Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 29, 14:53)
Tai, kad nelepus tie dirbtiniai kailiai, kaip ir minksti zaislai. As 30 laipsniu juos skalbiu ir tiek.

Ane, as vis bijau skalbt savo RL pukine su dirbtiniu kailiu, bet padrasinot
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 10 29, 14:50)
Visos perkam pukines striukes, sakykit, ar kas bandet skalbti su striuke su dirbtiniu kailiu, kuris nenusisega. Idomu, kas lieka is kailio

Aš ir su tikru kailiu ne kartą skalbiau ir nieko tam kailiui nenutiko. Juk striukė, pritaikyta lauko sąlygom: ir sniegui, ir lietui, ir šlapdribom. Gi ir tas gyvūnas, kurio kailis užsiūtas, su skėčiu nevaikščiojo mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

per mergaites pirkta ilga vince camuto pukine striuke 105 eurai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2017 10 29, 14:37)
Merginos, kaip Jums si? Kaip dydziai sios firmos? Gal kas turit striukiu? 4u.gif
https://m.macys.com/...ategoryID=35786

Super grazi man, atitinka visas mados tendencijas.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 10 29, 14:52)
Taip, butent tokie, su ornamentais ir tokios pat spalvos mirksiukas.gif

Jūs juos gal pirkote? Ar jie nors kiek paminkštėja? Nes koja kaip kaladėse unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 29, 14:10)
Reik gal pasiimt ,vis tiek kažkuo tepu,tai reik išbandyti  smile.gif Iš amazon tai man visai nepatiko,kur masiškai pirkom ir daug kurios gyrė rolleyes.gif Gal šitas patiks .Kaina 11.20 dol

Man tai jis nepatiko nes jis labai riebus, lipnus ir tas arbatmedžio kvapas. Mamai pasiūliau ir jai puikiai suugydė suskilusius kulnus. Tas o'heels man irgi eilinis pasirodė, o mamai jokio poveikio neturėjo.
Atsakyti
YOOX

SHOES.COM

EBAGS

RALPH LAUREN

LEVIS

OVERSTOCK

GAP FACTORY

OLD NAVY

Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 10 29, 15:06)
Aš ir su tikru kailiu ne kartą skalbiau ir nieko tam kailiui nenutiko. Juk striukė, pritaikyta lauko sąlygom: ir sniegui, ir lietui, ir šlapdribom. Gi ir tas gyvūnas, kurio kailis užsiūtas, su skėčiu nevaikščiojo  mirksiukas.gif

skalbiau RL su nenusisegamu, nieko nenutiko, kaip naujas. Džiovyklėj džiovinau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 10 29, 15:20)
Super grazi man, atitinka visas mados tendencijas.

Ir man labai faina sita, jei tokia ir realybej kaip cia nuotraukoj, net gaila, kad nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 10 29, 12:16)
Mergaitės, patarkite. Gal kas pirkote tokius Timbus ir gali pasakyti dėl dydžių. Mano koja 25 cm, euro 39, tai kokį imti- 8,5 ar 9? Kažkada parsisiunčiau tuos rudus su tinkleliu 9, tai buvo dideli.
https://www.nordstro...oot?color=SABLE

Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tokiu neturiu, bet turiu 2 kitokias poras Timberland., su 25 cm, perku 8,5 dydi.Is pradziu ziauriai koja apspausta, atrodo lyg noretusi didesniu, bet paskui kai prasitampo, tai idealiai, 9 dydis tikrai man butu dideli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 10 29, 16:40)
Ir man labai faina sita, jei tokia ir realybej kaip cia nuotraukoj, net gaila, kad nereikia smile.gif

Yra dar ir plytų spalvos, ar dažnai būna off jų psl rolleyes.gif
https://www.freepeop...mp;type=REGULAR
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 10 29, 16:23)
Jūs juos gal pirkote? Ar jie nors kiek paminkštėja? Nes koja kaip kaladėse  unsure.gif

Ne, neturiu ju. Kazkiek turetu prasitampyti, bet is esmes visi timberlandai sunkus ir kieti. Bet man vis vien patinka, labai tinka musu orams mirksiukas.gif
Atsakyti