Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2017 11 13, 19:11)
Nerandu jcrew to megztinio/ maikes raudonos su suniuku..jei kuri matet imeskit linka.

Parasiau Jcrew, uzklausiau, paciai idomu pasidare. ax.gif
Atsakyti
LOFT-40%/-50%, nedaug truksta iki free,prisijunkit
https://www.loft.com...-v-dress/440355
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 13 lapkričio 2017 - 19:42
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 13, 20:27)
Pamenam pamenam. Turėjau ne vienus mutoninius, rudus, su kabanciais bumbulais,  tada geltonus su tamsiom demelem. Ant kalno eidavau su babos megztom vilnonem kelnem, prie kuriu subines prisaldavo sniego ledo pluta, tekdavo nusikrapstyt laiptinej  biggrin.gif
O pirmam kurse nupirko Žiemio mutoninius kailinius,  dar su pasiltinimu, sveria tona.  Bet žiemos saltos buvo, nesiojau daznai, dar ir dabar koki karta per metus uzsidedu prie -15  biggrin.gif karta su jais dribau, net nesupratau kas darosi, kazko vaizdas pasikeite, zeme arti,  o as minkstai ant subines sedziu  biggrin.gif

Va tas vilnones megztas sniego prisivėlusias kelnes tai prisimenu. Brrr ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2017 11 13, 13:42)
Merginos, o kur perkat termo arba vilnos rubus po apacia 4u.gif

Uniqlo, Kohls , Landsend arba Vln parduotuvej Latviskas trikotazas Pasilaiciuose
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 11 13, 19:41)
Va tas vilnones megztas sniego prisivėlusias kelnes tai prisimenu. Brrr ... biggrin.gif

Jezau kokia šlykštynė. Dar vilnonių pėdkelnių būdavo. Mane jom aprengdavo tai aš taip pašiurpus ir išsižergus prastovėdavau visą dieną. Paaugau jau nebebijojau priešintis biggrin.gif ir dar pirštinės būdavo vilnonės. Jos kai nuo sniego sušlapdavo labai smirdėdavo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, renkat NordstromRack? laikau vieną daiktelį krepšyj... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 13, 21:01)
Jezau kokia šlykštynė. Dar vilnonių pėdkelnių būdavo. Mane jom aprengdavo tai aš taip pašiurpus ir išsižergus prastovėdavau visą dieną. Paaugau jau nebebijojau priešintis biggrin.gif ir dar pirštinės būdavo vilnonės. Jos kai nuo sniego sušlapdavo labai smirdėdavo biggrin.gif

O kepures angorines biggrin.gif jomajo pilni nasrai puku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 13, 21:06)
O kepures angorines  biggrin.gif jomajo pilni nasrai puku  biggrin.gif

Pas mane tai ne angorinė buvo, o kažkaip iš triušo kailio siūlų megzta, tokia minkšta minkšta ir švelni wub.gif dar mama ją turi biggrin.gif
O mutininius kailinius su bumbulais, megztas kelnes ir šlapias permirkusias vilnones pirštines ir aš turėjau mamontovas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 13 lapkričio 2017 - 20:14
QUOTE(Carlin @ 2017 11 13, 21:14)
Pas mane tai ne angorinė buvo, o kažkaip iš triušo kailio siūlų megzta, tokia minkšta minkšta ir švelni  wub.gif dar mama ją turi  biggrin.gif
O mutininius kailinius su bumbulais, megztas kelnes ir šlapias permirkusias vilnones pirštines ir aš turėjau  mamontovas.gif

angora ir yra is angorinio triusio umn.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2017 11 13, 20:03)
Sveikos, renkat NordstromRack? laikau vieną daiktelį krepšyj...  rolleyes.gif

nieko neturim kol kas
Atsakyti
Balsu prisijuokiau iš jūsų prisiminimų. Nes ir mano tokie patys. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 13, 20:06)
O kepures angorines  biggrin.gif jomajo pilni nasrai puku  biggrin.gif

Joooo pliam. Ėsdavo mane tos angoros iki pasiutimo eina peklon.
Pasiuvo pamenu močiutė kailinius nusprendė kad per ploni. Dafaijjj įvarvolino kažkokį pamušalą. Aš gyvenau centre o šūlią lankiau prie tel bokšto. Narbuto gatve dar trolikai nevarydavo. Tai į šūlią su 11 trūlu per aplinkui. O žiemos gi kaip žiemos būdavo. Slidinędavom per fizinį. Tai aš su tais kailiniais vos rankas pameliu ir su tom slidėm.... po tuos trulus. Šakėssss. Pliam kažkoks prisiminimų šou biggrin.gif pamenu negilpau aš į tą trūlą, suspaudė mano slidę triokšt, mėlyna izoliacija apvyniojom. Čikk bari biggrin.gif
Atsakyti