Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Zivukas.d @ 2017 10 21, 09:54)
Labas rytas.
Mergaitės ar perkate iš USA nešiojamus kompiuterius. Domina ACER arba Lenovo.
Aciu

Kadangi man darbui reikia galingo, tai man tikrai labai apsimokejo siustis (nes LT ju kainos vos nesveikos, net prastesnes sudeties), kompa naudoju jau 6 metus.
Dabar pirkom jau is ebay.co.uk, naudota savaite laiko. Vyras bele kaip patenkintas, bet jis zino, ka ir kaip, nusimano nemazai.

QUOTE(JMD @ 2017 10 21, 11:21)
Kriiistuute tu kur biggrin.gif gymbo 140 cm ugiui reikia M ar L? Mano vaikas nori vienu marskineliu, jam lyg reiktu L bet nera, bijau M bus trumpi.

As dabar rizikavau su gymboo kelnemis. Ugis 140, gal jau kiek daugiau. Turiu pora dzempu L, tai jau antri metai laukia savo eiles, nepriauga biggrin.gif O M jau neperku, butu per mazi.
Atsakyti
Greiciau junkites shoes, neliks man vyram batu biggrin.gif
Ugg geros kainos labai vyrisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 21, 07:43)
Mano visi hilfigeriai 32 dydzio. I situos neisispraudziau nei per kur. Dar mazesni nei levis kur turiu 32 ir neilendu. Gal dydis sumaisytas. As pirkau juos is hilfiger.com

Gal sportus apleidai tongue.gif hihihi.gif
QUOTE(JMD @ 2017 10 21, 10:21)
Kriiistuute tu kur biggrin.gif gymbo 140 cm ugiui reikia M ar L? Mano vaikas nori vienu marskineliu, jam lyg reiktu L bet nera, bijau M bus trumpi.

Dukrai tik L imu,truputį aukštesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 10 21, 11:13)

Neiko gero nematau. Visi batai virs 100 baksu isskyrus 2 variantus vasariniu po 24$. Ko nematau?
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2017 10 21, 11:16)
Gal sportus apleidai  tongue.gif hihihi.gif 

Dukrai tik L imu,truputį aukštesnė smile.gif

Biski apleidau biggrin.gif svorio nepridejau. Bet dar negaliu sportuot dabar biggrin.gif
Atsakyti
Laba, o kada mano uzsakyma padarysit, labai dydziai dingsta...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 10 21, 12:13)

Ir vaikisku.
Kad tik spetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 21, 11:23)
Biski apleidau biggrin.gif svorio nepridejau. Bet dar negaliu sportuot dabar biggrin.gif

Aš tai kuris laikas jau pykstu,kad kažkokius pamažintus dydžius gamina hihihi.gif
kas per problemos tokioj jaunystėj mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Vasariniu ir yra tik dideli dydziai, mano vyro ir brolio dideles pedos, gaudau jiems:)
Siu daugiau dydziu, faini visai.
https://m.shoes.com/.../787209/1684089

Mergaitem ir berniukam:)
https://m.shoes.com/...-lace-up-boot/7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 21 spalio 2017 - 10:40
QUOTE(rapoja @ 2017 10 21, 11:37)
Aš tai kuris laikas jau pykstu,kad kažkokius pamažintus dydžius gamina hihihi.gif
kas per problemos tokioj jaunystėj  mirksiukas.gif  smile.gif

Nepatikesi biggrin.gif
Rugpjucio atostogu isvakarese nesiau lagamina i automobili ir nuskridau nuo visos laiptu pakopos. Maniau luzo stuburas per puse. Aciu D atsipirkau tik baisiu gumbu, melyne per puse nugaros ir iki keliu ir siaip, pries atostogas toks sukretimas biggrin.gif tai va, o tas gumbas nors ir sumazejo daugiua nei per puse bet dar liko. O jis ne kas kitas kaip hematoma, kuri uzspaude man nerva. Na ir viskas. Pabegt negaliu, kojos pakelt smarkiau negaliu, nes skausmas nors klyk. Rodesi man viskas ok. Nuejau i treniruote ir po keliu min isejau. Nes apsiverkiau biggrin.gif is gailescio kad nu negaliu biggrin.gif zodz, dabar reabilitacija dar biggrin.gif
Atsakyti
JMD,ale kaip baisiai unsure.gif dar prieš atostogas... Gi žmonės taip ir užsimuša,kiek tereikia (pati žinau atvejį kai jaunas vaikis griuvo,galvą kaukšt į šaligatvio bortelį ir psio...) doh.gif Sveikatos tau mirksiukas.gif 4u.gif Svarbu gyva likai,pasveiksi wub.gif smile.gif
p.s.o kelnes ,kad ir išmiera didesnes pirksi - juk tai toooks niekis,palyginti su sveikata irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gauta įv. miestų 520 siunta. Susimokėjusioms siuntiniai išsiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 21, 11:56)
JMD,ale kaip baisiai  unsure.gif dar prieš atostogas... Gi žmonės taip ir užsimuša,kiek tereikia (pati žinau atvejį kai jaunas vaikis griuvo,galvą kaukšt į šaligatvio bortelį ir psio...) doh.gif Sveikatos tau  mirksiukas.gif  4u.gif Svarbu gyva likai,pasveiksi  wub.gif  smile.gif
p.s.o kelnes ,kad ir išmiera didesnes pirksi - juk tai toooks niekis,palyginti su sveikata irnesakyk.gif  biggrin.gif

Zinok nugara neluzo todel turbut kad ant nugaros dar kuprine turejau, bet visa kita tai katastrofa. Nu ir nusivozk tu man taip biggrin.gif o man dar paciai vairuot reikejo, tai as i masina keturiom is masinos keturiom ir pagalvelem apsikaisius variau. Lenkijoj pamenu +38, man viskas tinsta, ziuaru biggrin.gif na bet yra ka prisimint. Uztat isijunge atsargumas. Matyt zenklas man buvo, kad biski susirinkciau save.
Atsakyti