Gal galite pasakyti su kuo jus aguonas trinate?
Sveiki,
Ar su blenderiu imanoma gerai isitrinti aguonas?
Ar su kavamale geriau?
Mano seiminele labai megsta pyragus su aguonomis, bet as jas kol istrinu su mesmale, tai puse dienos praeina
Patarkite prasau
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 04 24, 19:21)
Sveiki,
Ar su kavamale geriau?
Mano seiminele labai megsta pyragus su aguonomis, bet as jas kol istrinu su mesmale, tai puse dienos praeina
Patarkite prasau 
Nusipirkau Kaziuke medinę grūstuvę - superinis daiktas
O su kavamale tai čia kaip - sausas trint?
QUOTE(Sophi @ 2009 04 24, 19:27)
Nusipirkau Kaziuke medinę grūstuvę - superinis daiktas
Susitrina greitai ir gerai 
DEl kavamales net nezinau, turbut sausas
Aciu, reikes paparsa grustuve paieskoti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 04 24, 19:21)
Sveiki,
Ar su kavamale geriau?
Patarkite prasau 
Aguonas aguonpieniui kuo puikiausiai su paprastu smulkintuvu sutrinu, prieš tai išmirkau, aišku
Man įdomu, ar su blenderiu galima susmulkinti mėsą
QUOTE(Dilma @ 2009 05 09, 13:26)
Aguonas aguonpieniui kuo puikiausiai su paprastu smulkintuvu sutrinu, prieš tai išmirkau, aišku
? Su turimu nebandau, nes nujaučiu, kad užsilenks
, tai galvoju, gal galingesniu ir galima?
mes turim broun 600w galingumas, tai sumala lb graziai, farsas daug skanesnis nei parduotuvinis, tik reikia kubeliais supjaustyti ir mesti i inda su peiliuku, tarkim kaip kavamalej buna, tai akimirskiu sumala
Mes abi kalbam apie tą, kur tik kotas
? Jei taip, tai
. Ar turi būti kokie spec. peiliukai? Nusižiūrėjau kažkokį Philips, kurio galingumas 650 W. Norėčiau žinot, ar turi būti kokie spec pribumbasai mėsos smulikinimui
http://www.naminukas.../KL1246_big.jpg pas mane toks tik dar indas yra didelis ir ledukams smulkinti detuvas toks. tai as mesyte malu tam indelyje viduriniame, jame yra peiliukas, reikia tik kota pajugti ir mala
ieskau blenderio arba smulinuvo, perskiaciau temuke ale kad informacia gan senoka tad prasau jusu patarimu koki geriau isigyti ir gal kur pigesniu akcijiniu uzmtete, nes turesim leliuka tad noriu isitaisyti si pagalbininka
aciu uz info
Aš renkuosi tarp Braun MR 6550 MBCHC ir Philips HR1372. Atrodo abu geri, bet norėčiau išgirsti realius atsiliepimus turinčiųjų šituos aparačiukus
QUOTE(Guvile @ 2009 07 19, 08:56)
Aš renkuosi tarp Braun MR 6550 MBCHC ir Philips HR1372. Atrodo abu geri, bet norėčiau išgirsti realius atsiliepimus turinčiųjų šituos aparačiukus 
as sudeginau savo brauna, du gal 3 metus atlaike, dabar ieskau tik rankenos nusipirkt, nes visi indukai liko...
QUOTE(georgiana @ 2009 07 19, 21:06)
Mane dominančių prekių kainos kiek užkeltos...