Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(aistushka @ 2017 10 31, 14:59)
<p>Sveikos, aš čia naujokė, viena mama parekomendavo. Norėjau pasiteirauti, ar į prekių tarpininkavimo mokestį įeina išmuitinimas ir +PVM, ar kažkaip tos prekės iš JAV atkeliauja be visų šitų dalykų? Esu pirkusi Australijos parduotuvėje UGG, tai kai čia atkeliavo, mažai nepasirodė primokėti... Paaiškinkite kas nors prašau. Dėkoju.</p>

jus mokat tik uz tarpininkavima 15% ir uz svori 1 kg 14 dol , jokiu muitu moket nereikia .
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2017 10 31, 14:20)

liko kremukas
Atsakyti
Junkitės GYMBOREE - 25 proc smile.gif

Aš imu tokias ir pan sukneles nešiojimui žiemą.Žadu rengti kaip sarafanus/liemenes.Nežinau kaip bus ,kai gausiu ir pamatysiu realiai,bet man šios suknelės kažkaip atrodo tinkamos tokiam reikalui rolleyes.gif Jei ne- sunešios vasarą kaip sukneles smile.gif
Papildyta:
http://www.gymboree....-241756439.html
http://www.gymboree....-241761180.html
Papildyta:
http://www.gymboree....-241756421.html
http://www.gymboree....-241756411.html
http://www.gymboree....-241761171.html
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 31, 16:55)
Junkitės GYMBOREE - 25 proc  smile.gif

Aš imu tokias ir pan sukneles nešiojimui žiemą.Žadu rengti kaip sarafanus/liemenes.Nežinau kaip bus ,kai gausiu ir pamatysiu realiai,bet man šios suknelės kažkaip atrodo tinkamos tokiam reikalui  rolleyes.gif Jei ne- sunešios vasarą kaip sukneles  smile.gif

Labai miela šita, gyvai net gražesnė. Pernai pirkau tokio audinio tai po pirmo skalbimo pasiburbuliavo apačia. Tikiuosi su šita taip nebus biggrin.gif

O vat šita tokia faina atrodė, bet labai plonytis trikotažas. Kiek pirkusi, visada toks tvirtas, storas. Šita "skystoka".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 31 spalio 2017 - 16:09

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.ae.com
www.boscovs.com - 20%
www.uniqlo.com
www.aeropostale.com - 20%
www.abercrombie.com
www.abercrombiekids.com
www.levis.com - 20%
www.sheepskinshoes.com
www.jcrew.com
www.gapfactory.com - 20%
www.gap.com - 31%/13%
www.penzeys.com
www.djpremium.com
www.venus.com - 15%
www.ebags.com - 25%
www.loft.com - 50%
www.hautelook.com
www.6pm.com
www.harney.com - 20%
ww.bluefly.com
www.sierratraidingpost.com-25%
www.ralphlauren.com-30%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.crazy8.com - 20%
www.gymboree.com - 20%
www.toysrus.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.sleekshop.com - 15$ nuo 115$
www.vitacost.com - 27%
www.sheaterraorganics.com - 30%
www.sigmabeauty.com
www.stockngo.com
www.skinstore.com - 25%
www.ahava.com
www.cosmetique.com
www.walgreens.com
www.tanforless.com
www.realtechniques.com
www.puritan.com - 13$ nuo 63$
www.jet.com
www.stilacosmetics.com - 40%
www.birchbox.com
www.morphebrushes.com - 10%
www.theperfumespot.com - 20%
www.lilydirect.com
www.fragrancenet.com-30%
www.watchstation.com
www.skagen.com

Turime laisvus, norincios rasykite linelislt@gmail.com

Naturalios zomsos SAM EDELMAN juodi ilgaauliai 10US dydzio (atitiks mazdaug 40,5EU) uz 25,50$
vartotojo įkelta nuotrauka

Dolce & Gabbana akiniai, spalva MATTE AZURE-GREY BLUE GRADIENT uz 38,50$
LOFT suknele, S Regular dydis, kaina 15,95$

Atsakyti

Sveikos, aš čia naujokė, viena mama parekomendavo. Norėjau pasiteirauti, ar į prekių tarpininkavimo mokestį įeina išmuitinimas ir +PVM, ar kažkaip tos prekės iš JAV atkeliauja be visų šitų dalykų? Esu pirkusi Australijos parduotuvėje UGG, tai kai čia atkeliavo, mažai nepasirodė primokėti... Paaiškinkite kas nors prašau. Dėkoju.

Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2017 10 31, 16:21)
<p>Sveikos, aš čia naujokė, viena mama parekomendavo. Norėjau pasiteirauti, ar į prekių tarpininkavimo mokestį įeina išmuitinimas ir +PVM, ar kažkaip tos prekės iš JAV atkeliauja be visų šitų dalykų? Esu pirkusi Australijos parduotuvėje UGG, tai kai čia atkeliavo, mažai nepasirodė primokėti... Paaiškinkite kas nors prašau. Dėkoju.</p>

Nereikes Jums nieko moketi, mergaites atsius saskaitele, kurioje jau galutine suma. Suma galite primesti pagal formule pirmam psl.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2017 10 31, 16:06)
Labai miela šita, gyvai net gražesnė. Pernai pirkau tokio audinio tai po pirmo skalbimo pasiburbuliavo apačia. Tikiuosi su šita taip nebus  biggrin.gif

O vat šita tokia faina atrodė, bet labai plonytis trikotažas. Kiek pirkusi, visada toks tvirtas, storas. Šita "skystoka".

Tikėkimės rolleyes.gif

Jei šilta vasara arba kelionėms labai smagios ir tokios.Visokių reik turėt .Arba kaip naktinukus galima sunešiot ok.gif biggrin.gif
Papildyta:
aistushka,kažkaip atkeliauja ir dar net labai greit atkeliauja mirksiukas.gif biggrin.gif Nespėjam susimokėti,pasimatuoti,o jau ir vėl sąskaitos ir siuntiniai bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif O parekomandavo labai teisingai ok.gif
QUOTE(aistushka @ 2017 10 31, 14:59)

QUOTE(ruteliukste @ 2017 10 31, 15:02)
Pirma puslapi paskaitykit smile.gif

QUOTE(evvva @ 2017 10 31, 15:10)
jus mokat tik uz tarpininkavima 15%  ir uz svori  1 kg 14 dol , jokiu muitu moket nereikia .

QUOTE(VILIMA @ 2017 10 31, 16:25)
Nereikes Jums nieko moketi, mergaites atsius saskaitele, kurioje jau galutine suma.  Suma galite primesti pagal formule pirmam psl.

Atsakyti
gymboree 25 proc dar turite nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2017 10 31, 16:45)
gymboree 25 proc dar turite nuolaida?

nenupirkta dar (ir man atrodo,kad čia ne vienkartinė hmm.gif )
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 10 31, 17:47)
nenupirkta dar (ir man atrodo,kad čia ne vienkartinė hmm.gif )

Aciu, einu pasikuisiu tada smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ar kas zinote HARNEY arbatos metalinese dezutese pakeliais ar palaidos?
Atsakyti