Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas ką reikia žinoti apie plaukus

QUOTE(Ramiele @ 2013 04 04, 21:41)
Ooo jei šitos žolės tikrai tokius stebuklus daro.. biggrin.gif  gaila bijau bandyt, bijau kad iseisiu ryza beto esu cheminiais dazais dazius, todel bijau ir efekto smile.gif

Joo, man tai labai ryžai dažo biggrin.gif Orandžinė beveik gaunuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 04, 19:09)
Bet tokių storesnių aš ir ankščiau esu pastbėjusi, šiaip pirmuosius maždaug prieš metus pastebėjau, o dažytis su chna prieš 5 mėnesius pradėjau, tai dabar pakėlusi plaukus ties oda matau naujų ataugančių ir jau storų g.gif Tai jei nuo chna, tai nuo šiol mylių šias žoles, kad ir kaip smirda bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai gal ir ne nuo chna, bet žolés tikrai plaukus patorina. Tik problema, kad jie praranda lankstumą.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2013 04 05, 00:11)
Tai gal ir ne nuo chna, bet žolés tikrai plaukus patorina. Tik problema, kad jie praranda lankstumą.

Bet vis tiek chna super plaukams ir pačiai galvos odai 4u.gif Man nuo vieno šampūno niežtėjo galvą, tai juo išsiprausus ir pradžiiūvus plaukams tepiausi chna, tai po truputį niežėjimas praėjo ir oda jautėsi ne tokia sudirginta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 02, 19:39)
Nuo vaikystės žinau šį faktą, bet man jis taip niekad nepasitvirtino. Galiu neiti kirptis kelis mėnesius, o plaukai būna tik minimaliai ataugę. Tas pats buvo ir turint trumpus plaukus. O jau kokia bėda norint atsiauginti iš trumpų ilgus. verysad.gif  Manau, čia labai individualiai su tuo plaukų augimu.

kad plaukai nepailgejo-nereiskia kad jie nepaaugo,juk kiekiena diena slenka,be to kiekvienas is musu turime fiksuota ilgi,pas vienus igesnis,pas kitus mazesnis.O fiksuotas ilgis reiskia kad plaukas gyvena tik tam tikra laika,ir atejus tam laikui jis iskrenta jo vietoje pradeda augti kitas,na ir taip pasaka be galo.Taip pat nepailgeti gali del paciu plauku bukles.Tarkim jie yra sausi ir nutrupa.Dazniausiai tokie sunkiai augantys plaukai yra linke pustis,garbanotis.Tokios strukturos plaukai yra patys sausiausi,labiausiai linke luzineti.
Papildyta:
QUOTE(skin2013 @ 2013 03 25, 12:24)
Kad augtų reikia juos iš vidaus išorės mylėt, aš geriu dilgėles, tepu natūraliais aliejais, labai myliu plaukus ir jais labai rūpinuosi. Stengiuosi netiesinti nedžiovinti jų ir jie pas mane labai sparčiai auga, prieš du metus nusikirpau kare, o dabar turiu žemiau liemenėlės ilgumo plaukus smile.gif

tai yra normalu,taip ir turi buti wink.gif Plaukai ir turi ataugti per 2 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2013 04 06, 15:50)

Papildyta:

tai yra normalu,taip ir turi buti wink.gif Plaukai ir turi ataugti per 2 metus smile.gif

Man ir atrodo, kad tiek ataugę plaukai per du metus yra normalu ax.gif
Atsakyti
Ar nesat bandziusios galvos masazo plaukam gaivint? (turiu omeny spartesniam augimui, stiprinimui saknu, mazesniam slinkimui) Pradejau neseniai kasdien masazuotis, bet su orgazmatronu ir vis mastau, ar galima pasiekt toki efekta kaip ir su pirstais.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 08, 17:26)
Ar nesat bandziusios galvos masazo plaukam gaivint? (turiu omeny spartesniam augimui, stiprinimui saknu, mazesniam slinkimui) Pradejau neseniai kasdien masazuotis, bet su orgazmatronu ir vis mastau, ar galima pasiekt toki efekta kaip ir su pirstais.. ax.gif

Aš jau gal kokius tris metus darausi masažą pirštais per kiekvieną plaukų prausimą biggrin.gif Pirštų galiukais sukamaisiais judesiais masažuoju visą galvos odą pradedant viršugalviu ir smilkiniais ir einant žemyn iki sprando, po to virš ausų ir grįžtu prie smilkinių biggrin.gif
Na, kažko ypatingo nepastebėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 08, 14:26)

O kas cia per orgazmatonas blush2.gif ? Skamba labai seksualiai mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 04 10, 17:53)
O kas cia per orgazmatonas blush2.gif ? Skamba labai seksualiai mirksiukas.gif ...

Skamba taip nes labai malonius potyrius sukelia biggrin.gif bet tik pradzioj smile.gif va toks daikciukas
http://www.pipedija....gazmatronas.jpg
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 10, 18:33)
Skamba taip nes labai malonius potyrius sukelia biggrin.gif  bet tik pradzioj smile.gif  va toks daikciukas
http://www.pipedija....gazmatronas.jpg

Nu geras, ir as toki turiu:D, bet kad taip graziai vadinas, tai nezinojau! Galvojau, kad jus cia juokaujant kazka paraset:D
Atsakyti
O gerai visa galvos oda ismasazuoja ar tik vietomis? g.gif MB kaifuoja su mano tangle teezer sukuodamasis, gal sitas patiktu labiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 11, 15:57)
O gerai visa galvos oda ismasazuoja ar tik vietomis? g.gif MB kaifuoja su mano tangle teezer sukuodamasis, gal sitas patiktu labiau biggrin.gif  biggrin.gif

Mano visai seimai tai jis super patinka, labai gerai masazuoja, net siurpuliukai po kuna begioja:)smile.gif. Masazuoja puikiai visa galva visom kryptim. Tikrai nebrangus ir labai geras daikciukas;) .
Atsakyti