QUOTE(linamog @ 2017 11 19, 15:33)
Aha, is uzpakalio matei?

Uztai vyrisku kokiu yra

Sveiki, ar perkate is gymboree.com?
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 19, 16:54)
Aha, is uzpakalio matei?
nera kiseniu, atrodo kaip seno diedo treningai nunesioti 
Uztai vyrisku kokiu yra
klausykit, nebandet sau vyrisku papirkt? Mastau kaip su dydziais but 

Uztai vyrisku kokiu yra

Yoox vienus taip nusipirkau su sagom i kita puse. Neisikirtau, ar tai vyriski, ar nauja mada moterisku. Dydis atitiko
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 19, 14:54)
Aha, is uzpakalio matei?
Uztai vyrisku kokiu yra
klausykit, nebandet sau vyrisku papirkt? Mastau kaip su dydziais but 

Uztai vyrisku kokiu yra

Kol nebuvau atradus amerikos pitkdavau vyriškus. Vien dėl ilgio. Ir gerai būdavo. Tik modeli reik nutaikyt. Bo klyne per laisva. Jiem ten paliek vietos kiaušam.
QUOTE(stenly @ 2017 11 19, 15:00)
Sveiki, ar perkate is gymboree.com?
Sveiki, perkame, yra 25$ nuo 100$ nuolaida
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2017 11 19, 14:54)
Aha, is uzpakalio matei?

My style. labai good

QUOTE(Alexia @ 2017 11 19, 14:04)
kažin nupigina šitas pirštines https://www.landsend...835?sku_0=::ENW amžinai pametu
, vienos beliko. Kur dar odinių ieškot žiemai ?

joms dabar - 50 proc duoda

QUOTE(JMD @ 2017 11 19, 16:27)
Kol nebuvau atradus amerikos pitkdavau vyriškus. Vien dėl ilgio. Ir gerai būdavo. Tik modeli reik nutaikyt. Bo klyne per laisva. Jiem ten paliek vietos kiaušam.

Man baisu , kad turbut nepaliek klubams, gal reik bandyt dydziu didesnius mastau...
QUOTE(JMD @ 2017 11 19, 15:27)
ir patampa girlfriendais

Man su moteriskais beda, jei teisingi boifrendai- tai blauzdas verzia daznai, nes tas ju susiaurejimas ne vietoj buna del per ilgu koju. Arba as raumeni uzauginau . Nesportuodama ... greiciau lasini

Klausykit, o man vienai tos vaikiškos TH striukės kur Macys pirkom keisto modelio? Visos čia džiaugėsi, o aš pasiėmiau ir nesupratau... rankovės turbūt platesnės nei mano striukių
būčiau daugiau mokėjus, būčiau apsiverkus turbūt, nes nors ir TH, bet vaikas su ja taip įdomiai atrodo, kaip ir per didelė, nors ne per didelė
7 dydis mano mažai septynmetei kaip ir ok, jei ne tas rankovių plotis
Nepardavinėsiu, sunešios gal už tokią kainą... bet nesupratau kokiems vaikams jos siųtos.

Nepardavinėsiu, sunešios gal už tokią kainą... bet nesupratau kokiems vaikams jos siųtos.