Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuk: 11 lapkričio 2017 - 11:49
QUOTE(raselita @ 2017 11 11, 12:34)
Su 90cm klubais kokio Dieselių dydžio reikėtų?  ax.gif

Mano akim fayza didinti. Reiktu matuot. Bet manau 25.
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2017 11 11, 11:44)
Sveikos, gal kas norite greitai prisijungti prie robotuku:
https://www.toysrus....ccano micronoid

jau nusiunčiau 1 4u.gif
Atsakyti
su metrine uodega visi boyfriend 30 dydžio arba 8 ir visi Ralphuko ❤ neminesiu kiek jų turiu ir dar vis noriu ☺ paprasti manau boyfriendai tiktų ir 29, bet vis nesirįžtu imti, o slim tai pats tas 30
dabar laukiu tokių, rizikavau imti 31, nes nebuvo kitokių, bet čia slimai tai tikiuosi, kad tiks, jei ne, galesiu pasiūlyti čia 😉
pirmos dvi foto
astor slim boyfriend jean dark indigo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 11 lapkričio 2017 - 12:01
Koki dydi imt su 27 cm peda. Timberlandus rudeninius 10 nesioja. Aciu
https://www.joesnewb...tbt-res/tbtfhbn
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 11 11, 11:54)
su metrine uodega visi boyfriend 30 dydžio arba 8 ir visi Ralphuko ❤ neminesiu kiek jų turiu ir dar vis noriu ☺ paprasti manau boyfriendai tiktų ir 29, bet vis nesirįžtu imti, o slim tai pats tas 30
dabar laukiu tokių, rizikavau imti 31, nes nebuvo kitokių, bet čia slimai tai tikiuosi, kad tiks, jei ne, galesiu pasiūlyti čia 😉
pirmos dvi foto

As ant ralfo bais supykus esu. Visi dzinsai jo max 28”. Nu buvo kai zmogus kazkada pradejes gamint skirtingus ilgius. Dziaugiaus iki belekiek. Ir viena diena opa ir nebera. Tai ka mum daryt. Iki keliu dzinsais vaiksciot. Tai tegu ir turisi jis dabar tuos savo dzinsus. Esu tik spejus paskutines velvetkes nusiciupt 34 inseam pries kelis metus ir fsio.
Atsakyti
Tie TH apatiniai didinti, aš galiu tokius perleisti M d, realiai L, 21 eur 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Klubai metras. Boze boze. Diesel fayza 27 dydis

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 11 11, 13:07)
As ant ralfo bais supykus esu. Visi dzinsai jo max 28”. Nu buvo kai zmogus kazkada pradejes gamint skirtingus ilgius. Dziaugiaus iki belekiek. Ir viena diena opa ir nebera. Tai ka mum daryt. Iki keliu dzinsais vaiksciot. Tai tegu ir turisi jis dabar tuos savo dzinsus. Esu tik spejus paskutines velvetkes nusiciupt 34 inseam pries kelis metus ir fsio.

Man tas ralphuko 34 ilgis kaip cropped smile.gif apie 28 isvis tyliu
Atsakyti
Boze boze kaip gražu unsure.gif wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 11 11, 12:54)
pirmos dvi foto

Kur tos foto unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2017 11 11, 13:13)
Boze boze kaip gražu  unsure.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif

Rapoja bent tu paguodi, nes as jauciuos del to augancio ir nekrentancio svorio blogai. Ir net labai...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 11 11, 13:15)
Kur tos foto  unsure.gif
Papildyta:

Rapoja bent tu paguodi, nes as jauciuos del to augancio ir nekrentancio svorio blogai. Ir net labai...

“ a Tu velnią matai?” 😱 kur pas Tave metras? a Tu dvigubai apsuki? 😂
Atsakyti
Spygliz kaip nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Kur rast tokių padoria kaina biggrin.gif
Atsakyti