Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit

QUOTE(Emma40 @ 2017 09 04, 20:02)
Aš 100 proc. nesu garantuota, kad jis turi kitą.  Tai kodėl turiu dabar išsidraskyti?

Atėjau patarimų,  o iš  daugumos sulaukiau įžeidinėjimų: Kvaišelė,  Durna.

Kiek šeimų susitaiko po tikrų išdavysčių ir gyvena toliau? O aš net nežinau ar jis man tikrai neistikimas.  Gal tikrai turi rimtų problemų,  sunku man,  nes jį myliu. Vis dar.

Neturit. Jūs nieko neprivalot daryti, jei nenorit. Tik Jūs žinote, kur yra Jūsų riba, kurios nebegalėsite peržengt. Bet Jums reikia pradėti mokytis gyventi pasikeitusioje situacijoje. Aš tik palinkėčiau išmokti džiaugtis gyvenimu ir išmokti tai daryti savarankiškai, nepriklausomai nuo vyro.

Ai, čia gi internetas. Labai patogu, nes nereikia niekam į akis žiūrėti drebiant epitetus ir "komplimentus". Taip jau yra ir nieko nepakeisit.

Visko gyvenime būna ir tikrai nėra vieno recepto, kaip būti laimingai. Aš turbūt Jūsų situacijoje kuriam laikui patapčiau stebėtoja - nelįsčiau į akis, tikrai nesisiūlyčiau lovos žaidimams ir pan. ir mokyčiausi gyventi kitaip (daugiau gyvenimą į save orientuočiau). Svarbu ir pasiruošti atvejui, jei kartais tektų išsiskirti (apgalvoti praktinius dalykus), bet pulti ir nešti skyrybų dokumentus turbūt irgi neskubėčiau. Kantrybės reikia ir daugiau galvoti apie save ir savo poreikius šiuo metu. Išsiskirti spėsite. Tik savęs nepameskit ir negyvenkit jo problemomis (realiomis ar išgalvotomis), leiskit savo problemas jam pačiam išsispręst.
Atsakyti

Bet gal dar neviskas prarasta... Gal jei pasikeičiau, gal jei imčiau mylėti save...
Išsidraskyti labai greitai galim, bet norėtųsi kartu būti. Nebežinau, pasimetusi visiškai.

Kodėl? O jei elgciausi priešingai? Jei visa dėmesį skirčiau sau? Jei išmoksiu pasitikėti savimi?
Kodėl turiu pasiduot? Kodėl turiu pirma jį palikti?

Va sitie du jusu postai yra esme. Jus norit keistis, myleti save, pasitiketi savimi vardan vyro, vardan to, kad issaugotumet santuoka. O tai reiskia, kad jus tiesiog vaidinsit, apsimetinesit, kad pasikeitet, bet is tiesu tai niekas nesikeis.

Viduj jus ir toliau drebesit is baimes, kad tik neprarastumet vyro. O ta baime vyrai kazkaip pasamoningai jaucia, nesvarbu ka jus ten vaidinsit ir kuo apsimetinesit. 

Ar jums tikrai nepikta, kad jis su jumis sitaip elgiasi? Ar tikrai negalvojat, kad esat verta vyro meiles? Ar tikrai jis jusu neiskaidino tokiu elgesiu???

Nu leiskit sau isizeisti, uzsisikti, supykti. Pasakykit jam, kad soriukas, man toks saltas ir abejingas vyras netinka. Nebutina grasinti skyrybom, jei dar ensate tam pasiruosusi. Bet pasakyti, kad man negerai taip, tikrai galima. 

Kol drebesit ir pataikausit vyrui, tol jam nebusit idomi. Vyrui idomi moteris kaip taisykle nebijo jo prarasti. Ne, tai nereiskia, kad vyro nemyli, nori skyrybu ir jai viskas dzin. Ir myli, ir nenori skyrybu, bet tiesiog tokia moteris zino, kad neleis saves zeminti ir skriausti jokiam vyrui. Net ir labai labai mylimam. 

O jus pasiruosusi vaidinti spektaklius, keistis, dazytis ar dar ten ka daryt, bilia tik tas diedas salia butu... Ar tikrai jau toks aukso luitas? 

Aš 100 proc. nesu garantuota, kad jis turi kitą. Tai kodėl turiu dabar išsidraskyti?
Atėjau patarimų, o iš daugumos sulaukiau įžeidinėjimų: Kvaišelė, Durna.
Kiek šeimų susitaiko po tikrų išdavysčių ir gyvena toliau? O aš net nežinau ar jis man tikrai neistikimas. Gal tikrai turi rimtų problemų, sunku man, nes jį myliu. Vis dar.

As irgi nesu garantuota, kaip kitos nares, kad turi meiluze. Maza kas gali but... Gal dar tik iesko :

Tik esu garantuota, kad siuo metu jusu vyras jums meile nedega, yra visiskai abejingas, jam jusu reikia nebent kaip kotletu kepejos ir namu tvarkytojos, o kaip moteris jus jam visiskai neidomi.

Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 09 04, 17:53)
Aha, svarbiausia pradėk lįsti į svetimų vyrų lovas  biggrin.gif Kvailas patarimas.

O kur Jus iskaitete svetimu vyru lovas? Tokio patarimo nebuvo. As nesu garantuota, kad temos autores vyras lenda i svetimu moteru lovas. O Jus esate garantuota? Tai gal ta lova Jusu? blink.gif

QUOTE(Moonte @ 2017 09 04, 20:14)
TAi ir neardykite. Kas ka raso, tai dar ne faktas, nekreipkite demesio (cia pataria ta kuriai visada knieti atsakyti).

Virgos pasiulytas variantas, jums suteiks laiko apsvarstyti situacija. Ir spresti ja palaipsniui, kaip jums patogiau. Kaip mienjau, pabuti siekt tiek "kale" galimai paivairins jusu su vyru santikius, galimai net jam patiks tokie jusu pokyciai, vyrai gi medziotojai.

Monte, kaip pasiilgau tavo protingu postu. mirksiukas.gif Zinok daug senbuviu perejo i Bendramincius ir ten, susiburusios i grupes, diskutuoja. Ateik pas mus. +-40. Kaip tik tinki i amziaus grupe. mirksiukas.gif

Hmmm kaip visada protingai, trumpai ir aiskiai. wub.gif

Papildyta:
Gervuogines postui pritariu lb. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emma40 @ 2017 09 04, 18:41)
Kodėl?  O jei elgciausi priešingai?  Jei visa dėmesį skirčiau sau? Jei išmoksiu pasitikėti savimi?

Pameginkit, bent busit pamegiunusi, turiu omeny save pamilti, jei ismokist siaip ar taip laimesit smile.gif o ar tada dar jums vyras tas bus reikalingas, tai jau kitas klausimas biggrin.gif
O idomu vaikai jusu jau suauge?
Atsakyti

Kažkaip jau beveik metai kaip atšalo, pradėjo labiau rūpintis savo išvaizda, kvepalai nebetinka bet kokie, rūbus perkasi naujus, viską atsinaujina. To anksčiau nebūdavo. Telefonas saugomas, kažkada supyko kad žiūrėjau. Apkaltino įtarinėjimu. Užsipuolė kodel pas mane yra jo elektroninio pašto nuoroda. Netyčia išaiškėjo, kad buvo prisiregistravęs pažinčių suaugusiems portale, bet kai paklausiau kodėl aš apie tai nežinojau, atsakė, kad žinojau, tik aš pati pamiršau.
Vis kažkaip pastatydavau. Suprantu, gal sunkiau tokiam amžiuje, bet dabar bandant ranka liest, jaudint mane atstūmė. Atsitraukė ir pasakė aš negaliu. Niekas neišeina. As impotentas.

Nugi akivaizdu ir faktas kaip blynas. Tratinasi jis su kitom. Atsimerkit.

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 09 05, 19:47)
O kur Jus iskaitete svetimu vyru lovas? Tokio patarimo nebuvo. As nesu garantuota, kad temos autores vyras lenda i svetimu moteru lovas. O Jus esate garantuota? Tai gal ta lova Jusu?  blink.gif
Monte, kaip pasiilgau tavo protingu postu.  mirksiukas.gif Zinok daug senbuviu perejo i Bendramincius ir ten, susiburusios i grupes, diskutuoja. Ateik pas mus. +-40. Kaip tik tinki i amziaus grupe.  mirksiukas.gif

Sveiki, dekui uz siltus zodzius 4u.gif

Ir as kazkaip neizvelgiau tavo poste lovos reikaliuku, daugiau buda, kaip isaugojus savigarba atitolti nuo vyro ir suteikti sau laiko pasvarstyti situacija, suvokti save pacia t.y. ko nori istikro.

Retai lankausi SM. IKisu nosi, parsineju ir dingstu. Tiesa pasakius gaila laiko. Aciu uz kvietima. Betuinai kada nors apsilankysiu.
Atsakyti
QUOTE(Emma40 @ 2017 08 31, 11:11)
gyventi su juo dėl vaikų, 

negaliu skaityt tokiu nesamoniu, kai moterys aiskina, kad del vaiku gyvena. Savo vienatves baime ir neryztinguma vaikais prisidengia blink.gif paskui vaikai uzauga, o jos vistiek vyram mazgotes buna ir ju nepalieka. Tai koks dar DEL VAIKU??? Ne del vaiku nori su juo likt, o todel, kad be jo galvoji prapulsi, gyvenimo nebus.

QUOTE(Emma40 @ 2017 08 31, 17:19)
vos ne atvirai sakau susirenki daiktus ir dingsti.

QUOTE(Emma40 @ 2017 09 01, 17:53)
Aš jo niekur nevarau is bendrų namų,

sitei du komentarai kazko priestarauja vienas kitam. Taip ir nesupratau, veji ar neveji lauk?

QUOTE(Emma40 @ 2017 09 04, 18:41)
Kodėl?  O jei elgciausi priešingai?  Jei visa dėmesį skirčiau sau? Jei išmoksiu pasitikėti savimi?

o nori laukt kol jis tave paliks? na, tai lauk. Bus dar skaudziau.

QUOTE(Emma40 @ 2017 09 04, 20:02)

Atėjau patarimų,  o iš  daugumos sulaukiau įžeidinėjimų: Kvaišelė,  Durna.
Kiek šeimų susitaiko po tikrų išdavysčių ir gyvena toliau? O aš net nežinau ar jis man tikrai neistikimas.  Gal tikrai turi rimtų problemų,  sunku man,  nes jį myliu. Vis dar.

siaip, jau, jis tikrai tau neistikimas. Ir pati tai zinai. Bet pati save megini itikint, kad gi nesi tikra. O, kad kazkas vadina kvaisele... na, tai pazvelkim i istorija is salies: diedas save dabinasi, pas kita/kitas laksto, sekso su zmona nenori, tipo impotentas, dar zmona karteli vos i siena nesumurija, gi kaip ji gali ji kuo kaltint, o zmonele sako, kuo cia jai pasikeist, ka cia daryt, gi ji jo lovoj su kita neaptiko, vadinasi jis ja myli biggrin.gif Tai kaip galima vertint tokia moteri? Kaip protinga? save gerbiancia?
O patarimu tai tikrai neatejai ieskot. Nes tau ju nereikia. Tu ir taip nusprendus sedet tyliai ir tiketis, kad vyras bus su tavim. Nes net jei 100 merginu tau pasakys "skirkis" ir tik 1 pasakys "lik su juo", gi liksi. Tai kam tie patarimai?
Atsakyti
AČIŪ už patarimus, už akių atverima, jūs teisios. Pirmiausia turiu gerbti ir mylėti save. Aš verta geresnio, mylinčio ir mylimo.
Viską apmasciau, pergalvojau. Keisiuos, bet del saves, del to, kad mokysiuos pamilti save.
Atsakyti
QUOTE(Emma40 @ 2017 10 03, 23:53)
AČIŪ už patarimus, už akių atverima, jūs teisios. Pirmiausia turiu gerbti ir mylėti save. Aš verta geresnio,  mylinčio ir mylimo.
Viską apmasciau, pergalvojau. Keisiuos, bet del saves, del to, kad mokysiuos pamilti save.

Na ir puiku. Ir nebandykit jūs to vyro nuo "impotencijos" savo lovoj gydyt. Bus lemta, pasveiks. Jei skirtis nenorit, įsivaizduokit kad su broliu gyvenat. Svarbiausia pamilkit save, netarnaukit jam, nesižeminkit. Tik save mylinti moteris bus mylima, o jei leisitės būti pašluoste, ja ir tapsite. Jei jis turi kitą ir jo jausmai tikri, pats paliks jus. O gal pazylios ir apsiramins. Aišku, jei jus tenkina tolesnis gyvenimas su pasilaksčiusiu ir vėl sugrįžusiu vyru. Kiekvienai savo. Jums spręsti.
Atsakyti

Sorry, kopija

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hopeToday: 10 sausio 2018 - 17:57

Manau, pirmiausia reiketu issiaiskinti tiesa. Patikrinti ar vyras turi kita, o gal is tiesu venerine liga gydosi pasigaves kur.

Atsakyti
Niekada neismesk daikto, kuris paciai reikalingas. Kai bus nebereikalingas - tada ismesi. Svarbu pajausti riba, kada jau tas laikas is tiesu atejo, nekreipiant demesio i mintis, kad gal dar nu visai nieko, dar ne per daug nusitrynes...
Taisykle tinka ir vyrams, ir rankinukams biggrin.gif
Atsakyti