Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kas jau turit tokią apyrankė ir galit pasidalinti išspūdžiais, kaip ji gyvai atrodo? Verta dėmesio, kokia spalva gražiai žiūrisi? Kaip su dydžiu, jei S imti?
https://www.swarovsk...e_Bracelet.html
Ačiū.
Atsakyti

O koks kuprinės svoris ir kaži ar visų svoris vienodas (renkantis spalvą, modelį)? Ar į L dydį telpa A4 formato lapai? Ačiū.

Del svorio neradau informacija. Viska telpa :) ten yra filmukas, paziurekite, parode ka galima sudeti i kuprine ;)

Atsakyti
QUOTE(famille @ 2017 11 16, 18:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="71889191" data-time="1510841309"><div><p>laisvai, pataisykite jei klystu, bet ji apie 600 g sveria vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dar gal padėsite. O gal 1-2 klasėje lieknai merginai pakaktų S dydžio, nežiūrint į ūgį? Ačiū.</p>

jei labai kuda smulki tikrai taip, nes ir i S telpa A4 formatas 4u.gif ji man rodos turi maziau skyriu S dydis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2017 11 16, 17:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="71889191" data-time="1510841309"><div><p>laisvai, pataisykite jei klystu, bet ji apie 600 g sveria vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dar gal padėsite. O gal 1-2 klasėje lieknai merginai pakaktų S dydžio, nežiūrint į ūgį? Ačiū.</p>

Imkite S dydi, nes L gan didele pirmokei ar antrokei, aisku cia mano nuomone😊Nes turim L ir paliginau su S tikrai dabar imciau tik S.
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2017 11 16, 18:12)

Mano dukra trečioje klasėje (smulkutė), bet vis dar tinka S dydis 4u.gif
Atsakyti

jei labai kuda smulki tikrai taip, nes ir i S telpa A4 formatas 4u.gifji man rodos turi maziau skyriu S dydis 4u.gif

O ar mergaitės suorganizuoja, kad ant kuprinės būtų vardas? 

Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2017 11 16, 15:35)
Sveiki, rasiau i pastuka del Contigo puodelio (kokia 10 val.), laukiu atsakymo labai  4u.gif
Ar gavote mano laiskeli?  4u.gif

Sveiki, atrasiau

AMERICAN EAGLE
vartotojo įkelta nuotrauka

ABERCROMBIE

ANDREW MARC turime papildoma 20% visoms pukinems

BAREMINERALS

CLARKSUSA

MACYS

PAULA'S CHOICE

PURITAN iseina apie 23% nuolaida

REEBOK

SAKSOFF5TH
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 lapkričio 2017 - 16:57
QUOTE(kriisti @ 2017 11 16, 15:33)
Nugi va sias  4u.gif manau superine dovana, kazkas naujo nu ir netipinis zaislas  biggrin.gif

https://www.nordstro...8063?color=GOLD

Oi pliamir mano kleckas galėtų savo timberleiko klausyt
Atsakyti
ANDREW MARC papildoma 20% pukinems

Jillian 47$

Kate 63$

Atsakyti
Prisijunkit prie gap -40 yra 4u.gif
Atsakyti
O gal kas parduodat odine swarovski apyranke su akutem? Arba matet gera kaina kur? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 16 lapkričio 2017 - 18:35
https://www.ralphlau...lothing-dresses

CIA TIKRAI TOKIA KAINA??
Atsakyti