Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

Styrančios nudžiūvusios žolės tarp akmenų  Juk darom viską dėl grožio

styrancias nudziuvusias zoles,labai lengva israuti ir ilgesni laika tarpai tarp akmenu bus svarus,nelabai suprantu kaip akmenys laikysis ant pleveles g.gif
Atsakyti
pas mane po akmenimis skruzdėlynai susikaupę doh.gif
Atsakyti
Musu akmenys ikasti, kad atrodytu naturaliau. Bet dabar reikia dar daugiau..o is kur imt nesumastau. Gal i kaimyno tuscia sklypa isisukt lotuliukas.gif

Vakar ravejausi savo gelyna. Pas mus tas pats- skruzdeliu radau po akmenimis. Ar padetu kavos tirsciai? g.gif Kazkada taip jas is siltnamio isprasem
Atsakyti
važiaom pas uošvį į kaimą anykščių kriptim-tai gal 5 km kelią tvarko-pilnos pakelės akmenų-kokių tik nori bigsmile.gif ,bet sustot nėr kaip,nes labai siauras judėjimas,jei sustotum visą eismą sustabdytum... tai tokia skaudančia širdimi važiavau verysad.gif kaimiečiai kruveles susipilę net-matyt su priekabos atvažiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 16, 09:58)
pas mane po akmenimis skruzdėlynai susikaupę doh.gif

pas mane ir yra. aš išdraskau viską, tai kartais persineša viską jos kitur, o šiaip galima miltukais pabarstyt.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 16, 11:24)
pas mane ir yra. aš išdraskau viską, tai kartais persineša viską jos kitur, o šiaip galima miltukais pabarstyt.

Kokiais miltukais?
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 06 16, 11:21)
važiaom pas uošvį į kaimą anykščių kriptim-tai gal 5 km kelią tvarko-pilnos pakelės akmenų-kokių tik nori bigsmile.gif ,bet sustot nėr kaip,nes labai siauras judėjimas,jei sustotum visą eismą sustabdytum... tai tokia skaudančia širdimi važiavau verysad.gif kaimiečiai kruveles susipilę net-matyt su priekabos atvažiuos rolleyes.gif

Kažkas moka pinigus už tuos akmenis, o Jūs norit vogti? Ir dėl nepadaryto blogo darbo širdį skauda? Nusipirkit, ramia sąžine bent jau miegosit.

Btw, keliai tvarkomi ne iš oro, už juos kažkas moka pinigus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 06 16, 11:52)
Kokiais miltukais?

nuo skruzdėlių. pirkom mes žalioj stotelėj, sakė gėlėm nekenkia, tuo labiau akmenukam. tik geriau, akd vaikai jų neliestų, galit po akmenukais pakėlę pabert. skruzdės juos pasiims ant kojyčių, nusineš lizdukan ir taip žus.

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 11:57)
Kažkas moka pinigus už tuos akmenis, o Jūs norit vogti? Ir dėl nepadaryto blogo darbo širdį skauda? Nusipirkit, ramia sąžine bent jau miegosit.

Btw, keliai tvarkomi ne iš oro, už juos kažkas moka pinigus  ax.gif

nepykit, bet čia tikrai nevagystė. suprasčiau jei iš žmogaus vagiama, o jei čia regioninis kelias, tai kažkas juk vistiek paims tuos akmenis. pas mus kai tiesė viabaltika, vietiniia pasakojo, kad prisitempė tagda gražuolių akmenų, o valdžia sunkvežimiais vežėsi. kitaip yra kai žmonės susidėję piniglėius tiesia kelius, tada pritariu jums, kad vagystė.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 12:57)

Btw, keliai tvarkomi ne iš oro, už juos kažkas moka pinigus  ax.gif

paskui tie akmenys ramia sazine atsiduria pas kelininkus sodybose.... tuo paciu keliu..... todel nepradekit moralizuoti....jei zmogus butu paemes akmenuku savo alpinariumui.... tikrai tikrai nei kelininkai... nei valstybe nebankrutuotu nuo to.....
papildysiu dar:
"Kažkas moka pinigus už tuos akmenis"....... taip, mesmokam mokescius.... jei negalim atgauti per sveikatos sistema ar per motinystes pasalpas..... tai nors akmenuka is valstybes uz dyka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 16 birželio 2010 - 11:12
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2010 06 16, 12:09)
paskui tie akmenys ramia sazine atsiduria pas kelininkus sodybose.... tuo paciu keliu..... todel nepradekit moralizuoti....jei zmogus butu paemes akmenuku savo alpinariumui.... tikrai tikrai nei kelininkai... nei valstybe nebankrutuotu nuo to.....
papildysiu dar:
"Kažkas moka pinigus už tuos akmenis"....... taip, mesmokam mokescius.... jei negalim atgauti per sveikatos sistema ar per motinystes pasalpas..... tai nors akmenuka is valstybes uz dyka....

Vaje doh.gif Del akmenu doh.gif Pas mus pievose, dirvose kaime akmenys metosi, kelias is zvyro, tai ten ir nemazai rasti ju galima. Tai nejaugi reikia kazkieno leidimo prasyti, nesamone schmoll.gif , gali rinktis kiek nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 16, 12:08)
nepykit, bet čia tikrai nevagystė. suprasčiau jei iš žmogaus vagiama, o jei čia regioninis kelias, tai kažkas juk vistiek paims tuos akmenis. pas mus kai tiesė viabaltika, vietiniia pasakojo, kad prisitempė tagda gražuolių akmenų, o valdžia sunkvežimiais vežėsi. kitaip yra kai žmonės susidėję piniglėius tiesia kelius, tada pritariu jums, kad vagystė.

tai yra vagystė. Jei nežinot ar nemokat ieškoti, kas parduoda, paklausti galima. Žvyro-smėlio karjerų pilna, besijojant daug gražuolių akmenų prikrenta. Reikia dolomito, yra to gėrio ir LT.
Man baisu, neturiu dėl ko pykti, kai save didžiais katalikais vadinantys lietuviai, žino visas bažnytines dogmas, pamiršta vieną įsakymą - "Nevok!" doh.gif ( aš ne katalikė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 birželio 2010 - 12:03
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 12:38)
tai yra vagystė. Nei nežinot ar nemokat ieškoti, kas parduoda, paklausti galima. Žvyro-smėlio karjerų pilna, besijojant daug gražuolių akmenų prikrenta. Reikia dolomito, yra to gėrio ir LT.
Man baisu, neturiu dėl ko pykti, kai save didžiais katalikais vadinantys lietuviai, žino visas bažnytines dogmas, pamiršta vieną įsakymą - "Nevok!"  doh.gif ( aš ne katalikė)

nu nesupykite, bet jau tas jusu saziningumas cool.gif . Valdzia lupa is zmoniu kiek tik gali, greitai ir uz ora teks moketi ir jiems vienodai sviecia...
Atsakyti