Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Na bet gal stebint dabar ir pamatys kas negerai, kad persileidimai vyksta...

Atsakyti

Poryt mano echoskopija, ir laukiu ir bijau... Kas rytą pabundu ir iš kart prisimenu, kas laukia, toks nerimas širdy  :(​ 

Atsakyti

Poryt mano echoskopija, ir laukiu ir bijau... Kas rytą pabundu ir iš kart prisimenu, kas laukia, toks nerimas širdy  :(​ 

Viskas bus gerai! Nieko daugiau ir negali padaryti, kaip tik nusiteikti geriausiam ir neprisileisti jokių blogų minčių :)

Atsakyti

Sveikos merginos!

LABAS sugrizusioms  vel i planavimus!!! kaip dziugu del jusu  :)  bet tuo paciu liudna del musu, senbuviu, kad mes vis dar cia...

Meiles Vaikai- kaip sekesi?

Ryziuke- net ir as antram NT matau! tyluteliai sveikinimai  :wub: 

Lucci- ech... stiprybes tau...  :4u:  linkiu, kad viskas kuo greiciau nurimtu ir vel imtumetes darbu, nes kad ir kaip emociskai yra sunku, taciau juk del TIKSLO viskas. 

o as neprisiruosiu nueit tyrimus pasidaryti :oh: dvi savaites darbe dirbau 3in1 (pavadavau du zmones+ plius savo darbus dariau), sia savaite vel milijonas darbu, o mmm jau ant nosies. sia savaite butinai turiu pasidaryti, bet kad laiko vis nera  :unsure:  

Atsakyti
Kokius tyrimus jus darotes? Mano gine tik paskraidina, krauja padaro ir kartais echoskopu paziuri.
Atsakyti

O kokius kraujo tyrimus gine skiria? Man jokiu nera dare..

Atsakyti
QUOTE(lucci @ 2017 08 29, 16:09)
<p><strong>deraramos</strong>
</p><p><strong></strong>Buvau spec.klinikoj del pasikartojanciu persileidimu - per dvejus metus turejau 3. IVF man nepriklauso, nes as pastoju...</p>

Mano buvus bendradarbe turejo gal 5 persileidimus, bet taip niekas cia nieko jai ir nerado, skaudziausia pati sake jai buvo 4 men. Bet Lietuvoj man atrodo visa sistema yra geresne , tyrimai bei gydymas taip pat. Labai gaila dwl jusi nesekmiu. Galiu lalinketi tik stiprybes or sekmes

Mano geriausia drauge laukiasi. 3 men.jau jai , atsiunte nuotrauka man po echo , o as net nemoku normaliai pasidziaugti . Aisku as dziaugiuos labai del jos, nes pries tai turejo persileidima, bet sirdyje kirminelis yra. Jiem jau 3 men.o mum vis dar nepavyksta. Is dalies dziaugiuos jog esu uz tiek daug km... ir nesu salia. ...pykstu ant saves uz ta nemokejima susitaikyti ar kaip cia pasakyti , bet tikiuos as ne viena tokia... su psichavotom nuotaikom . O labiausia nervai ima jog ryt su vyru vestuviu metines, taip itikejus buvau o gal nes savijauta kazkokia kitokia buvo . Ir se tau. Nepamenu kada tokia pikta buvau. Pradejus planuot sujautrejau ir nervai del visko pradejo imt
... issiliejau...
Atsakyti

Ispaikyta, visom zinok pasitaiko ir to liudesio, ir kartelio - kad va, drauge/sesuo/pussesere/ kas nros laukaisi, o as vis dar ne. Naturalu ir zmogiska. Kitas reikalas kaip su tuo gyveni. Stenkis neleist tam tave grauzti per daug. Bet siaip sakau - naturalus dalykas, kol nepradedi griezt dancio ant visu nesciu ar turinciu vaiku, kad kaip kartais buna.

Atsakyti

kisulita

Tyre Leideno faktoriu, AFS, kartojau visus hormonus, bendras kraujas - viskas yra labai gerai, ir po O prg, ir lh/fsh santykis, ir prl...i genetika, kaip supratau, nelindo. O ir kam to reikia, juk jos nepakeisi, visad bus 50-ant-50 ar gerai susideliojo kodas naujoj gyvybej. Perziurejo visa istorija, visas echo nuotraukas, komentarus - tiesiog nepasiseke tris sykius is eiles...Pasiule dalyvauti tyrime del endometriumo "pabraizymo" (scratching) - as visai nieko pries pabuti bandomuoju zuikiu, jei yra tikimybe, kad pades. Esu kazkur macius si termina plaukiojant sm, bet kaip supratau tai pakankamai sviezias dalykas...reikes pasiskaityti. Pasirodo, daktares vyras yra vienas is vadovu kur dirbu, tai jos sekretore man atsius asmeniskai visa info, asmeninius daktares kontaktus ir nuo siol ji mane priziuretu - tiek ta siuloma procedura, tiek nestuma sekmes atveju. Kur kur, bet cia maziausiai tikejausi tokios korpucijos... 

O man prastai. Net issikalbeti negaliu - stovi gerklej akmuo ir tiek. Kazkas viduj tiesiog saukte saukia "kam tau tie vaikai, velniop viska". Ieskosiu profesionalios pagalbos, nes taip ir iki depresijos nusivarysiu. 

Atsakyti

Lucci, neturiu ka bepasakyt... Gaudyk hug'a :friends:

Atsakyti

Sveikos,

visoms uz nesekmes ir blogas nuotaikas  :4u: 

mano testukas sian ryte irgi baltas...na dar laselis vilties yra, kol mmm neatkeliavo...

Atsakyti

Sveikos,

visoms uz nesekmes ir blogas nuotaikas  :4u:

mano testukas sian ryte irgi baltas...na dar laselis vilties yra, kol mmm neatkeliavo...

:4u:  uz balta testuka ...

Kur Cuddle dingusi ?  :hmm:

Atsakyti