QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 02, 19:39)
Nuo vaikystės žinau šį faktą, bet man jis taip niekad nepasitvirtino. Galiu neiti kirptis kelis mėnesius, o plaukai būna tik minimaliai ataugę. Tas pats buvo ir turint trumpus plaukus. O jau kokia bėda norint atsiauginti iš trumpų ilgus.

Manau, čia labai individualiai su tuo plaukų augimu.
kad plaukai nepailgejo-nereiskia kad jie nepaaugo,juk kiekiena diena slenka,be to kiekvienas is musu turime fiksuota ilgi,pas vienus igesnis,pas kitus mazesnis.O fiksuotas ilgis reiskia kad plaukas gyvena tik tam tikra laika,ir atejus tam laikui jis iskrenta jo vietoje pradeda augti kitas,na ir taip pasaka be galo.Taip pat nepailgeti gali del paciu plauku bukles.Tarkim jie yra sausi ir nutrupa.Dazniausiai tokie sunkiai augantys plaukai yra linke pustis,garbanotis.Tokios strukturos plaukai yra patys sausiausi,labiausiai linke luzineti.
Papildyta:
QUOTE(skin2013 @ 2013 03 25, 12:24)
Kad augtų reikia juos iš vidaus išorės mylėt, aš geriu dilgėles, tepu natūraliais aliejais, labai myliu plaukus ir jais labai rūpinuosi. Stengiuosi netiesinti nedžiovinti jų ir jie pas mane labai sparčiai auga, prieš du metus nusikirpau kare, o dabar turiu žemiau liemenėlės ilgumo plaukus
tai yra normalu,taip ir turi buti

Plaukai ir turi ataugti per 2 metus