Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2017 11 07, 15:11)
Nu kolegė kokių 168 gal, kur S matavosi. Ne ką didesnė už mane smile.gif
Papildyta:
Kur gi ne  biggrin.gif
Nu aš irgi taip sakau biggrin.gif bet va goosės xs man laisvoka, galėčiau kokius 5 megztukus apsirengt  biggrin.gif bet tada turbūt ištirpčiau.
O va kad dukra skruzdėlytė, tai faktas  biggrin.gif šakaliūzas, nors valgo daugiau nei aš turbūt. Vakar iš mokyklos grįžus namie dvigubą lazanijos porciją sukirto ir tada dar cornfleiksų pienu užsipylė dasimušimui blink.gif

dar nuo peciu labai priklauso. jei platus peciai ir noredamas i xs netilpsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 07, 14:52)
Del kensington neapsigaukit. Ji ne trumpa, bet ir ne labai silta.

4u.gif
Tai Shelburne gal.. Turit gal kas?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 11 07, 14:11)
Nu kolegė kokių 168 gal, kur S matavosi. Ne ką didesnė už mane smile.gif
Papildyta:
Kur gi ne  biggrin.gif
Nu aš irgi taip sakau biggrin.gif bet va goosės xs man laisvoka, galėčiau kokius 5 megztukus apsirengt  biggrin.gif bet tada turbūt ištirpčiau.
O va kad dukra skruzdėlytė, tai faktas  biggrin.gif šakaliūzas, nors valgo daugiau nei aš turbūt. Vakar iš mokyklos grįžus namie dvigubą lazanijos porciją sukirto ir tada dar cornfleiksų pienu užsipylė dasimušimui blink.gif

nu kad ta kaldra is principo yr bais tokia didele ir smulkiom moterom kazkaip niftiemu biggrin.gif bet tom kudokslem amziais ir buna salta. as pvz nezinau ka su ta mistik parka daryciau, vaidinciau amzina pavasari biggrin.gif

beje kornfleiksai pas mus po 4 kotletu irgi valdo. jiem jie kaip desertas koks. nesu suzaveta tokiu pasirinkimu, bet ai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 lapkričio 2017 - 14:29
QUOTE(JMD @ 2017 11 07, 15:24)
nu kad ta kaldra is principo yr bais tokia didele ir smulkiom moterom kazkaip niftiemu biggrin.gif bet tom kudokslem amziais ir buna salta. as pvz nezinau ka su ta mistik parka daryciau, vaidinciau amzina pavasari biggrin.gif

beje kornfleiksai pas mus po 4 kotletu irgi valdo. jiem jie kaip desertas koks. nesu suzaveta tokiu pasirinkimu, bet ai biggrin.gif

Nu kad ner didele unsure.gif mazdaug tokia kaip kitu gamintoju ilgos pukines unsure.gif ir tarp dydziu skirtumai ne radikalus, man ir m, ir l tinka su euro 40.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 07, 15:24)

oi koks gėris ta kaldra, į lauką išėjus žmogum jautiesi, o tai amžiais eidavau iki kaulų peršąlus.

Dėl dydžio tai sakyčiau reikia imti savo dydį, nors kažkiek ir nuo modelio priklauso
pvz mistika didesnė nei kensingtonas
ir su kensingtonu tikrai nešilta
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 07, 14:32)
Nu kad ner didele  unsure.gif mazdaug tokia kaip kitu gamintoju ilgos pukines  unsure.gif ir tarp dydziu skirtumai ne radikalus, man ir m, ir l tinka su euro 40.

man ji storoka pasirode. bet faina kai ziema trumpom rankovem po ja lekt gali biggrin.gif

man pvz dabar tos ju naujos ziauriai grazios ir stiliovos

https://www.canadago...p-womens-parkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 lapkričio 2017 - 14:41
[quote=Kuti,2017 11 07, 12:20]

[quote=Kuti,2017 11 07, 15:47]
Ačiū labai dėl Goose dydžio.Reiks vis tik pasimatuot..Tik del modelio nezinia..Patinka Shelburne modelus,tik jis trumpokas..Dar nezinojau del šiltumo indekso.
[/quote]
mano tipinis M , turejau Trillium L tai skendau , dabar turiu M Dawson, drąsiai galiu teigt vienu dydžiu didintas modelis. Iš pradžių siunčiausi L tai kaip šunų dresuotoja buvau,kur laksto su tais kostiumais 😂 M ir tai laisvokas. Mano ūgis 169, tai ir Trillium ir Dawson rankovės ilgokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 07 lapkričio 2017 - 14:41
QUOTE(Kuti @ 2017 11 07, 15:22)
4u.gif
Tai Shelburne gal.. Turit gal kas?

Shelburne irgi TEI3. Berods ją S dydžio matavausi, nu tai labai didelė buvo. Rugsėjo mėn. Europoje jų buvo dar keletas likę, bet tik po vieną kitą dydį.
Gerai Solo parašė - atrodžiau kaip šunų dresuotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 07, 15:40)
man ji storoka pasirode. bet faina kai ziema trumpom rankovem po ja lekt gali biggrin.gif

man pvz dabar tos ju naujos ziauriai grazios ir stiliovos

https://www.canadago...p-womens-parkas

O kokios grazios visos kamufliazines samanines wub.gif suprantu, kad po metu turbut uzknistu, bet dabar...
Jos nesunesiojamos, pirma 7 metus nesiojau, ir nors tu jai ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 11 07, 15:50)
Shelburne irgi TEI3. Berods ją S dydžio matavausi, nu tai labai didelė buvo. Rugsėjo mėn. Europoje jų buvo dar keletas likę, bet tik po vieną kitą dydį.
Gerai Solo parašė - atrodžiau kaip šunų dresuotoja  biggrin.gif

TEI3 tai nekabai šilta?
Oo,tai xs reik tada..
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2017 11 07, 17:03)
TEI3 tai nekabai  šilta?
Oo,tai xs reik tada..

Na, mano nuomonė vėl kitokia:
Turiu tris canada goose modeliukus ir VISOS atitinka dydį, tikrai nenusimažinkite.
Shelburne TEI3 aš taip pat pirkau S dydį ir kuo puikiausiai tiko, jos tokio modeliuko. Kad orientuotis mano ūgis 172 cm.
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2017 11 07, 16:03)
TEI3 tai nekabai  šilta?
Oo,tai xs reik tada..

TEI3 mažiau šilta nei TEI4 smile.gif o kai kurie modeliai yra ir TEI5.

Jūs geriau pasimatuokit, o tai kai mes jums čia patarsim biggrin.gif nes tas S tai irgi klausimas pagal ką - lietuviškas S ar usa. Nes tarkim jei lietuviškas, tai gal aš irgi labiau S, nors iš usa tai aš nieko S neturiu biggrin.gif nebent kažkas užsilikę iš laikų, kai svėriau 12 kg daugiau biggrin.gif
Atsakyti