Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2017 10 13, 18:51)
Gavau ir baliaus dėžutę  biggrin.gif taip daug apkalbėtą bentology. Man tai superinė! Nei per didelė, nei ką. Labai patogu bus sudėti priešpiečius  smile.gif jei ne visus indelius prikrausiu, tai išėmus juos šalia vaisių bus galima įdėti ir viskas patogiai vienoje vietoje.

Man irgi patiko good.gif biggrin.gif Reik dar vienos.Vyresniajai dukrai užsireikėjo smile.gif

(Balius joje netilptų biggrin.gif Nu nebent iš bėdos prie plečkutės hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 13, 19:15)
Man irgi patiko good.gif  biggrin.gif Reik dar vienos.Vyresniajai dukrai užsireikėjo  smile.gif

(Balius joje netilptų  biggrin.gif Nu nebent iš bėdos prie plečkutės hihihi.gif )

Aš irgi į darbą užsimaniau biggrin.gif
O dukra dabar žaidžia su ja biggrin.gif jai tos dėžutės dėžutėje kaip koks stebūklas biggrin.gif sako atsidarysiu ir lauks siurprizas kas kitose yra lotuliukas.gif
Jo, su ta dėžute menkas balius būtų irnesakyk.gif
Tavo irgi sunkiai didžioji atsisaro? Aš tikiuosi prasivaikščios unsure.gif :
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 13, 19:15)
Man irgi patiko good.gif  biggrin.gif Reik dar vienos.Vyresniajai dukrai užsireikėjo  smile.gif

(Balius joje netilptų  biggrin.gif Nu nebent iš bėdos prie plečkutės hihihi.gif )

Parodyk man ta dezute i FCB, prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 10 13, 19:25)
Aš irgi į darbą užsimaniau  biggrin.gif
O dukra dabar žaidžia su ja  biggrin.gif jai tos dėžutės dėžutėje kaip koks stebūklas  biggrin.gif  sako atsidarysiu ir lauks siurprizas kas kitose yra lotuliukas.gif
Jo, su ta dėžute menkas balius būtų  irnesakyk.gif
Tavo irgi sunkiai didžioji atsisaro? Aš tikiuosi prasivaikščios  unsure.gif  :

Žinok laaabai lengvai atsidaro ,tik reik pagaut kampą biggrin.gif Aš vargau vargau ,o didžioji tik op ir atidarė - dabar ir aš moku greit biggrin.gif su rodomuoju pirštu sulenktu kažkaip kilstelt tik tereik,nykštys viršuj ir psio , nu žodžiu išmoksi ir tu irnesakyk.gif biggrin.gif
Kelionėse,piknikėliuose ar pan - nu labai liuksiška dėžutė drinks_cheers.gif biggrin.gif

Stuleju ,tuoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 13 spalio 2017 - 18:47
Aha panos, parodykite kas per dėžutė, gal vaikui apetitą pakeltų unsure.gif
Atsakyti
MK ilgaauliai 6,5 ir 11 dydziai gera kaina

Nicole Miller skusto kailio aulinukai

CK skusto kailio loaferiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 spalio 2017 - 19:20
QUOTE(rapoja @ 2017 10 13, 19:46)
Žinok laaabai lengvai atsidaro ,tik reik pagaut kampą  biggrin.gif Aš vargau vargau ,o didžioji tik op ir atidarė - dabar ir aš moku greit  biggrin.gif su rodomuoju pirštu sulenktu kažkaip kilstelt tik tereik,nykštys viršuj ir psio  , nu žodžiu išmoksi ir tu irnesakyk.gif biggrin.gif
Kelionėse,piknikėliuose ar pan - nu labai liuksiška dėžutė drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Stuleju ,tuoj  mirksiukas.gif

Aha, aš irgi perkandau jau biggrin.gif ir dukra suprato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 10 13, 19:46)
Aha panos, parodykite kas per dėžutė, gal vaikui apetitą pakeltų  unsure.gif

Va tokios:
https://bentology.co...bento-box-sets/
Atsakyti
https://bentology.co...c-set-raspblue/
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

sąsiuvinys ir degt.dėžutė dydžio supratimui,aiškumui rolleyes.gif
Dėžutė panašiai sąsiuvinio dydžio ir degtukų dėžutės aukščio smile.gif
http://www.part.lt/i...0e5c52ed563.PNG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 13 spalio 2017 - 19:33
Auksiniai skusto kailio UGG gera kaina
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 10 13, 20:20)
Aha, aš irgi perkandau jau  biggrin.gif ir dukra suprato  biggrin.gif

Aha ten reik pagaut kampą biggrin.gif Siunčiam dar po vieną biggrin.gif Kažin yra nuolaida rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 10 13, 19:25)
Aš irgi į darbą užsimaniau  biggrin.gif
O dukra dabar žaidžia su ja  biggrin.gif jai tos dėžutės dėžutėje kaip koks stebūklas  biggrin.gif  sako atsidarysiu ir lauks siurprizas kas kitose yra lotuliukas.gif
Jo, su ta dėžute menkas balius būtų  irnesakyk.gif
Tavo irgi sunkiai didžioji atsisaro? Aš tikiuosi prasivaikščios  unsure.gif  :

bus galvos skausmas, ką kaskart įdėti, kai tiek dėžių dėželių...aš labai greitai išsisemiu..morkytės, riešutai, dżiūvėsėliai, svarainiai, trapućiai, vaisiai...ką dar dedate??
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2017 10 13, 17:07)
Parodykit, kuriuos emete? ax.gif

Batai

plačiai pėdai netiks. 43 ėmiau 9 dydį. Viena koja šiek tiek apspausta. Jaučiu 9.5 būtų idealiai. Bet tikiuosi ir taip prasitampys. Įprastai perkam 10 dydį, bet šituose skęstų.
Papildyta:
Ir dar:

man kaip nemėgstančiai žalios arbatos, labai patiko ši arbata. Kvepia ir skonis labai švelnus wub.gif

Arbata
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 13, 20:33)
Aha ten reik pagaut kampą  biggrin.gif Siunčiam dar po vieną  biggrin.gif Kažin yra nuolaida  rolleyes.gif ?

Daug baliavoji rapojukai biggrin.gif
Atsakyti