pagaliau pasiėmėm iš pašto NB ružavučius kedukus
labai patenkinta dukra, o ir man pasirodė, kad bus lengvučiai ir patogūs. Ačiū komandai
QUOTE(angelface @ 2017 11 08, 22:42)
ačiū labai už vaizdinę medžiagą
jau kaip ir buvau apsisprendusi small, bet pažiūrėjus jūsiškę, galvoju, kad gal vis tik mažoka būtų 
na dar daug laiko apmąstymams turiu
As buvau nusipirkusi ir S ir L dydzius pirmokei. Maniske buvo 128 cm ugio. Tai padariau isvada, kad pirmokui nei viena is Pottery kupriniu netinka. S per maza, nes A4 sunkiai telpa, krastus reikia paspausti. Nera taip, kad isimetei ir telpa. Mano pirmokele pastoviai nesiojasi A4 segtuva ir vadovelius, todel S tikrai butu netikusi. Tai pardaviau. O L per didele. Kuprine nusileisdavo zemiau juosmens, buvo plati ir tikrai nekaip atrode ant mazos nugaros. Irgi pardaviau. Na o Ecco kuprine 100% pasiteisino. Labai kompaktiska, nieko nereikia grusti, knygos ir A4 formatas puikiai telpa. Antrus metus nesioja
QUOTE(Auksuole @ 2017 11 08, 21:39)
Maniškė eina su small. Telpa A4 segtuvėlis plonas, pratybos (nors nieko beveik nesinešioja
)
Čia priešmokyklinukė dar buvo pavasarį, dabar su ta pačia eina

Čia priešmokyklinukė dar buvo pavasarį, dabar su ta pačia eina

hm.... ir jums uztenka ? , Auksuole tavo gi pirmoke kaip ir maniske ..jei neklistu ?
mes L turim , net neizivaizduoju kaip jos pratybos tilptu i S
QUOTE(aijos @ 2017 11 08, 22:56)
As buvau nusipirkusi ir S ir L dydzius pirmokei. Maniske buvo 128 cm ugio. Tai padariau isvada, kad pirmokui nei viena is Pottery kupriniu netinka. S per maza, nes A4 sunkiai telpa, krastus reikia paspausti. Nera taip, kad isimetei ir telpa. Mano pirmokele pastoviai nesiojasi A4 segtuva ir vadovelius, todel S tikrai butu netikusi. Tai pardaviau. O L per didele. Kuprine nusileisdavo zemiau juosmens, buvo plati ir tikrai nekaip atrode ant mazos nugaros. Irgi pardaviau. Na o Ecco kuprine 100% pasiteisino. Labai kompaktiska, nieko nereikia grusti, knygos ir A4 formatas puikiai telpa. Antrus metus nesioja 
gal galit parodyti kokia?
QUOTE(angelface @ 2017 11 08, 22:42)
ačiū labai už vaizdinę medžiagą
jau kaip ir buvau apsisprendusi small, bet pažiūrėjus jūsiškę, galvoju, kad gal vis tik mažoka būtų 
Nėra už ką
QUOTE(*Mamis* @ 2017 11 08, 22:48)
Mano antrokė vis dar eina su Small ir puikiai viskas telpa. Kitiems metams pirksiu Large 
Nuo pirmos klasės small? Kokybė tikriausiai nelabai pakito?
QUOTE(evvva @ 2017 11 08, 21:57)
hm.... ir jums uztenka ? , Auksuole tavo gi pirmoke kaip ir maniske ..jei neklistu ?
Aisku manoji ir viena auksciausiu klaseje yra virs 135cm+ rugpjuti buvo , dabar manau gali but ir link 140 cm pirmokele mazesnes kuprines net neisivaizduoju ir ugio ir pasidejimo atzvilgiu 
Į S dydžio kuprinę pratybos puikiai telpa, bet tokio ūgio mergaitei tikrai S per maža.
QUOTE(angelface @ 2017 11 08, 22:57)
Buvau nuotrauka su L dydziu padariusi, reiketu paieskoti. O turejome tokio modelio S ir L dydzius, bet paveiksliukai kitokie https://www.potteryb...amp;isx=0.0.160
O jeigu apie Ecco klausete, tai sia dziaugiames https://outlet.eccos...-backpack/p4212
QUOTE(evvva @ 2017 11 08, 22:57)
Aisku manoji ir viena auksciausiu klaseje yra virs 135cm+ rugpjuti buvo , dabar manau gali but ir link 140 cm pirmokele mazesnes kuprines net neisivaizduoju ir ugio ir pasidejimo atzvilgiu 
Taip, pirmokė
QUOTE(Auksuole @ 2017 11 08, 21:59)
Nėra už ką
Maniškė arti 130 cm kažkur. Kadangi dar nėra daug knygų tai puikiai tinka ir small.
aš tik jau šviesios nepirksiu sakiau, nors skalbiasi puikiai.
Taip, pirmoj ir dabar antroj klasėj Small kurpinė. Būklė visai nepakito, skalbiasi puikiai. Žinau, kad yra visokių nuomonių, bet man asmeniškai jos labai patinka, o ir dukra nesiskundžia
QUOTE(*Mamis* @ 2017 11 08, 23:02)
Taip, pirmoj ir dabar antroj klasėj Small kurpinė. Būklė visai nepakito, skalbiasi puikiai. Žinau, kad yra visokių nuomonių, bet man asmeniškai jos labai patinka, o ir dukra nesiskundžia 
Kiek žiūrėjau, tai mažiausia iš visos klasės kuprinė
QUOTE(antantecharm @ 2017 11 08, 21:58)
<p>Mergaites, kada planuojate pirkti sheaterraorganics? Senokai nusiunciau uzsakyma bet dar negavau uzsakyta..</p>
Sveiki, jei neperkame, reiskia, dar nera susirinke iki free ship