Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 11 10, 22:12)
Teoriškai tai taip,bet praktiškai visur visko yra,nepastebėjau skirtumo irnesakyk.gif drinks_cheers.gif

Tikrai taip smile.gif Pirkau dukrai iš GAPFactory rūbelių, nei džemperis, nei maikės tikrai niekuo nesiskyrė nuo GAP. Na kaip - kaina tik hihihi.gif
Atsakyti
Pliam!!!!! Juk as vaikui jcrew camo puke nupirkus turiu. Tik dabar prisilo, kad mano vaikas visas trendinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 10, 22:00)
Pliam!!!!! Juk as vaikui jcrew camo puke nupirkus turiu. Tik dabar prisilo, kad mano vaikas visas trendinis biggrin.gif

Paciai irgi siulau neatsilikt nuo trendu, va, sietkinis camo golfytis smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2017 11 10, 22:00)
Tikrai taip smile.gif Pirkau dukrai iš GAPFactory rūbelių, nei džemperis, nei maikės tikrai niekuo nesiskyrė nuo GAP. Na kaip - kaina tik hihihi.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(JMD @ 2017 11 10, 22:00)

didis.gif new_russian.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2017 11 10, 22:02)
Paciai irgi siulau neatsilikt nuo trendu, va, sietkinis camo golfytis  smoke.gif

Laukiu JMD komentaro apie jos ale nešiojimą šito rūbo ir jau dabar žvengiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 11 10, 22:59)
Luzta juodai, siandien nustebau dvi siltas suknias is HM radusi, buvau pamirsusi apie tokiu egzistavima.

Gal ir man reik paieskot konorstokio...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 11 10, 22:02)
Paciai irgi siulau neatsilikt nuo trendu, va, sietkinis camo golfytis  smoke.gif

Noriu to kriu unsure.gif tik man neduoda. Rasysiu kaledu seniui laiska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 10, 22:07)
Gal ir man reik paieskot konorstokio...

Paieškok,žinok verta biggrin.gif Aš irgi randu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 10, 22:06)
drinks_cheers.gif

didis.gif  new_russian.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Laukiu JMD komentaro apie jos ale nešiojimą šito rūbo ir jau dabar žvengiu  biggrin.gif

Man puse metu neest reiktu, kad toki voratinkli devet galeciau. Kol nesportavau vel rinkiu prisiauginau. Dabar varau pajuodus biggrin.gif
Atsakyti
Galioja tik dvi valandas - DISNEY figureliu rinkiniai tik 7$, nedaug truksta iki free
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 lapkričio 2017 - 22:12
QUOTE(JMD @ 2017 11 10, 22:09)
Man puse metu neest reiktu, kad toki voratinkli devet galeciau. Kol nesportavau vel rinkiu prisiauginau. Dabar varau pajuodus biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif JMD - oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kur perkat pandoros karoliukus pigiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LuxXxury @ 2017 11 10, 22:12)
Sveikos merginos, kur perkat pandoros karoliukus pigiau? smile.gif

Ruelala daznai buna gerom kainom, dar amazon
Atsakyti