yra blogas ir geras? vaidntum vaika durnium, glusiu?</p><p></p><p>is vis suvoki apie ka cia snekam ar nelabai?</p>

Tai va dabar pasakyk, kad as ne paleistuve. Parasyk. Tada nors bus aiskiau ja cia bandai vel issisukt. Tu rasei, kad kt naudojancios besikrusancios paleostuves. Pas mane Mirena viduj.
Laukiu. Paziuresiu kas tu per zmogus. Nebandyk apsimesti, kad mano pisto neskaitai. Suprasiu kaip issivarteliojima.
Atsakyti

Ubuntu, tai kai0p ten dėl šuns, katės užmigdymo jam negrįžtamai susirgus?

Atsakyti

Na, man aplink gyvūnus nepriimtini visokie uodegų ir ausų karpymai arba veislės keitimas tiek, kad gyvūnui patampa nebepatogu gyvent.. Suprantama, kai tai daroma su tikslu - pvz. Kaukazo aviganiams kerpamos ausys, nes anie medžiodavo stambius žvėris, ir ausis kirpdavo, kad šuniui būtų saugiau, mat ausys jautri vieta ir jei įsisegtų žvėris, šuo nukentėtų. Bet dabar, kai tam nėr poreikio, manau, tokių dalykų smagu, kad atsisakoma.
O šiaip - veislių įvairovės išsaugojimas prasmingas yr, kad ir dėl sentimentų, nenuvertinčiau to..

Taip smagu ir grazu , kai kurie suniukai pvz labradorai ir pan, bet ta ir sakau seima turi laikyti suniuka, ar kita gyvuna, ji myleti, rupintis, o atejus laikui suvesti su tokios pacios veislesjei norisi islaikyti veisle ir suniukus atiduoti kitom seimom, aisku negyvens gatvese suniukai normaliai, turi tureti zmones, kurie jais rupintusi. Nors i viena miesteli kur nuvaziuojam cia prie juros yra pora kazkokiu labradoro misrunu, kaip zmones vadina kaimo sunys, visi juos myli, paglosto pazaidzia vaikai prie juros su jais, maitina, buna ir taip :)  bet negerai tai kai lakoma kruva  gyvunu ir veisiami del pinigu, man tai nepriimtina. man jei jau gyvunas laikomas, tai jis turi buti seimos narys, draugas, o ne kazkoks pingu darymo objektas :(

Bet gyvunai neturi buti tiek iskreipti, kad jie negaletu lauke gyventi, ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 15:07)
Tai va dabar pasakyk, kad as ne paleistuve. Parasyk. Tada nors bus aiskiau ja cia bandai vel issisukt. Tu rasei, kad kt naudojancios  besikrusancios paleostuves. Pas mane Mirena viduj.
Laukiu. Paziuresiu kas tu per zmogus. Nebandyk apsimesti, kad mano pisto neskaitai. Suprasiu kaip issivarteliojima.

O tu tu cia tipo pragyveni, kad esi paspaudus, kaip triusiku guma? biggrin.gif
Atsakyti

:D Kad tu pazisti tiek geru seimu, tai skambink i prieglauda, skambink seimoms ir suvesk. Isnyks beglobiai gyvunai Airijoje.

ne visos gero seimos nori augintiniu, o kas nori tikrai manau sugeba susirasti. Ir sakiau, ne tokia mano misija siame gyvenime :) Yra zmones, kurie tuo uzsiima, man tai nera, nei idomu, nei aktualu, nei tam laiko turiu. As padedu daugiau zmonem, jei galiu.Tik is vsi dar reikai suprasti, kas ta pagalba aplamai...

Kai kuriems gyvunams reikia buti beglobiams, deja, tokia ju karma. 

o tu irgi geru seimu, zmoniu nepazysti? :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 19 spalio 2017 - 14:13
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 19, 15:10)
O tu tu cia tipo pragyveni,  kad esi paspaudus,  kaip triusiku guma?  biggrin.gif

Ne. Negi tu nepastebejai, kad man isvis viskas pofig, kas ka ant manes raso ar rasys?
Tiesiog noriu teisybes. Noriu paziureti kas Ubuntu per zmogus. Gal nebevadinsiu nedasutele.
Atsakyti