Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(AstaRaud @ 2017 11 02, 12:24)
Gal kam conversų klasikinių nebrangiai

http://www.djpremium...ar-core-ox.html

Sveiki, gal kas turi tokius klasikinius baltus Conversiukus ir galite patarti del dydzio?
US9 tai cia europinis 40 yra? Nes pagal ju pateikta lenetele US9 tai EUR irgi 9. Kazkaip keistokai cia man..... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, as ir jungiuosi su klausimu del coversu. 37 eu dydzio prdai ar tiktu klaskiniu conversu 6,5 ar reiktu 7 dydzio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2017 11 02, 13:23)
Sveiki, as ir jungiuosi su klausimu del coversu. 37 eu dydzio prdai ar tiktu klaskiniu conversu 6,5 ar reiktu 7 dydzio?  4u.gif

Tikrai tiks 6,5 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Roberta @ 2017 11 02, 12:51)
Sveiki, gal kas turi tokius klasikinius baltus Conversiukus ir galite patarti del dydzio?
US9 tai cia europinis 40 yra? Nes pagal ju pateikta lenetele US9 tai EUR irgi 9. Kazkaip keistokai cia man..... 4u.gif

Geriausiai būtų kur nors pas mus pasimatuot. Dukrai su 40 EU dydžiu perku 8,5 US klasikinių su auliukais. Nors visi kiti batai US 9.
Atsakyti
prisijunkit 4u.gif

TAN FOR LESS-20%

vartotojo įkelta nuotrauka

SHEATERRAORGANICS -30%

Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2017 11 02, 12:51)

kiek teko susidurt, jie didinti, aš užsakinėju pusę dydžio mažesnius negu paprastai perku USA dydį
Atsakyti

Ar čia tik man taip pasisekė, ar dažnai būna, kad iš Vitacost papildai gauti su seniausiai pasibaigusiu galiojimu? Parduotuvė dažnai tokias kvailystes krečia, ar aš žymėjimo nesuprantu :unsure:  gal US jis koks kitoks :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2017 11 02, 13:56)
<p>Ar čia tik man taip pasisekė, ar dažnai būna, kad iš Vitacost papildai gauti su seniausiai pasibaigusiu galiojimu? Parduotuvė dažnai tokias kvailystes krečia, ar aš žymėjimo nesuprantu unsure.gif  gal US jis koks kitoks 4u.gif </p>

man nepasitaikė pasibaigusio
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2017 11 02, 13:56)
<p>Ar čia tik man taip pasisekė, ar dažnai būna, kad iš Vitacost papildai gauti su seniausiai pasibaigusiu galiojimu? Parduotuvė dažnai tokias kvailystes krečia, ar aš žymėjimo nesuprantu unsure.gif  gal US jis koks kitoks 4u.gif </p>

US data rašoma mėnuo/diena/ metai. Ir atkreipkit dėmesį ar tai Expire date (galiojimo) ar Production (pagaminimo). Jei homeopatiniai vaistai, galiojimo terminas pagal FDA rekomendacijas nėra ribojamas. Esu rašius jiems dėl vaikiškų vaistukų nuo peršalimo, atsakė kažkokia vyr gydytoja.
Atsakyti
Merginos, ar galioja dar kokia nuolaida joesnewbalanceoutlet.com/dailydeal?
Renkat?
Atsakyti
Dekoju uz patarimus del convers batuku 4u.gif
Atsakyti
turim laisvu
XS ir M po 9.99

https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Papildyta:
QUOTE(Renadai @ 2017 11 02, 13:13)
Merginos, ar galioja dar kokia nuolaida joesnewbalanceoutlet.com/dailydeal?
Renkat?

galioja -20%
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2017 11 02, 14:15)
turim laisvu
XS ir M po 9.99

https://www.jcrew.co...isFromSale=true

jei pagautumėt S už tokią kainą paimčiau biggrin.gif , suprantu kad mažintos jos... ax.gif
Atsakyti