Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2017 11 19, 18:13)

NEBERA
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2017 11 19, 18:56)
Aciu mergaitems uz siuntinuka!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu bet ir Crocsus gavau, ciut is koju nenuvirtau. Nu bet kokie sierratradingpost.com melagiai raso For Little and Big Kids, o cia jau todleriai miniatiuriniai. biggrin.gif
Gal kuriai reikia C6  dydis- 19 euru.

Jau pradėjau skaityt, galvoju šakės - bus dideli biggrin.gif aš kaip tik miniatiūrinių ir laukiu ax.gif tai ramu
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2017 11 19, 19:56)
Aciu mergaitems uz siuntinuka!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu bet ir Crocsus gavau, ciut is koju nenuvirtau. Nu bet kokie sierratradingpost.com melagiai raso For Little and Big Kids, o cia jau todleriai miniatiuriniai. biggrin.gif
Gal kuriai reikia C6  dydis- 19 euru.

https://www.sierratr...Code=245KP-02-6

vartotojo įkelta nuotrauka

Cia kokiam amziui? Bendradarbe turi 3 m. dukryte. Gal jei reiketu, paklausciau
Atsakyti
Ar jau gauti visi 494 Kauno siuntinukai? Nes laiško dar negavau, gal netyčia papuoliau prie nesusimokėjusių sąrašo?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 19, 19:12)
Labai daug karsciuojanciu vaikiuku buvo. Ir taip buvau dekinga kad beveik be laukimo buvom apziureti ir sutvarkyti. Ir net labai maloniai tiek gyd tiek sesutes visos.

O aš su veido trauma dabar tik į Žalgirį važiuočiau. Kažkaip jie ten ant veidų labiau specializuojasi. Mano mažoji pernai prisilakstė, lėkėm į Žalgirį siųtis, nes jau buvau ne sykį girdėjus, kad su veido traumom ten reik lėkt. Aišku tik nuvažiavus apsivėmė priėmime, tai tik žaizdą apžiūrėjo ir nusiuntė į Santarus tyrimus padaryt, ar daugiau nieks nepažeista, o ten padarę visus tyrimus su pleistriuku suklijavo unsure.gif ale vat man Žalgirio labiau gydytoja patiko, tai grįžom ten siųstis kaip kad buvom sutarę ir gavo 5 siūles... sakė su tais pleistriukais tai kažin ar būtų gražiai sugijus tokio gylio žaizda. O ji visgi merginai ant kaktos... pačioje matomiausioje vietoje...
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2017 11 19, 19:41)

čia apie 13 cm pėdutei. Maniškė 1,7 metukų tokių laukia
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2017 11 19, 18:41)

Net neysivaizduoju kokiam cia amziui, tokiu leliuku jau senai neturiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2017 11 19, 20:52)
Net neysivaizduoju kokiam cia amziui, tokiu leliuku jau senai neturiu. smile.gif

Ir as neisivaizduoju, kokios kojos mazu vaiku. Rytoj paklausiu
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2017 11 19, 19:52)

Mano trimete nesioja c9-10
Atsakyti
OLAPLEX 1 vnt ~ 18 dol. gal kam reikia?Junkitės.
https://www.overstoc...57/product.html
Atsakyti
Panos, o ORIBE šampūnas tikrai stebukkus plaukam daro ar labiau piaras.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 11 19, 21:24)
OLAPLEX 1 vnt ~ 18 dol. gal kam reikia?Junkitės.
https://www.overstoc...57/product.html

O kaip jį naudoti? 4u.gif Man dukrai reiketu priemonės labai storiems, besiveliantiems nedažytiems plaukams, ar tiktų ši unsure.gif
Atsakyti